Acisiyla tatlisiyla güzel ama annelik hissiİzin vermemiştim galiba sarmasına
Karnımda kalmadı zaten simitlerim var
Hoşaf yapıyordu kase kase onuniçiyordum
Annem gitti hoşaf bitti
Kabızlık baş gösterdi
Valla o kabızlık sancısı Doğum sancısından daha kötüydü
Neler çekmişim yahu neyse geçti gitti
Doya doya su içeyim şimdi :)
Ay yazık olmuş kız Doğum sonrası süt için çok su içirirler halbu kiAyyy lohusayken bir de gastrolog maceram oldu
Annem sağ olsun çok su içmeme izin vermedi
Neymiş göbeğim öyle kalırmış
Doğumdan önce en az 2.5 lt içen ben doğurduktan sonra 1 lt ye tek müsaade etti annem
12 gün kalıp eve döndü ve ben iki gün sonra wc ye çıkamıyorum diye gastroloğa gittim
Orda yapılan işlemlere hiç girmeyeyim
Demem o ki su çok ama çok önemli
İnşallah giyersin işte böyle şeylerı motivasyon edebilirsin kendine aslindaBu ayin 18 evlilik yildönümüm ve hep bir elbise giymek istiyorum esimle evde bas basa yemek yerken ama icimde kaldi bu 3 cü yilimiz ve sayenizde ins.alir giyerim bu elbise icinde 60 kilo olmam gerek sık durmasi icinkarisik duygulardayim
Bugünkü menümEki Görüntüle 2032050
Ok. Hafızaya aldım.Bence kasar peyniri yerine beyaz peynir tercih edebilirsin. Ozellikle taze kasar pek guzel bisey degil.
Beyaz peynirde hem b12 ve fosfor daha fazla hem de kalorisi kasara gore daha az. Kalsiyum acisindan pek bi farklari yok. Ama kasar daha yagli her turlu beyaz peynire gore
Niye ki kuzum :-(Moralim bozuldu attım kendimi yollara 2 saat falan yürüdüm. Yemek de yiyemedim.
18 ine kadar 7 kilo mu hedefin. Ben mi yanlış hatırlıyorum kilonu.Bu ayin 18 evlilik yildönümüm ve hep bir elbise giymek istiyorum esimle evde bas basa yemek yerken ama icimde kaldi bu 3 cü yilimiz ve sayenizde ins.alir giyerim bu elbise icinde 60 kilo olmam gerek sık durmasi icinkarisik duygulardayim
ÖylesineNiye ki kuzum :-(
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.İzin vermemiştim galiba sarmasına
Karnımda kalmadı zaten simitlerim var
Hoşaf yapıyordu kase kase onuniçiyordum
Annem gitti hoşaf bitti
Kabızlık baş gösterdi
Valla o kabızlık sancısı Doğum sancısından daha kötüydü
Neler çekmişim yahu neyse geçti gitti
Doya doya su içeyim şimdi :)
Hayırdır yaMoralim bozuldu attım kendimi yollara 2 saat falan yürüdüm. Yemek de yiyemedim.
İşte bildiğin şeylerHayırdır ya
Neden canım??kuruyemisler arasinda en iyi secim cig badem. en kotulerden biri de maalesef fistik
Nerelerdesin yahu bugün zor girdinMenüm
Sabah yarim simit cay
Ogle adana kebap ayran salata
Aksam yogurt
Acikirsam meyve yerim
Su 2litre
Spor 30 dk leslie
Ben kahvaltimi 10.00evet canım buralardayım artık.ama 2 öğünde zorlanıyorum ya elim ayağım titredi şimdi öğle yemeği yedim
Gelecek hafta ben aynı yerde olacagim. Eminim buna.Hep tatlilar yuzunden. Tatli bufesine gidip her onume gelenden alinca aldim 3 kiloyu bir haftada
Iste yogundum bugün canim arada girip okudum ama mesajlarıNerelerdesin yahu bugün zor girdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?