Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Selam ben geldim. :)
hosgeldin canim aram1za
Hoşgeldin cnm
Kaptan Anka yarın seni bilgilendirir

Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen kendini tanıtmakla başlıyabilirsin

Kolaylıklar bol kilo vermeler cnm
çok teşekkür eder1m can1m ilgilendiin için... bitanesin sen

diyetisyen dediyseyapabilirsin can1m. 15 gün deneme süremiz var zaten bu süre içinde durumuna göre al1n1p al1nmad11na bak1l1r. TSH gerçekten uçms. tahlilde hata olma ihtimali yoktur değil mi. yavaş yavaş da olsa verilir sen moralini bozma. zaten ayda 1 kilo bile versek y1lda 12 kilo eder. yeter ki isteyelim

ooooo havada ask kokusu varrr tebrik ederim can1m askin eskstra yag yakma özelliği var :)))
Slm kaptan yola cikmadan tartildim 66.3 üm ac karnina inanmadim bir daha bir daha tartildim yine 66.3 cok mutluyum size cok tsk ederim bitanelerim
süpersin can1m
bende çarşambadan itibaren katılırııım

bekliyorum

Geçen hafta 67.4
Güncel 67.2
Bu hafta kötüydü gerçekten ilk defa bu kadar az verdim
Sağlık olsun artı gelmediğime sevinir oldum

olsun her gram değerli. bu hafta daha dikkat ederek çogalt1rs1n.

Canım bu durumda olan çok insan var. Benim ilk olcumumde 458 çıkmıştı Troidim. Ömür boyu kullanacaksin bu ilacı dediğinde doktor mezara koysan daha iyiydi dedim içimden tabi. İlacını kullan iki haftada değerler düzelir. Hashimoto troitil yani Troid hastalığı insani depresyona yatkın hale getiriyor. Mümkün olduğunca moralini yüksek tut. 75 çok ddegil denize git bu geçici bir durum geçecek yazın tadını çıkar herşey çok güzel olacak. Diyetisyen e gitmeye karar verdiysen onun dediklerine uy. Metabolizmani canlandıracak. Seni takip edecek. Ben diywtisyenle 15 kilo verdim. Üzülme eğlenmeye bak.

oy oyy oyyyyyyyyyyy minnoşum mezun da olurmuş
Bugünleri de mii görecektik incim çok duygulandım kız kızını gelin veren evin babası gibi hissettim şuan kendimi az köşede ağlayım
Tebrik ederim balım irade azim devamlılık nasıl olur en güzel örneğisin sen nasıl mutluyum senin için. Tüm görevler tamamlanmış gibi hissediyorum şimdi sen de hedef kilona gelince

Halay başın ben olcaaaaammmmmmmmfit hatunum benim

Mium benim canim teşekkür ederim son hafta bile sen gaza getirdin senin sayende sen cok iyi bir diyet arkadaşisın benim mezuniyette en buyuk pay hic suphesiz senin iyi ki seni tanımışım

Gunaydin kizlar. Bekledigim oldu gecen haftaya gore +1 im.

kaptancim kilo listesini ekleyince ekliycem
Sağlık olsun canım. Bu hafta berbat bi hafta zaten haftaya hep beraber toplayacağız inşallah

Gece bebek ateşlendi hiç uyumadık hastanedeyiz biz eve geçince yaparım listeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…