- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 35
hosgeldin canim aram1zaSelam ben geldim. :)
çok teşekkür eder1m can1m ilgilendiin için... bitanesin senHoşgeldin cnm
KaptanAnka yarın seni bilgilendirir
Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen kendini tanıtmakla başlıyabilirsin
Kolaylıklar bol kilo vermeler cnm
Teşekkürler.
Ben guatr'dan muzdarip bir hastayım. 63-65 arası gidip geliyordum. Sonra TSH değerim 100'ün üstünde çıktı. Genelde hep çıkıyordu umursamıyordum. Doktorcuğum ilacı kullanırsan kilo verirsin dedi. Ona kandım galiba. 1 ay çok düzenli şekilde ilaç kullandım. Tabi sonra benim sınav haftam başladı filan. Ardından ilaç bitti filan derken yeniden doktora gitmedim. Zaten kendi doktorum da bulunduğum şehirde değildi. Tabi gelsin gece 2-3-4'lerde dışarı çıkıp yemek yemeler, hiç spor yapmadan evden çıkmamalar (okul hariç) bi evcil insan oldum nasıl oldum bilemiyorum. Sürekli gezen tozan kız gitti tuhaf biri geldi. Sonra tabi kilo almışım haberim olmadı. Aldığım kilo tam olarak 15 kilogram. Memlekete döndüm millette nolduu sanaaaa ne bu hal demeler filan. Bi baktım 15 kilo şok oldum. Doktora gittim TSH:150'nin üstünde ölçüm yapılamamış. İnanmayanlar oldu(bugün doktorum da inanmadı tahlil sonucunu gösterince iyi 15 almışsın 115'de alabilirdin dedi) Sonrasında ben sağlıksız bi diyet 3-4 gün yemek yemiyorum. Spor yapıyorum. Falan filan derken. 4 kilo civarı verip 75'e düştüm. Bugün de diyetisyen bana bir program verdi. Fakat akşam yemeğim 20:30'da sonra ki ara öğünüm 22:30'da sizin kurallarda 19:00'da yemek son yazıyor. Fakat galiba herkesin bünye farklı. Biraz zorlayacağım seni dedi. Metabolizma yaşım 31 Vücudumda %40 oranında yağ var ve bu yağ oranı 30 kilogram'a tekabül ediyor. Kilo aldığım ve herkesin bunu dile getirmesinden dolayı denize gitmiyorum arkadaşlarımla görüşmüyorum. Biraz asosyalleştim. Doktor 15 kilogram vermem gerektiğini söylüyor. Yani hedef 60. Şimdiden aranıza beni kabul ettiğiniz için teşekkürler. Eğer kuralları sağlayamıyorsam kabul edilmezsem de teşekkürler. :)) Bol azim, sağlıklı yaşam ! :)
ooooo havada ask kokusu varrrÂsik simiyi açlik mi uyandirdi ask mi bilmem
Dün hem cok moralim bozuktu hem de attim kendimi disari gec geldim uyudum o sinirle
Anca paylasiyorum menu kusura bakman
Sabah: 3 yumurta 1 tk yag 1 tk bal
Ögle: 200 gr kiymali makarna
Aksam: yarim kase iskembe iki dilim pide
2 l su 1 l cay
Kilom: 96,3 kg
Birazda vereyim mehteri
Su saatte nasi gidiyo su sarki anlatamam
Durumlar vahim
süpersin can1mSlm kaptan yola cikmadan tartildim 66.3 üm ac karnina inanmadim bir daha bir daha tartildim yine 66.3 cok mutluyum size cok tsk ederim bitanelerim
bende çarşambadan itibaren katılırııım
Geçen hafta 67.4
Güncel 67.2
Bu hafta kötüydü gerçekten ilk defa bu kadar az verdim
Sağlık olsun artı gelmediğime sevinir oldum
GunaydinnnnnEki Görüntüle 2032222
Canım bu durumda olan çok insan var. Benim ilk olcumumde 458 çıkmıştı Troidim. Ömür boyu kullanacaksin bu ilacı dediğinde doktor mezara koysan daha iyiydi dedim içimden tabi. İlacını kullan iki haftada değerler düzelir. Hashimoto troitil yani Troid hastalığı insani depresyona yatkın hale getiriyor. Mümkün olduğunca moralini yüksek tut. 75 çok ddegil denize git bu geçici bir durum geçecek yazın tadını çıkar herşey çok güzel olacak. Diyetisyen e gitmeye karar verdiysen onun dediklerine uy. Metabolizmani canlandıracak. Seni takip edecek. Ben diywtisyenle 15 kilo verdim. Üzülme eğlenmeye bak.Teşekkürler.
Ben guatr'dan muzdarip bir hastayım. 63-65 arası gidip geliyordum. Sonra TSH değerim 100'ün üstünde çıktı. Genelde hep çıkıyordu umursamıyordum. Doktorcuğum ilacı kullanırsan kilo verirsin dedi. Ona kandım galiba. 1 ay çok düzenli şekilde ilaç kullandım. Tabi sonra benim sınav haftam başladı filan. Ardından ilaç bitti filan derken yeniden doktora gitmedim. Zaten kendi doktorum da bulunduğum şehirde değildi. Tabi gelsin gece 2-3-4'lerde dışarı çıkıp yemek yemeler, hiç spor yapmadan evden çıkmamalar (okul hariç) bi evcil insan oldum nasıl oldum bilemiyorum. Sürekli gezen tozan kız gitti tuhaf biri geldi. Sonra tabi kilo almışım haberim olmadı. Aldığım kilo tam olarak 15 kilogram. Memlekete döndüm millette nolduu sanaaaa ne bu hal demeler filan. Bi baktım 15 kilo şok oldum. Doktora gittim TSH:150'nin üstünde ölçüm yapılamamış. İnanmayanlar oldu(bugün doktorum da inanmadı tahlil sonucunu gösterince iyi 15 almışsın 115'de alabilirdin dedi) Sonrasında ben sağlıksız bi diyet 3-4 gün yemek yemiyorum. Spor yapıyorum. Falan filan derken. 4 kilo civarı verip 75'e düştüm. Bugün de diyetisyen bana bir program verdi. Fakat akşam yemeğim 20:30'da sonra ki ara öğünüm 22:30'da sizin kurallarda 19:00'da yemek son yazıyor. Fakat galiba herkesin bünye farklı. Biraz zorlayacağım seni dedi. Metabolizma yaşım 31 Vücudumda %40 oranında yağ var ve bu yağ oranı 30 kilogram'a tekabül ediyor. Kilo aldığım ve herkesin bunu dile getirmesinden dolayı denize gitmiyorum arkadaşlarımla görüşmüyorum. Biraz asosyalleştim. Doktor 15 kilogram vermem gerektiğini söylüyor. Yani hedef 60. Şimdiden aranıza beni kabul ettiğiniz için teşekkürler. Eğer kuralları sağlayamıyorsam kabul edilmezsem de teşekkürler. :)) Bol azim, sağlıklı yaşam ! :)
Tebrikleeer inşallah bizede bakaliimakşam meyveyi geç yedim yemesem 63 ü görecektim ama yine de cok mutluyum teşekkür ederim canım
Sayenizde canım çok teşekkür ederim 12. Takım benim için çok büyük bir şanstıvayyyy harikas1nnnnn sahane çok sevimdim canim. diyete 12 tak1mda baslay1p bitiren ilk mezunsun
Canım senin boyun kaç kilo gayet iyi değil miiEki Görüntüle 2032245 günaydın:)
oy oyy oyyyyyyyyyyy minnoşum mezun da olurmuşGunaydinnnnnEki Görüntüle 2032222
Mium benim canim teşekkür ederim son hafta bile sen gaza getirdin senin sayende sen cok iyi bir diyet arkadaşisın benim mezuniyette en buyuk pay hic suphesiz senin iyi ki seni tanımışımoy oyy oyyyyyyyyyyy minnoşum mezun da olurmuş
Bugünleri de mii görecektik incim çok duygulandım kız kızını gelin veren evin babası gibi hissettim şuan kendimi az köşede ağlayım
Tebrik ederim balım irade azim devamlılık nasıl olur en güzel örneğisin sen nasıl mutluyum senin için. Tüm görevler tamamlanmış gibi hissediyorum şimdi sen de hedef kilona gelince
Halay başın ben olcaaaaammmmmmmmfit hatunum benim
Sağol canim benim korumak icin elimden geleni yapicam arkadasligin ve desteğin icin ayrica tesekurlerinciakis canimm tebrik ederim aramiza hoşgeldin.. umarim kilonu istediğin gibi korursun hep.. sevgiyle kal..
Sağlık olsun canım. Bu hafta berbat bi hafta zaten haftaya hep beraber toplayacağız inşallahGunaydin kizlar. Bekledigim oldu gecen haftaya gore +1 im.
kaptancim kilo listesini ekleyince ekliycem
Hippocum canim benim cok teşekkürler destegin ve arkadaşlığın icin iyi ki tanimisim seniinciakis canım.. gerçekten çok emek verdin ve hakettin.. senin için çok çok sevindim. .. resim bekliyoruz senden bakalım.. before after yapalım
158 boy. :))Canım senin boyun kaç kilo gayet iyi değil mii
Gecmis olsun canimSağlık olsun canım. Bu hafta berbat bi hafta zaten haftaya hep beraber toplayacağız inşallah
Gece bebek ateşlendi hiç uyumadık hastanedeyiz biz eve geçince yaparım listeyi
Kaç yaşında bebiş canım158 boy. :))
Hamilelik yadigarı bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?