Hadi inşallah olur canisiÖnce 53 sonra bi gaz 50 diyorum :)
Geçmiş olsun.Allah sifa versin.Sağlık olsun canım. Bu hafta berbat bi hafta zaten haftaya hep beraber toplayacağız inşallah
Gece bebek ateşlendi hiç uyumadık hastanedeyiz biz eve geçince yaparım listeyi
Çok sağol canım eline sağlık.Kizlar liste bulup bi tane ekledim o listeden devam edelim herkes kilosunu girsin anka gelince kolaylik olsun
Canım çok duygulandım mesajını görünce miu yaz yaz lütfen hep yazoy oyy oyyyyyyyyyyy minnoşum mezun da olurmuş
Bugünleri de mii görecektik incim çok duygulandım kız kızını gelin veren evin babası gibi hissettim şuan kendimi az köşede ağlayım
Tebrik ederim balım irade azim devamlılık nasıl olur en güzel örneğisin sen nasıl mutluyum senin için. Tüm görevler tamamlanmış gibi hissediyorum şimdi sen de hedef kilona gelince
Halay başın ben olcaaaaammmmmmmmfit hatunum benim
Hippo yazın yazın lütfen yazıninciakis canım.. gerçekten çok emek verdin ve hakettin.. senin için çok çok sevindim. .. resim bekliyoruz senden bakalım.. before after yapalım
sen ne şikayetle götürdün ki gülüm.neyi vardı kuzununKızlar bebeğin omurgasında sıkıntı varmış. Takip edilecektir dedi. Ortopediye gönderdi çok moralim bozuldu ya
Geçmiş olsun.Kızlar bebeğin omurgasında sıkıntı varmış. Takip edilecektir dedi. Ortopediye gönderdi çok moralim bozuldu ya
çok geçmiş olsun..Kızlar bebeğin omurgasında sıkıntı varmış. Takip edilecektir dedi. Ortopediye gönderdi çok moralim bozuldu ya
Hadi yaa çok geçmiş olsunKızlar bebeğin omurgasında sıkıntı varmış. Takip edilecektir dedi. Ortopediye gönderdi çok moralim bozuldu ya
Kızlar bebeğin omurgasında sıkıntı varmış. Takip edilecektir dedi. Ortopediye gönderdi çok moralim bozuldu ya
Sağlık olsun canım. Bu hafta berbat bi hafta zaten haftaya hep beraber toplayacağız inşallah
Gece bebek ateşlendi hiç uyumadık hastanedeyiz biz eve geçince yaparım listeyi
Ayyyy gecmis olsun canim vardır tedavisi üzülme daha kucuk korse ile falan düzelirKızlar bebeğin omurgasında sıkıntı varmış. Takip edilecektir dedi. Ortopediye gönderdi çok moralim bozuldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?