Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Selam kızlar. Biz sabah 8 den beri hastanedeyiz. Daha da işlerimizi bitiremedik. Tıp fakultesine sevkettiler yarına kaldı işlerimiz. :( allahım sen muhtaç etme gerçekten çok zorluyorlar:cry:
Herkes nerde niye boş bıraktınız grubu.

Ender saracin bi diyeti vardi simit veriyodu canim benfe diger gruplarada baktim onlarda oglen falan yiyo gecistirim dedim kahvalti insani degilim bide sevdigim nestfiti bulamadim marketlerde ondan
Ara ogun yaptim bir seftali ve karisik bitki cayi ictim bir litre su bitti
Kahvaltı en önemli oğun.. atlamamaya çalış alışman lazım.

Günaydın arkadaşlar.
Kahvaltı isleri tamamdir.
Sabah sabah camasir ütü meselesini hallettim. Bi kahveyi hak ettigimi dusunuyorum.
Bu arada yeni bulasik makinemle aşk yasiyorum. Karşısına geçip geçip "kiymetliimisss" diyorum, dokunana tisliyorum. Dusmanima dilemem makinesiz kalmayı.

Günaydın arkadaşlar.
Sabah sabah camasir ütü meselesini hallettim. Bi kahveyi hak ettigimi dusunuyorum.
Bu arada yeni bulasik makinemle aşk yasiyorum. Karşısına geçip geçip "kiymetliimisss" diyorum, dokunana tisliyorum. Dusmanima dilemem makinesiz kalmayı.
Hadi gözün aydın güle güle uzun süre kullan canım♥️

Selam kızlar. Biz sabah 8 den beri hastanedeyiz. Daha da işlerimizi bitiremedik. Tıp fakultesine sevkettiler yarına kaldı işlerimiz. :KK43: allahım sen muhtaç etme gerçekten çok zorluyorlar:cry:
Herkes nerde niye boş bıraktınız grubu.

cok gecmis olsun canim. gececek biraz daha sabret.

asya_01 asya_01 bizim doktor dişlerini kolay çıkarsın diye TETAGİL şase diye bişey verdi. Ben almadım daha ama bi deneyeceğim.
saat 12 de uyudu sabah 7 çeyreğe kadar 6 kez uyandı:KK12:çıldırıcam artık:KK61:ne diyet kaldı ne bişey yine.yarın dr a götürecem yaa çıldırıcam yoksa.birde ön altta 2 diş çıktı daha hangi dişi çıkacakki şuan.birde 9 aylık.ilk ya bilmiyorum ben sen tecrübelisin diye soruyorum

saat 12 de uyudu sabah 7 çeyreğe kadar 6 kez uyandı:KK12:çıldırıcam artık:KK61:ne diyet kaldı ne bişey yine.yarın dr a götürecem yaa çıldırıcam yoksa.birde ön altta 2 diş çıktı daha hangi dişi çıkacakki şuan.birde 9 aylık.ilk ya bilmiyorum ben sen tecrübelisin diye soruyorum
Asya o dönemde öyle oluyorlar bende kızım da öyle idim hiç
Uyumuyordu gece 4-5 uyuduğumuz oluyordu onlar içinde çok zor bir süreç yavaş yavaş toparlayacak sakin ol kuzum

Günaydın arkadaşlar.
Hayırlı olsun canım güle güle kullan. Benimkinin de gozu toprağa bakıyor bakalım ne zamana kadar idare edecek. Hangi marka aldın.

Hayırlı olsun canım güle güle kullan. Benimkinin de gozu toprağa bakıyor bakalım ne zamana kadar idare edecek. Hangi marka aldın.
Teşekkür ederim daha güzeli senin olsun.
Vallahi ben de gittiği yere kadar gitsin diye baktim ama olan bana oldu. Ortalığı göle çevirerek gitti rahmetli :)
Vestel aldim.
4 prg. 1300 den 800'e düşmüştü hepsi buradada. Evde kurutma mak. hariç her şeyim vestel memnunum ben.

Ben diyet listemi uyguluyorum . Kalori saymıyorum. Ama sebze ağırlıklı besleniyorum akşam. Sabah kahvaltıda 7 zeytin yedim sadece. :( 10 da ayran içtim. Şimdi de öğle yemeğimi yedim. 3'te ayran var beklemedeyim :)

Back
X