- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvaltı en önemli oğun.. atlamamaya çalış alışman lazım.Ender saracin bi diyeti vardi simit veriyodu canim benfe diger gruplarada baktim onlarda oglen falan yiyo gecistirim dedim kahvalti insani degilim bide sevdigim nestfiti bulamadim marketlerde ondan
Ara ogun yaptim bir seftali ve karisik bitki cayi ictim bir litre su bitti
Hadi gözün aydın güle güle uzun süre kullan canımGünaydın arkadaşlar.
Kahvaltı isleri tamamdir.
Sabah sabah camasir ütü meselesini hallettim. Bi kahveyi hak ettigimi dusunuyorum.
Bu arada yeni bulasik makinemle aşk yasiyorum. Karşısına geçip geçip "kiymetliimisss" diyorum, dokunana tisliyorum. Dusmanima dilemem makinesiz kalmayı.
Selam kızlar. Biz sabah 8 den beri hastanedeyiz. Daha da işlerimizi bitiremedik. Tıp fakultesine sevkettiler yarına kaldı işlerimiz.allahım sen muhtaç etme gerçekten çok zorluyorlar
Herkes nerde niye boş bıraktınız grubu.
saat 12 de uyudu sabah 7 çeyreğe kadar 6 kez uyandıasya_01 bizim doktor dişlerini kolay çıkarsın diye TETAGİL şase diye bişey verdi. Ben almadım daha ama bi deneyeceğim.
Çok teşekkür ederim.Hadi gözün aydın güle güle uzun süre kullan canım![]()
Asya o dönemde öyle oluyorlar bende kızım da öyle idim hiçsaat 12 de uyudu sabah 7 çeyreğe kadar 6 kez uyandıçıldırıcam artık
ne diyet kaldı ne bişey yine.yarın dr a götürecem yaa çıldırıcam yoksa.birde ön altta 2 diş çıktı daha hangi dişi çıkacakki şuan.birde 9 aylık.ilk ya bilmiyorum ben sen tecrübelisin diye soruyorum
Arkadaşlar herkes 1. sayfayı okudu kuralları anladı değil mi. Lütfen daha fazla yazmaya çalışalım. Baktığınız zaman mesaj bırakın. Her giren kimse yok diye çıkarsa olmaz ki.
Hayırlı olsun canım güle güle kullan. Benimkinin de gozu toprağa bakıyor bakalım ne zamana kadar idare edecek. Hangi marka aldın.Günaydın arkadaşlar.
Kahvaltı isleri tamamdir.
Sabah sabah camasir ütü meselesini hallettim. Bi kahveyi hak ettigimi dusunuyorum.
Bu arada yeni bulasik makinemle aşk yasiyorum. Karşısına geçip geçip "kiymetliimisss" diyorum, dokunana tisliyorum. Dusmanima dilemem makinesiz kalmayı.
Senin yumurtalar bu gün mu toplanacaktı karpuzgunaydin kizlar. ben de daha yeni uyandimkahhvaltida kuru dut-findik yedim. bi tane de kefir luplettim.
Teşekkür ederim daha güzeli senin olsun.Hayırlı olsun canım güle güle kullan. Benimkinin de gozu toprağa bakıyor bakalım ne zamana kadar idare edecek. Hangi marka aldın.