- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Leslie yapıyorum canım başka birşey yapamıyorum maalesefCanım sen hamileydin değil mi? Ne tür spor yapıyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Leslie yapıyorum canım başka birşey yapamıyorum maalesefCanım sen hamileydin değil mi? Ne tür spor yapıyorsun?
Corba diyeti nedir?konu açtığım yer yasakmış sanırım. corba diyeti yapiyorum ctesi başladım 60 kgdim bugun 58 kg ciktim 50 ye düsene kadar devam :)
Bilmiyorum canımCorba diyeti nedir?
süper bu şekilde hedeflediğin kiloya inersin inş canımEvet ilk gun yediklerimi yazayim.
Kahvalti (saat 10 da sofradan kalktim)
2 yumurtayla lorlu omlet
Bir yemek kasigi tulum peyniri
5-6 zeytin
2 bardak sekersiz cay
Yarim domates
Bir salata
6-7 kavrulmamis badem
2 kuru kayisi
3 kuru erik ( bu fazla oldu malesef )
Ogleden sonra 2 gibi tereyagli turk kahvesi ictim.
Aksam 18:00
Bir tabak zeytinyagli taze fasulye
2 yemek kasigi bulgur.
Gunluk en az 2 litre su iciyorum. Spor olarak da 20 dakika egzersiz yapiyorum. Bu saatten sonra bir sey yemiyorum. Belki bir cay veya Türk kahvesi icerim.
Hoşgeldin canım hemen toparla kilolar depo olmadan ver gitsinVe kendime iki gün pek dikkat etmedim
Güzel menü canımMenü zamanı
Kahvaltı
Yeşillik salatası
1 kk peynir
1 dilim kavun
Ara
2 kuru incir
1 cay bardağı süt
Akşam
1 tabak et sote
Salata
Spor : 1000 bölgesel hareket
120 wall sit
500 ip atlama
Şu : 3 lt
Ay sen evden yap ya açmalar gitmiş içeriSimi'nin menusu:
07:30 -> 3 yumurta yarim dilim ekmek 1 cay k yag 1 cay k bal
(Dün gece uyumus kalmisim yemek yapamadim ise götürmek icin)
11:30 -> bir Alman acmasi
13:30 -> bir acma daha
17:30 -> 200 gr kavun 1 bardak süt
19:00 -> 1 tabak kabak yemegi iki ekmekcik
2 l su 1 l cay
Canımm pilav yemesek daha hızlı kilo veririz onun dışında iyiHerkese Selam Sabah 1yumurta 10 12 zeytin bir kase yogurt ekmeksiz Ogle :bir salkim uzum aksam iki parca iran kebabi kucuk bir kase pilav ekmeksiz ,bir bardak yesil cay .
Emziriyorum sut yapar diye dusundumCanımm pilav yemesek daha hızlı kilo veririz onun dışında iyi![]()
Bulgur yiyebilirsin canımEmziriyorum sut yapar diye dusundum