Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben listede hiç yokmuyumhippotalamus sen kilonu söyle yeter
Liste dışı yarışanlarda vardın ama silinmişcanım ben listede hiç yokmuyum
Geçmiş olsun canım. 12 ye kadar gelirsen ekleyeyim bu hafta.Anka evet canım listeye girmek istiyorum şuan kilo bildirimi yapamiyorum sabahtan beri hastanedeyim ilerleyen saatlerde yapacağım
kız yok ben çoğundan daha aktifim ki.bakma şu misafirler düzenimi bozdu yoksa hep aktiftim benListe dışı yarışanlarda vardın ama silinmiş
listeye de alırım istiyorsan ama bi gorunup bi kayboluyorsun o sebeble alamıyorum.
son listeyi aldim herkesi etiketledim gorsunler diyeGeçmiş olsun canım. 12 ye kadar gelirsen ekleyeyim bu hafta.
Tamam kaybolmayacaksan ekleyeyim bu hafta o zaman.kız yok ben çoğundan daha aktifim ki.bakma şu misafirler düzenimi bozdu yoksa hep aktiftim ben
Olsun yerleşmeden hemen gönderirsin üzülme.Günaydin arkadaslar bugünden basladim dikkat etmeye az önce tartildim 66.9 olmusum 1 kilo almisim
Çok sağol canım eline sağlıkAnka yuzdesini eklemeyenleri de hesaplayip ekledim sana kolaylik olsun diye
Insallah cnm benim ama abimgilde yürüyüs yapioduk abimle yakin yerlere yürüdük hepOlsun yerleşmeden hemen gönderirsin üzülme.
Başlangıç: 93.5hippotalamus sen kilonu söyle yeter
onemli degil, hazir telefon bulmusken ise yarayimÇok sağol canım eline sağlık
bak hala kaybolmicaksan diyorTamam kaybolmayacaksan ekleyeyim bu hafta o zaman.
Son zamanlarda kimseye guvenim kalmadı eşeğimi sağlam kazığa bağlıyorumbak hala kaybolmicaksan diyortamam ekle sen oğluş ta düzene girer de kaç güne listeleri alt üst ederim belki
![]()
PC ye geçince ayrıldığın etabı bulup yuzdeni boleceğim. O zaman eklerim adınla beraber. Hemen art niyet aramana gerek yok.Başlangıç: 93.5
Hedef:80
Güncel:81
Listeye neden yazmıyorsun anlamadım