Afiyet olsun canım inşallah yarın güzel bi sonuç seni bekler :)Yarın yolculuğa çıkıyorum bir sürü iş vardıı yemek bile yemeye vakit bulamadım
Gün boyunca iki dilim karpuz
İki k. Kutusu peynir
Akşama doğru da iki tabak brokoli çorbası içtim
Hepimizi inşallahAfiyet olsun canım inşallah yarın güzel bi sonuç seni bekler :)
Canım bişey yememissin ki afiyet olsun yinedeSelam hanimlar
Bugün evde olmadigimdan yazmaya firsat bulamadım. Menümu simdi yazayım,kaptan kızmasın.
Sabah, biri sirkeli iki bardak su,karatay kahvaltı
Ara,sekersiz türk kahvesi,yesilcay,bir küçük elma
Aksam, kefir,mercimek salatasi
2,5 l su
Spor gün icerisindeki koşuşturmalar
Yarın tartı bildirimini kac gibi yapmamız lazim.
Herkese hayırlı geceler
Belki biraz yanilma payı olabilir yarın ama ne olursa olsun mecbur tartılıp kilo bildırımi yapamk zorundayiizHepimizi inşallahama ben adet olduğum için kararsızım fena şişim ve ancak oturabildim olduğum yerde manda yavrusu gibi debeleniyorum resmen
Senin başarın ben birşey yapmadım. Tekrar tebrik ediyorum.Selam kizlar kaptanAnka tekrar tesekkur ediyorum hem kilo vermemde ki destegin icin hem de karnem icin o karne de senin basari payin buyuk 12 takimda diyete baslayip bitiren ilk kisi olarak
Hadia geçmiş olsun canım. Dinlen sen bol bol.Ay vardim ayol. Oldum yorgunluktan. Bi tartilayim geliyom. Sonra da yaticam
Belki biraz yanilma payı olabilir yarın ama ne olursa olsun mecbur tartılıp kilo bildırımi yapamk zorundayiiz
ben de regl oldum. maalesef fazla oluyor ama yapacak bişey yok. hepimizin başına geliyor... sen tartıda ne görüyorsan yaz.O zaman ben 2 olarak hesaplıyayım
ben de regl oldum. maalesef fazla oluyor ama yapacak bişey yok. hepimizin başına geliyor... sen tartıda ne görüyorsan yaz.
Şu an yoldayım öğleden sonra yazacağım kaptanıııım
Şu an yoldayım öğleden sonra yazacağım kaptanıııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?