Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Düzenli kullanın da emeklerin boşa gitmesin canım ya. Çocuklarla da zor ama ne bileyim işte.
Düzene çok takılmıyorum ben
Temiz olsun yeter. Zaten biz bi taraftan topluyoruz arkamızdan çocuklar dağıtıyor. Dun mutfağı tertemiz yaptım çıktım arkamızdan kız gitmiş iki tane kavanoz kırmış.. Bi de üzerinde yurumuş sanki ayağının altında bir suru cam var ama melekler taşımış hiç kesilmemiş çok şükür. Hadii baştan bi daha süpürdüm sildim ben orayla uğraşırken salona cips götürmüş falan filan. Yani normalde 1 saatte bitecek iş bizim evde 3-4 saat sürüyor.

Ay canım hiç sarmayla aram yok. Çok şükür

Duygusal yeme, gece geç yeme, çereze abanma kilo alma nedenlerim arasında

Sarma ben de çok aramam ama lahanaya bayılırım. Bulgurlu yapıyorum ben de artık Karataydan sonra.

Canım ben de alakalı yapıyor diye bir ara içiyordum. Organik elma sirkeli su. Balı sevmem . (Baklavayı severim bak . Arada.)

Geçen hafta bizim bahçedeki elmalardan elma sirkesi yaptık annemle. O hazır olsun tadını beğenirsem ben de içerim. Bundan önce alıç sirkesi yapmıştık. Ay evlerden ırak tadı bir mayhoş tüketemedim valla

Günaydın kızlar
Kahvaltı yaptım oturuyorum
Havalar kapalı olmaya başladı yine
İnsanın adım atası gelmiyor

Kalkarsam biraz evi toparlıcam inşallah.
Bugün oruca bi gün ara verdim yarın devam edeceğim inşallah .

Kahvaltı menüm ;
1 haşlanmış yumurta
Marul
8 tane zeytin
Peynir
Domates salatalık
6 tane fındık

Afiyet olsun canım. Hiç oha lık bir durum yok. Ama korka korka yeme iyi bir şey

Mutfağın kapısını kitlesene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…