- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Düzenli kullanın da emeklerin boşa gitmesin canım ya. Çocuklarla da zor ama ne bileyim işte.Günaydın arkadaşlar. Ceset gibiyim vallahi yaa.. Dun dehşet yorulmuşum ama değdi evim miss gibi oldu yaa
Düzene çok takılmıyorum benDüzenli kullanın da emeklerin boşa gitmesin canım ya. Çocuklarla da zor ama ne bileyim işte.
Ay canım hiç sarmayla aram yok. Çok şükürArkadaşlar yaprak sarmasının içini bulgurdan hazırlarsanız diyette yenir yani. Mesela bulgur soğan maydonoz dereotu salçası filan koyup çok az yağ konup sarılabilir. Ben denedim çok lezzetli oluyor. Pirinç çok iştah açıyor gereksiz onun yerine bulgurlu sarın. Pişincede üzerine sarımsak dövüp koyun. Limonda sıkın tencerenin ağzını kapatın nefis oluyor. Ağzım sulandı
Günaydın canım.Günaydın kızlar
Sarma ben de çok aramam ama lahanaya bayılırım. Bulgurlu yapıyorum ben de artık Karataydan sonra.Arkadaşlar yaprak sarmasının içini bulgurdan hazırlarsanız diyette yenir yani. Mesela bulgur soğan maydonoz dereotu salçası filan koyup çok az yağ konup sarılabilir. Ben denedim çok lezzetli oluyor. Pirinç çok iştah açıyor gereksiz onun yerine bulgurlu sarın. Pişincede üzerine sarımsak dövüp koyun. Limonda sıkın tencerenin ağzını kapatın nefis oluyor. Ağzım sulandı
Çerez dediğin kavrulmamış değil miAy canım hiç sarmayla aram yok. Çok şükür
Duygusal yeme, gece geç yeme, çereze abanma kilo alma nedenlerim arasında
Canım ben de alakalı yapıyor diye bir ara içiyordum. Organik elma sirkeli su. Balı sevmemİç hastalıkları uzmanı tanıdığım organik elma sirkesinin özellikle iç organlardaki yağları yaktığını damar tıkanıklığını önlediğini kısacası insanın içini temizlediğini söyledi. Yağ yakıyormuş. İnsülin direncini kırıyormuş. İnsülin direnci kırılıncada tatlı isteği azalır hemde daha kolay kilo verilir.
Bizzat denedim 2 ayda çok güzel zayıflatıyor. Safra keseme dokunuyordu ara verdim. Ameliyattan sonra en çok elma sirkeli ballı suyu içebilecekmiyim onu merak ettimdi. Şükür içiyorum sıkıntı yok. Osmanlıda yenen ağır akşam yemekleri sonrası bu şerbet verilirmiş. Hazım için. Kadınlar kulübündede bu yöntemle zayıflayan çok.
Ellerine sağlık canım darısı benim başımaGünaydın arkadaşlar. Ceset gibiyim vallahi yaa.. Dun dehşet yorulmuşum ama değdi evim miss gibi oldu yaa
Ay çiğ fındık meselaÇerez dediğin kavrulmamış değil mi
Afiyet olsun canım. Hiç oha lık bir durum yok. Ama korka korka yeme iyi bir şeyGünaydın kızlar
Kahvaltı yaptım oturuyorum
Havalar kapalı olmaya başladı yine
İnsanın adım atası gelmiyor
Kalkarsam biraz evi toparlıcam inşallah.
Bugün oruca bi gün ara verdim yarın devam edeceğim inşallah .
Kahvaltı menüm ;
1 haşlanmış yumurta
Marul
8 tane zeytin
Peynir
Domates salatalık
6 tane fındık
Dün yediklerimden sonra bugün her yediğime oha diyecem vallaAfiyet olsun canım. Hiç oha lık bir durum yok. Ama korka korka yeme iyi bir şey
Mutfağın kapısını kitlesene.Düzene çok takılmıyorum ben
Temiz olsun yeter. Zaten biz bi taraftan topluyoruz arkamızdan çocuklar dağıtıyor. Dun mutfağı tertemiz yaptım çıktım arkamızdan kız gitmiş iki tane kavanoz kırmış.. Bi de üzerinde yurumuş sanki ayağının altında bir suru cam var ama melekler taşımış hiç kesilmemiş çok şükür. Hadii baştan bi daha süpürdüm sildim ben orayla uğraşırken salona cips götürmüş falan filan. Yani normalde 1 saatte bitecek iş bizim evde 3-4 saat sürüyor.
Kıymada koydunmu nefis olur beeSarma ben de çok aramam ama lahanaya bayılırım. Bulgurlu yapıyorum ben de artık Karataydan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?