Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben menü vermedim ya, hemen yazayım.

Sabah 9
1 haşlanmış yumurta
3 dilim patates 1 uçun dilim patlıcan kızartması
1 YK lor
Domates 1 kase

Öğlen 12
3 incir

17:30
1 tabak karnabahar yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek

Şu 1.5 lt öğleden sonra disardaydik.

Bende akşam
1 kase mercimek çorba
4 kaşık yeşil fasulye yemeği
Bol salata
5 kaşık yoğurt

1 dilim kavun

Bomba şimdi geliyor
Yarım dido çikolata

1 kere leslie 1
Yatana kadar da 1 litre su olur
Kendimi tıka basa hissediyorum
Leslie deki gibi adımlıyorum şu an kızın bana

Karnabahar
Ispanak
Vee pırasa özledim yemin ederim kış sebzelerine bayılıyorum ..

Menün güzel canım

Bu da haftanın kaçamağı olsun. İyi yarımla kalabilmissin.

menüm

sabah 9,45
1 haş yum
peynir 4 zeytin
salatalık domates çay

öğle 15,00
bolca balık salata yeşillik

akşam 19 gibi sütlükahve

su 1 lt ancak oldu

Hafif bir menü olmuş maşallah kızlar size darısı bana .
Bende bi kavun aşkı doğdu ki sormayın kendime sinir oluyorum

Şimdi ballı -limonlu-elma sirkeli ılık su içtim
Bu kürü araştırıyordum bayadır ve bugün başladım
İç hastalıkları uzmanı tanıdığım organik elma sirkesinin özellikle iç organlardaki yağları yaktığını damar tıkanıklığını önlediğini kısacası insanın içini temizlediğini söyledi. Yağ yakıyormuş. İnsülin direncini kırıyormuş. İnsülin direnci kırılıncada tatlı isteği azalır hemde daha kolay kilo verilir.
Bizzat denedim 2 ayda çok güzel zayıflatıyor. Safra keseme dokunuyordu ara verdim. Ameliyattan sonra en çok elma sirkeli ballı suyu içebilecekmiyim onu merak ettimdi. Şükür içiyorum sıkıntı yok. Osmanlıda yenen ağır akşam yemekleri sonrası bu şerbet verilirmiş. Hazım için. Kadınlar kulübündede bu yöntemle zayıflayan çok.

Arkadaşlar yaprak sarmasının içini bulgurdan hazırlarsanız diyette yenir yani. Mesela bulgur soğan maydonoz dereotu salçası filan koyup çok az yağ konup sarılabilir. Ben denedim çok lezzetli oluyor. Pirinç çok iştah açıyor gereksiz onun yerine bulgurlu sarın. Pişincede üzerine sarımsak dövüp koyun. Limonda sıkın tencerenin ağzını kapatın nefis oluyor. Ağzım sulandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…