Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Geçmiş olsun canım neyseki bişey olmamış

Selam kızlar nasılsınız bugün kayınpedere gitcez orda aşure yapcam ama yemeyeceğim 1 kaşık bile yemiycem
Menümü yazayım
Sabah:2 dilim esmer ekmek. Yağsız menemen. 1 dilim peynir. Şekersiz tarçınlı elma çayı
Ara: 1 elma şekersiz sade filtre kahve
Öğlen:6 kaşık karnıbahar yemeği 2 kaşık chia tohumu eklenmiş 3 kaşık yoğurt
Ara:5 badem
Akşam:1 lahmacun ve salata
bugün spor yapamam geç geliyoruz ordan. Cumartesileri spor yapamam heralde.

Merhaba kızlar,

Dün gece çok fena geçti. Dişim zonk zonk uyutmadı. Annemlerde benimle beraber uyumadı. Bu sabah yana yana doktor aradık. Kanal tedavisinin ilk seansını yaptılar. O dolguyu açarken aklım başımdan gitti. Diş uyuşmadı vs vs. Şimdiye kadar 2 haş yumurta biraz yoğurt yedim. Biraz uyumayı düşünüyorum. Bugün spor yapmasam olur mu kaptan Anka

Geçmiş olsun canım. Çok kötü olmuş

Kızlar internette sorun varmış, 31 ekime kadar çalışma olacakmış. Ne iş bu anlamadım ya. Bakalım gidecek mi bu mesaj. Net 1 saniye gelip geri gidiyor 3-5 dakikada bir.

Kızlar internette sorun varmış, 31 ekime kadar çalışma olacakmış. Ne iş bu anlamadım ya. Bakalım gidecek mi bu mesaj. Net 1 saniye gelip geri gidiyor 3-5 dakikada bir.

Selam kızlar napıyorsunuz.. Bizim evde bütün gün temizlik vardı. Daha da bitmedi aslında ama küçük işler kaldı. Biraz mola verip devam edeceğim.

Eşim şimdi kepçe kepçe yer
Ben yiyenlere bakıyorum ha böyle bakıyorum
Çocuklar eşim kayınpeder misafirde var herkes yemekten sonra aşure yiycem diye seviniyo
Üzerinede çay içeceklermiş

Eşim şimdi kepçe kepçe yer
Ben yiyenlere bakıyorum ha böyle bakıyorum
Çocuklar eşim kayınpeder misafirde var herkes yemekten sonra aşure yiycem diye seviniyo
Üzerinede çay içeceklermiş
Ben 1 kepçe yedim valla. 58 i de gördüm. Yakarsın sen onu koşarak sene de bir kere oluyor ye bence. Spor var nasılsa.

Bu arada kızlar bu hafta bireyselde dördüncü olduk ama aslında yüzdemiz kötüydü...

Z zeynepbbb butun takımlar arasında 3. Oldun canım tebrik ederim takımımızın gururu

Cidden mi yaaa ayy çok mutlu oldum bu gurur hepimizin siz olmasaysınız yapamazdım

kızlar çok berbat bir gün oldu yaa.2 gün sırf saçma sapan şeylerden sporda yapamadım.bugün ablam komşusuyla tartışmış onla uğratık.sinir oldumspor kaldı ve birr o kadar da uykusuzum

menüm

sabah 9,45
1 haş yum
peynir 4 zeytin
salatalık domates çay

öğle 15,00
bolca balık salata yeşillik

akşam 19 gibi sütlükahve

su 1 lt ancak oldu

Ayy kızlarr bugün çok abarttım ya. İnşallah tartıya yansımaz

10'da: 1 muz

12'de: yarım paket Yulaflı bisküvi

14'te: 1.5 şiş tavuk , ayran, birkaç tane patates

20'de: 1 patlıcan dolması, 5 yaprak sarması, 1 içli köfte, biraz süzme yoğurt ve 2 bardak kola, 1 dilim baklava

Su:1 lt
Spor: henüz yok. Uyumadan yapmaya çalışıcam.

Yurttan eve geldim yemekleri görünce kendimi kaybettim resmen vurun beniiiii

Sen hakettin bunu, boşver. Sonraki günler telafi edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…