Geçmiş olsun canım neyseki bişey olmamışTünaydın kızlar. Çok güzel başlayan gunumuz bir anda karıştı ama şimdi iyiyiz çok şükür. İnternetten pamuk şeker makinesi görmüş büyük oğlan, matkapla eşim onu yaptı. Ben de karameli erittim, dönen yerine dökerken ortanca oğlan elini sen tut karamelin altına, 2. Derece yanık, diğer elini de onun üstüne koymuş, sol avuç içi de 5 kuruş kadar yanık. Onun pansumanı yaparken pansuman malzemelerini karıştırıp elini az kesti ufak oğlan. Ha ağlamaları ve çeneleri de cabası :) Şimdi resim çizip hikaye anlatıyor ortanca ufaklığa.
Geçmiş olsun canım. Çok kötü olmuşTünaydın kızlar. Çok güzel başlayan gunumuz bir anda karıştı ama şimdi iyiyiz çok şükür. İnternetten pamuk şeker makinesi görmüş büyük oğlan, matkapla eşim onu yaptı. Ben de karameli erittim, dönen yerine dökerken ortanca oğlan elini sen tut karamelin altına, 2. Derece yanık, diğer elini de onun üstüne koymuş, sol avuç içi de 5 kuruş kadar yanık. Onun pansumanı yaparken pansuman malzemelerini karıştırıp elini az kesti ufak oğlan. Ha ağlamaları ve çeneleri de cabası :) Şimdi resim çizip hikaye anlatıyor ortanca ufaklığa.
Ben 1 kepçe yedim valla. 58 i de gördüm. Yakarsın sen onu koşarak sene de bir kere oluyor ye bence. Spor var nasılsa.Eşim şimdi kepçe kepçe yer
Ben yiyenlere bakıyorum ha böyle bakıyorum
Çocuklar eşim kayınpeder misafirde var herkes yemekten sonra aşure yiycem diye seviniyo
Üzerinede çay içeceklermiş
Çok kıskandımmenüm
sabah 9,45
1 haş yum
peynir 4 zeytin
salatalık domates çay
öğle 15,00
bolca balık salata yeşillik
akşam 19 gibi sütlükahve
su 1 lt ancak oldu
Sen hakettin bunu, boşver. Sonraki günler telafi edersin.Ayy kızlarr bugün çok abarttım ya. İnşallah tartıya yansımaz
10'da: 1 muz
12'de: yarım paket Yulaflı bisküvi
14'te: 1.5 şiş tavuk , ayran, birkaç tane patates
20'de: 1 patlıcan dolması, 5 yaprak sarması, 1 içli köfte, biraz süzme yoğurt ve 2 bardak kola, 1 dilim baklava
Su:1 lt
Spor: henüz yok. Uyumadan yapmaya çalışıcam.
Yurttan eve geldim yemekleri görünce kendimi kaybettim resmen vurun beniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?