- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
Kapsül şeklinde kullanıyorum ben tadı falan yok ama.Hamileyken zor kullandım, kramplar mahvediyordu. Tadı öğğğ
Hadi ya, suda eriyenlerden basıp duruyorlardı hamileyken. SGK ödüyor mu?Kapsül şeklinde kullanıyorum ben tadı falan yok ama.
Ödemiyor canım. 30 TL bişey zaten. Osteocare diye bişey. Tablet yazacaktım capsul yazmışım içinde kalsiyum ve d3 de var. 3 ay kullanıp 3 ay ara veriyorum.Hadi ya, suda eriyenlerden basıp duruyorlardı hamileyken. SGK ödüyor mu?
ohh ohhh bu hafta ben yencem o zaman100 gr almışım
ohh ohhh bu hafta ben yencem o zaman
Hafta sonu evde çok abarttım yemeği ama yurtta inanılmaz sıkı diyet yapabiliyorum yemekler güzel değil diye. Erken sevinme rakip :))))
Ayyy listeyi alınca unutmuşum canım özür dilerim. Ekleyelim listeye. Valla bende de var o.. Bir başlarsam durduramam kendimi. Yedikçe yerim. Midem acıyana kadar yerim. Ama başlamamaya çalışıyorum. Psikolojik olduğunu düşünüyorum ben aslında bi gideceğim psikyatriye de fırsat olmadı.Listede adım Yok diye kopyalamadım bende sabit kalmışım 83.9 dum öyle kalmışım .
Bugün de orucum.
Sahurda
Gece 6 tane ceviz
Tereyağlı 1 yumurta
Peynir
Zeytin
Yarımda muZ yedim.
Akşama da kuru fasulye
Pilav ve salata yemeyi düşünüyorum.
Dün biraz ev işlerim var diye oruç tutmadım .
Aman yarabbi içimde yine o herşeyi bir an da yiyen canavar harekete geçti . Oruç bu anlamda da nefsimi terbiye ettiriyor ama ciddi anlamda şekerle ya da insülinle bi sorunum olduğunu düşünüyorum çünkü insan gibi yemiyorum o an
Sizi de okuyorum maşallahınız var .
Hepimizin gücünü arttırsın allahım
Valla bilmiyorum da ben başlıyorum başlayınca biri elimi zincirlese sanki zincirleri de kırar devam ederim gibi geliyo . Tarifsiz birşeyAyyy listeyi alınca unutmuşum canım özür dilerim. Ekleyelim listeye. Valla bende de var o.. Bir başlarsam durduramam kendimi. Yedikçe yerim. Midem acıyana kadar yerim. Ama başlamamaya çalışıyorum. Psikolojik olduğunu düşünüyorum ben aslında bi gideceğim psikyatriye de fırsat olmadı.
Sen de başlama canım. Zorla kendini. Öyle tadına bakayım diye bişey yok bende. Sonunu getirene kadar yerim.Valla bilmiyorum da ben başlıyorum başlayınca biri elimi zincirlese sanki zincirleri de kırar devam ederim gibi geliyo . Tarifsiz birşey
Uğraşma canım bebeğin var senin ablanla konuş laftan anlamıyorsa diyete sok aç kalsın susar o zamanKızlar Merhaba herkese.2 gün ablam la ugrastim durdum ya varya berbat bir hafta sonu oldu.tartildim sabit 70 çıktım.inşallah cumaya 69 u görürüm.mübarek spor yapmaya fırsat vermiyorlarki.suan mutfak bulasik tan yikiliyorr resmen.ve benim kilimi kibirdatacak halim yok başım catliyor.benim Evimin sorunu yetmiyor bir de saçma sapan şeylerle uğraşıyorum ablam çok abartiyor bir de milletle kavgaya giriyor deli oldum yaa
Canım ben hiç listeye girmesem olurmu. Çocuklarla bu vakit oldu zor girdim. Sabah erkenden kilo bildirimi yapamam. Yüzde hesabıyla uğraşamam. Ben sizi çol sevdim burda olayım listede olmayayım.ohh ohhh bu hafta ben yencem o zaman
Canım takımlar arası listeye girmesen bile kilo bildirimi yap. Motive olur bence. Ama istemiyorsan sen bilirsin tabii nasıl rahat hissedersen öyle devam et.Canım ben hiç listeye girmesem olurmu. Çocuklarla bu vakit oldu zor girdim. Sabah erkenden kilo bildirimi yapamam. Yüzde hesabıyla uğraşamam. Ben sizi çol sevdim burda olayım listede olmayayım.şimcik ayaküstü öğlen yemeği yedim büyüğü okula bıraktım küçüğü uyutuyorum. Karnitini içtim şimdi koşucaö 70 -80 artık ne olursa. Sonra ufak uyanır duş alıp onu doyurcam sonra abimizi alcaz gelcez kek kurabiye yapıcam. Lahana turşusunu kurcam. Evi süpürcem. Sabahtanda saatlerce et doğradım kavurma yaptım. Düzenli sabah giremiyorum siteye
ya sorma ya inan allak bullak oldum.knuşmuyorduk 1 yıldır.barışmaya geldi ertesi günü kavga kıyamet milleti savaşa soktu gibi oldu.inan başım çatlıyor.yaa dediğin gibi küçük çocuğum var uyku uyuyamıyorum maddi konular bir yandan.insanım bendeUğraşma canım bebeğin var senin ablanla konuş laftan anlamıyorsa diyete sok aç kalsın susar o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?