Hiç fikrim yok. Yapasım da yok.kızlar akşama ne yemek yapacaksınız
Fena değil canımve simi geri döndü..
97,9 ile
çok yogun su ara
döncem ben size
Girme canım listeye istersen. Burada kal ama. Bizde seni çok sevdikCanım ben hiç listeye girmesem olurmu. Çocuklarla bu vakit oldu zor girdim. Sabah erkenden kilo bildirimi yapamam. Yüzde hesabıyla uğraşamam. Ben sizi çol sevdim burda olayım listede olmayayım.şimcik ayaküstü öğlen yemeği yedim büyüğü okula bıraktım küçüğü uyutuyorum. Karnitini içtim şimdi koşucaö 70 -80 artık ne olursa. Sonra ufak uyanır duş alıp onu doyurcam sonra abimizi alcaz gelcez kek kurabiye yapıcam. Lahana turşusunu kurcam. Evi süpürcem. Sabahtanda saatlerce et doğradım kavurma yaptım. Düzenli sabah giremiyorum siteye
vayyy sen sarma da mı sarardın yaa nedense benim aklımda yemek yapamıyon gibi kalmış
Gomucem derken. Az yesen nolurYok ya, herseyi yapiyom da acayip usengecim. Bi de kalorili zaten. Diyorum ne gerek var. Haftaya manti acicam. ziyarete gittigim aile rica etti. Dedim ben acarim ama beraber kapatiriz. Benim sonum pek iyi degil yani. Haftaya manti gomucem
**12. Takım Pazartesi kontrol tartısı
anka_misali(58,7/58,5
florence_N (75/75.2)
kelekkarpuz( 69/69.7
simeranya7(96,7
asya_01(70/
hergaf(111,7/
zeynepbbb(61,4/61,5)
cerulean (60,5/60,7)
jane eyre_(59,6/59,5)
gulenyuzumsunsen (83.9/83.9
hugocuk(
Gomucem derken. Az yesen nolur
700 gr artıdasın ve hala aklın mantı da..az yiyebilsem. Gerizekaliyim ben ya. Yedim misafirlikte domuz gibi. Kilo almisim
700 gr artıdasın ve hala aklın mantı da..
Tamam en kısa zamanda kilo analizini yapıyorum. Verebiliyor musun bakıcam. :))yok kiz. Vallahi aklim mantida degil. Ama kendimi de taniyorum. Mantiyi acinca yiycem biliyorum. Senede bi kere bisey olmaz diycem. Gecen misafirlikte de oyle oldu. Kadin ispanakli borek, kisir falan yapmis. Dedim zaten senede bir kere, ne olcak verirsin.
700 gr artıdasın ve hala aklın mantı da..
Tamam en kısa zamanda kilo analizini yapıyorum. Verebiliyor musun bakıcam. :))
Bugünü unuttum ben,kusura bakma kaptan.kilom 111kg .Aslinda daha da az ama garanti olsun.hergaf kardeş kilo bildirimi yapmadın. Zaten bi menü paylaşıp kilo bildirimi yapıyorsun bugün ona da uğramadın
Canım sen neden daha sık paylaşımda bulunmuyorsunBugünü unuttum ben,kusura bakma kaptan.kilom 111kg .Aslinda daha da az ama garanti olsun.
-700 hic fena değil gibi
**12. Takım Pazartesi kontrol tartısı
anka_misali(58,7/58,5
florence_N (75/75.2)
kelekkarpuz( 69/
simeranya7(96,7
asya_01(70/
hergaf(111,7/111)
zeynepbbb(61,4/61,5)
cerulean (60,5/60,7)
jane eyre_(59,6/59,5)
gulenyuzumsunsen (83.9/83.9
hugocuk(
Canim calisiyorum, cok yorgun donuyorum eve. Bazi gunler kolumu kaldirmaya takatim olmuyor.idare edin biraz beni.Canım sen neden daha sık paylaşımda bulunmuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?