Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende de var kızlar bu. gulenyuzumsunsen Duygusal açlık mı. Bir şeyin hıncını yemekten almamı. Bilemedim. terapiye mi gitsem diye düşünüyorum.

sıkma canını canım. Aile bu atsan atılmıyor satsan satılmıyor

Tam buğday unundan yufkalar var ıspanak böreği yap arada yersin canım yağsız lorlu yap. İştah açılmıyo o zaman

Ya ben anlamıyorum bir hafta sonu kaçırsak nerdeyse bir kilo olarak geri dönüyor hiç mi yiyemeyeceğiz biz kek,börek ya

Tamam canım kilo bildirimi kesin yaparım. Ben cuma biliyordum pazarteside yapılıyormuş
Pazartesi ve cuma canım. Pazartesi tartılıyoruz ki hafta sonu kim kaçamak yapmış kim diyetine dikkat etmiş ortaya çıkıyor. Bakınız kelekkarpuz kaçamağın dibini bulmuş. Z zeynepbbb azcık yemiş. hergaf çok dikkat etmiş.

Benimde annem öyle. Çok sever kavgayı. Babamda ses etmez annem tepeye çıkar artık uzatırda uzatır. Babama diyorum iki tane çakamıyosun ağzına diye. Sus diyor bana. Herkese sarar çocuklarımla bile kavga eder hep kendi dediği olacak. Eşimlede etcekte o mesafe koyuyo

9 hamur kızartması kepekli undan 5 kibrit kutusu
1 haşlanmış yumurta

15
1 kase aşure

18
2 YK pilav

Şu 1 lt var yok. Midem iyi değil.

Bende de var kızlar bu. gulenyuzumsunsen Duygusal açlık mı. Bir şeyin hıncını yemekten almamı. Bilemedim. terapiye mi gitsem diye düşünüyorum.
Tam buğday unundan yufkalar var ıspanak böreği yap arada yersin canım yağsız lorlu yap. İştah açılmıyo o zaman

kiz ne tam bugday unundan yufkasi. Burda ekmek bulunca opup basima koyuyom Turklerle takilmadigimda problem yok. Ne zaman 2 turk bi araya gelsek, yemegin dibine vuruyoruz.

C cerulean ,hey ortim ben geldim,kız gel şu 55 i bir görelim yahu
Canım seni de etiketleyecektim. Unutmuşum.
Hoşgeldin. Umarım daha iyisindir.

Pazartesi sendromu yaşıyorum şu an . Ay bir yorgunluk yarım gün çalıştım oysaki

Menümü vereyim

Sabah 9:00

2 haş yumurta

Öğle 13:00

180 gr ızgara somon

Akşam 17:00

1 kase ev yoğurdu

Su 1 litre
Spor 40 dakika yürüyüş

kiz ne tam bugday unundan yufkasi. Burda ekmek bulunca opup basima koyuyom Turklerle takilmadigimda problem yok. Ne zaman 2 turk bi araya gelsek, yemegin dibine vuruyoruz.
Canım bagel wrap ekmeği ekmek değil mi. ABD de okurken az yememiştik wrap ekmeği. Yeşilleri falan var

Son düzenleme:
Ya böyle de curutuyor lar insanı varya yuregim tükendi.Hayır herkes senin istediğin gibi davranamaz sana.herkes le kavga edemezsin kız abimgil i falan da adamların başını belaya sokuyor.herkesin çocuğu yuvası var.ay ne bileyim yüreğim şişti.konusmuyorken daha rahatti kafam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…