Bende de var kızlar bu.Ayyy listeyi alınca unutmuşum canım özür dilerim. Ekleyelim listeye. Valla bende de var o.. Bir başlarsam durduramam kendimi. Yedikçe yerim. Midem acıyana kadar yerim. Ama başlamamaya çalışıyorum. Psikolojik olduğunu düşünüyorum ben aslında bi gideceğim psikyatriye de fırsat olmadı.
sıkma canını canım. Aile bu atsan atılmıyor satsan satılmıyorKızlar Merhaba herkese.2 gün ablam la ugrastim durdum ya varya berbat bir hafta sonu oldu.tartildim sabit 70 çıktım.inşallah cumaya 69 u görürüm.mübarek spor yapmaya fırsat vermiyorlarki.suan mutfak bulasik tan yikiliyorr resmen.ve benim kilimi kibirdatacak halim yok başım catliyor.benim Evimin sorunu yetmiyor bir de saçma sapan şeylerle uğraşıyorum ablam çok abartiyor bir de milletle kavgaya giriyor deli oldum yaa
Domuz gibimiiaz yiyebilsem. Gerizekaliyim ben ya. Yedim misafirlikte domuz gibi. Kilo almisim
Tam buğday unundan yufkalar var ıspanak böreği yap arada yersin canım yağsız lorlu yap. İştah açılmıyo o zamanyok kiz. Vallahi aklim mantida degil. Ama kendimi de taniyorum. Mantiyi acinca yiycem biliyorum. Senede bi kere bisey olmaz diycem. Gecen misafirlikte de oyle oldu. Kadin ispanakli borek, kisir falan yapmis. Dedim zaten senede bir kere, ne olcak verirsin.
Olsun canım arada metabolizman sapıtsın. Ertesi gün diyet yap aynen dengelenir. İnsanız sonuçta beşerdir şaşarsimdi 1 hafta ac gezmem lazim ki bu kiloyu verebileyim. Hic sevmedigim sey, boyle dalgalanmalar. Adam gibi yesene azar azar. Yok, illa abarticam
Ya ben anlamıyorum bir hafta sonu kaçırsak nerdeyse bir kilo olarak geri dönüyor hiç mi yiyemeyeceğiz biz kek,börek yayok kiz. Vallahi aklim mantida degil. Ama kendimi de taniyorum. Mantiyi acinca yiycem biliyorum. Senede bi kere bisey olmaz diycem. Gecen misafirlikte de oyle oldu. Kadin ispanakli borek, kisir falan yapmis. Dedim zaten senede bir kere, ne olcak verirsin.
Tamam canım kilo bildirimi kesin yaparım. Ben cuma biliyordum pazarteside yapılıyormuşCanım takımlar arası listeye girmesen bile kilo bildirimi yap. Motive olur bence. Ama istemiyorsan sen bilirsin tabii nasıl rahat hissedersen öyle devam et.
Pazartesi ve cuma canım. Pazartesi tartılıyoruz ki hafta sonu kim kaçamak yapmış kim diyetine dikkat etmiş ortaya çıkıyor. BakınızTamam canım kilo bildirimi kesin yaparım. Ben cuma biliyordum pazarteside yapılıyormuş
Benimde annem öyle. Çok sever kavgayı. Babamda ses etmez annem tepeye çıkar artık uzatırda uzatır. Babama diyorum iki tane çakamıyosun ağzına diye. Sus diyor bana. Herkese sarar çocuklarımla bile kavga eder hep kendi dediği olacak. Eşimlede etcekte o mesafe koyuyoya sorma ya inan allak bullak oldum.knuşmuyorduk 1 yıldır.barışmaya geldi ertesi günü kavga kıyamet milleti savaşa soktu gibi oldu.inan başım çatlıyor.yaa dediğin gibi küçük çocuğum var uyku uyuyamıyorum maddi konular bir yandan.insanım bendeinan kafayı yicem.düzenim bozuldu 2 gündür
Karbonhidrat su tutuyor, biz kisinca atıyoruz o suyu. Karbonhidrat alınca su da ekleniyor üstüne, al sana 2 dilim kek 1 kilo.Ya ben anlamıyorum bir hafta sonu kaçırsak nerdeyse bir kilo olarak geri dönüyor hiç mi yiyemeyeceğiz biz kek,börek ya
Bende de var kızlar bu.gulenyuzumsunsen Duygusal açlık mı. Bir şeyin hıncını yemekten almamı. Bilemedim. terapiye mi gitsem diye düşünüyorum.
Tam buğday unundan yufkalar var ıspanak böreği yap arada yersin canım yağsız lorlu yap. İştah açılmıyo o zaman
ben de sinir oluyorum.Ya ben anlamıyorum bir hafta sonu kaçırsak nerdeyse bir kilo olarak geri dönüyor hiç mi yiyemeyeceğiz biz kek,börek ya
Canım seni de etiketleyecektim. Unutmuşum.
Canım bagel wrap ekmeği ekmek değil mi. ABD de okurken az yememiştik wrap ekmeği. Yeşilleri falan varkiz ne tam bugday unundan yufkasi. Burda ekmek bulunca opup basima koyuyomTurklerle takilmadigimda problem yok. Ne zaman 2 turk bi araya gelsek, yemegin dibine vuruyoruz.
Ya böyle de curutuyor lar insanı varya yuregim tükendi.Hayır herkes senin istediğin gibi davranamaz sana.herkes le kavga edemezsin kız abimgil i falan da adamların başını belaya sokuyor.herkesin çocuğu yuvası var.ay ne bileyim yüreğim şişti.konusmuyorken daha rahatti kafam.Benimde annem öyle. Çok sever kavgayı. Babamda ses etmez annem tepeye çıkar artık uzatırda uzatır. Babama diyorum iki tane çakamıyosun ağzına diye. Sus diyor bana. Herkese sarar çocuklarımla bile kavga eder hep kendi dediği olacak. Eşimlede etcekte o mesafe koyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?