Maşşallah yawru benide çağıraydın balık meze bide rakı oldumu tamamdırBugünkü menüm
Sabah8.00
İki bardak ilik su
Karatay kahvalti
Ara
sekersiz cay,kahve,iki kayisi,3-4 fındık,bir parca peynir
Aksam17.30
Balik izgara,salata,patlicanli meze
Su 1,5 l suyu cok az iciyorum galiba gun icinde cay ve bitki caylarini artirdim,su içmem azaldı
Valla ben bugün adet olmadım diye +500 oluncaHedefleri tutturmak lazım yoksa anka bizi çiğ çiğ yer..
Pişirirkenmi hardal sosu ilave ediyosun canımTam perşembe'ye yakışır bir menü canım. Tebrikler. Domates salatalığın tadı nasıldı? Tavuk göğsünü ben katkısız hardal sosuyla çok seviyorum. Yanına domates piyazı. Izgara kuşkonmaz mis
Sağol canım ,güzeldi yani benim için olduğundan daha iyiydi çünkü tek başına haşlama yiyemezdim o yüzden fena değildi yani.Bak senin dediğin de çok hoş geliyor kuşağa denemek lazım.Tam perşembe'ye yakışır bir menü canım. Tebrikler. Domates salatalığın tadı nasıldı? Tavuk göğsünü ben katkısız hardal sosuyla çok seviyorum. Yanına domates piyazı. Izgara kuşkonmaz mis
Yok canim rakisiz ,içkisiz balik sofrasiydi.Alkol kullanmiyorum benMaşşallah yawru benide çağıraydın balık meze bide rakı oldumu tamamdır
Yarın -yi görürsün inşallah. Gece adet olursun da sabah tartıda mutlu olursunValla ben bugün adet olmadım diye +500 olunca
kendimi yedim akşama kadar..
ona kalmadı diyormuşum ..
Ah keşke. Ama En az bir ay geçerYarın -yi görürsün inşallah. Gece adet olursun da sabah tartıda mutlu olursun
Bende kullanmıyorum canım eşimde. Evimize bira bile girmedi. Birayı içmem rakıyı içsem zom olurdum heraldeYok canim rakisiz ,içkisiz balik sofrasiydi.Alkol kullanmiyorum ben
İştahın açılmıyormu canım. İştah açılır genelde9'da: 1 haşlanmış yumurta, 5-6 zeytin, 1 kk peynir, 1 dilim ekmek
12'de: yaprak döner, 4 kaşık meyhane pilavı, yoğurt
16'da: 1 gofret
19'da: taze fasülye, yoğurt, 1 dilim ekmek
21'de: 1 gofret
Su:1.5 lt
Spor:70 dk yürüyüş
Bugünkü ekmekler beyaz ekmekti, gofret de yedim yarın umarım tartıya yansımaz
Gozun aydin cok sevndim cnmKızlar HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?