Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kaptan ben yarın erken gelemem belki diye kilomu şimdiden yazdım 78 olmuşum. Bu topiğe 83 ile başladım. İlk başlangıç kilomda 96. İstersen sokma listeye farketmez 2 çocukla yetişemiyorum ben
Canım devam edeceksen bizimle alayım. Ama çıkarım bi sure sonra devam etmem dersen almayayım. Yarın sabah tartıl hemen iki dk da bildir.. Az daha gider belki.

Canım devam edeceksen bizimle alayım. Ama çıkarım bi sure sonra devam etmem dersen almayayım. Yarın sabah tartıl hemen iki dk da bildir.. Az daha gider belki.
Can
Devam ederim ayrılmamda o hesaplamayla uğraşamıyorum ondan canım. Sabah tartılır yazarım

Kadının biri instegramda 5günlük detoks yapıyo bende pazartesi başlıycam baya kilo verdiriyo dünden bugüne 900gr vermiş denemeye deger bence yapsakmı hep beraber kızlar
Hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina alirsin insallah
Ilk bebek mi gelecek
Sen artik cok yorma kendini ilk 3 ay spor falan yapma
Ama saglikli yemeye devam edebilirsin

Ilk bebek mi gelecek
Sagol kuzum darısı isteyen herkezin başına inş benim ikinci Evliligim eşimin 9yaşında bi oglu var benim 8yaşında bi kızım var 4yılımız bitiyor aralıkta ortak çocuk olsun istedik 3yıl önce 4aylık düşük yaptım ondan sonrada daha olmadı doktor tek problem kilo dedi 85kiloya in sana garanti veriyorum hamile kalacaksın dedi nasip bu güneymiş hamdolsun bi kızım bi oglum var buda ne olursa razıyız artık

Ilk bebek mi gelecek
Diyetime devam ama spor yapmama kuzum çünkü düşük ihtimali çok oluyo ve benim 2erken düşük 1tanede 4aylık düşügüm var o yüzden dikkat etmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…