Diyetisyene gitmiycem kuzum evde ekmegi pilavı makarnayı yemeden diyetime devam edicem spor yapmam sebze meyve agırlık lı sorun olmaz sanırım zati ilk 3ay benden beslenmiyomuş kilo almamam lazımCanım sen hamilesin diyetisyene git. Hamileyken zayıflamayı taviye etmiyor doktorlar. Zayıflarken yağlar yanarken ketojen açığa çıkıyo o da bebeğe zararlıı. En iyisini diyetisyen doktor bilir sen diyetisyene git heray bebeğin gelişimine göre ayarlar listeni
sayende yüzdemiz çok iyi canımEvet canım bu çocukların üzüntüleri öldürecek beni. Üzüldükçe hızla gidiyo kilolarım
Evet canım bu çocukların üzüntüleri öldürecek beni. Üzüldükçe hızla gidiyo kilolarım
hugoya atmayın topu da az da siz uğraşın... bu hafta %1 hedefini tutturdun tebrik ederimAnka kaptan Hugo listeye girse her hafta birinci oluruz vallahi
İnşallahHadi bakalım inş bu hafta ilk 3bize görünüyor gibi
Kaptan dün 30 dakika yürüyüş yapmıştım . Dünkü spor listesini göremedim benlistemizi paylaştım kızlar... az sonra spor puanlarını yazıcam
Canım hardal sosunu yanında seviyorum. Sirkeyle ve baharatla da terbiyelenince güzel oluyor tavuk göğsü. Fırın poşetinde dene sebzeyi canım. Tek kelimeyle harika oluyorPişirirkenmi hardal sosu ilave ediyosun canım
İnşallah canım ya. Hak ediyoruz bunuHadi bakalım inş bu hafta ilk 3bize görünüyor gibi
Uğraşıyoruz vallahi kaptan.hugoya atmayın topu da az da siz uğraşın... bu hafta %1 hedefini tutturdun tebrik ederiminşallah her hafta böyle gider...
Ortim tebrikler.***12. Takım 540. Etap***
Anka (58,4
florence_N (74.5/73.3/1.2/%1.61)
@kelekkarpuz (69,4/
simeranya7 (97,7/97,3
asya_01 (69.1
hergaf (111/
Z zeynepbbb (61,1/
C cerulean (60,3/
jane eyre_ (59,2/58,8/0,4/% 0,67)
gulenyuzumsunsen (83/82.3/-700/0,84)
H hugocuk (80,7/
Gulumse24 (89.2/
Ah canım benim çok teşekkür ederim, sorma pazartesi sabahı artıları görünce çok sinirim bozulmuştu, demek ki çoğu ödemmiş , geçen haftaya göre aman aman çok gitmemiş ama bu kadarını bile beklemiyordum.Ben de seni tebrik ediyorum %1'in üzerine çıktın., süpersin. 60'lardan kurtulduk hayırlısıyla, devamı da gelecek inşallahOrtim tebrikler.58 lere inilmiş regl e rağmen hem de
Maşallah hem temizlik, hem de sporKuşların odasının perdesini yıkadım. Bilgisayar masası kitaplık filan cifledim güzelce. Duvarların bi kısmını sildim. Fırçayla denedim temiz olmadı elle giriştim. Hergün biraz biraz yaparım fırsat oldukça. Dip köşe duvar silcem tertemiz olana dek.
Büyüğü okula bıraktım ufacık uyudu bende 70 dakika koşu
Bu hafta karnitinsiz haftam. Pek canım istemiyo zorla işte. Çocuklarda üzüyo. Hem hastalar hemde iki oğlan sürekli yaramazlık yapıp eve zarar veriyorlar
19 ekim perşembe spor listesiKaptan dün 30 dakika yürüyüş yapmıştım . Dünkü spor listesini göremedim ben
Sağol canım19 ekim perşembe spor listesi
1.gulenyuzumsunsen
Leslie =60 dk
500 İp atlama=100 puan
100 squat=20 puan
50 bridge=10 puan
Donkey kick
50 sol bacak=10 puan
50 sağ bacak=10 puan
side leg lift
50 sol bacak=10 puan
50 sağ bacak=10 puan
Toplam=230 puan
2. Flo 60 dk yürüyüş 60puan
3:jane _eyre
60 dk zumba :90 puan (bittim ama sürünüyorum resmen )
100 mekik :20 puan
50 squat;10 puan
50 bridge:10 puan
Toplam:130 puan
4.zeynepbbb
70dk yürüyüş = 70 puan
5.Cerulean
30 dk yürüyüş: Toplam 30puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?