çıkmasan ben kovarım zaten :))Kaptanım ben spor listesinden çıksam olarmı
Kadının biri instegramda 5günlük detoks yapıyo bende pazartesi başlıycam baya kilo verdiriyo dünden bugüne 900gr vermiş denemeye deger bence yapsakmı hep beraber kızlar
Bugün benim çocuklar çığrından çıkardılar çok huysuzlar ikisi de ve bende gerginim canım .gulenyuzumsunsen nerdesin canım sabahtan beri girmedin bi daha
olur inşallah sırayla :)yok canım ne haddime... ama biz olaydık bu hafta da yani her hafta her hafta
Anam mm mmm çok sevindim sevindirik oldum benim emeklilik geldi birincilikle emekli olmak gurur vericiKızlar spor tablosuna bi bakın her sayfayı kontrol etmeye çalıştım ama araya kaynayanlar olmuş sanırım...
H hugocuk listeye hiç eklememiş sporlarını...
944 puanlaGulumse24 1. oldu
719 puanlagulenyuzumsunsen 2. oldu tebrik ederim kızlarrrrr
Bu hafta ertesi gün 11 den sonra gelen bildirimler kesinlikle yazılmayacak kızlar.. erkenden ekleyin sporlarınızı.. çok zor oluyor sonra takip etmesi...
Eki Görüntüle 2057782
Yoh yazmadım nasıl paylaşıcam ya ınstegram dan burayasen bu listeyi yazmış mıydın canım...
Yoh yazmadım nasıl paylaşıcam ya ınstegram dan burayasen bu listeyi yazmış mıydın canım...
paylaş da pazartesi salı çarşamba perşembe yapalım kızlarla.. sen yapma tabiiYoh yazmadım nasıl paylaşıcam ya ınstegram dan buraya
Vere bilirmiyim acep.? Veririm inş sonuçta diyete devam ediyorum12. takım 541. etap hedef listesi ...
Anka 57 =>0,6 kg vermek
florence_N 72,5 =>0,8 kg vemek
simeranya7 96,3=> 1 kg vermek
asya_01 68,3 => 0,7 kg vermek
hergaf 108,9 => 1,1 kg vermek
Z zeynepbbb 60,1=>0,7 kg vermek
C cerulean 59 =>0,6 kg vermek
jane eyre_ 58,2 => 0,6 kg vermek
gulenyuzumsunsen 81,4=> 0,9 kg vermek
H hugocuk 77,2 =>0,8 kg vermek
Gulumse24 88=> 0,5 kg vermek
valla verdikçe listedesin almaya başlayınca çıkarırım :)) sıkma kendini almamaya çalış en azından.. herkese %1 hedef koydum seninki daha az :)Vere bilirmiyim acep.? Veririm inş sonuçta diyete devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?