Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Selam kızlar. Ben hala çocukların hastalıklarıyla uğraşıyorum.
Canım çok sıkkın çok bunaldım
Bugün sabahtan kontrole götürmüştüm ciğerleri temizlenmiş dedi doktor iyiler dedi yolladı. Akşam uykudan öksürükle uyandı küçük. Uyutmuyo öksürük. Bu saatte götürdük acile. Ordada baktılar temiz. Üstelik hiç öksürmedi çocuk. Onlarda şaşırdı napcaz diye. Eve geldik şimdi. Artık son çare eşimde hastayken balla karabiberi karıştırıp yedirirdim öksürüğü keserdi. Artık son çare onu yedirdim şimdi uyutmaya çalışıyorum bakalım yine olcakmı. Gece yarısı oldu moralim zaten sıfır hala uğraşıyorum. Bugün evde değildim dışarda ne bulursam onu yedim. Ayda bir gün serbest günümdü bari o gün bugün olsun mademki dedim. Yedikklerim çok saçma ama yinede yazayım

Sabah:hastanede yarım simit
Öğlen: yarım wopeer hamburger
Akşam:yarım kızartma palamut 1 dilim ekmek 1 bardak cola salata
1 bardak boza

Toz zencefil ve bal karıştırıp verebilirsin.

Bende aynen senin gibiyim canım
Ne nerde kaçıncı sırada onu bile bilirim karanlıkta bile bulurum.
Mobilya yeri Değiştirmekten nefret ederim
Ben aslan burcuyum. Bu ozelligimi seviyorum. Biri bir şeyin yerini sorunca incesine kadar tarif edebilirim. Alınan esyam yerine konmayinca çok sinirlenirim. Kafamdan duman çıkar o derece.

İyi günler kızlar,

İki gündür artı çıkıyorum iyi mi.

Bugün öğle döner yedim bir de yağlı yağlı. Alışık değilim oturdu mideme. Az yediğim halde. Spora gideceğim bugün. Yürüyüş step ip

Sevgiler

21 ekim cumartesi spor ve su listesi

1.jane eyre_ :100 mekik :20 puan
50 squat:10 puan
100 jumping jack:20 puan
Toplam:50 puan
2 lt su

2. Cerulean 60 dakika yürüyüş = 60 puan

21 ekim cumartesi spor ve su listesi

1.jane eyre_ :100 mekik :20 puan
50 squat:10 puan
100 jumping jack:20 puan
Toplam:50 puan
2 lt su

2. Cerulean 60 dakika yürüyüş = 60 puan

3.gulenyuzumsunsen=
200 ip atlama=40 puan
50 squat=10 puan
Toplam=50 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…