- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
Bence de bazı insanlar özellikle burçlarının özelliklerini taşıyor.Burçlar aslında çok ilginç. İnsanı güzel anlatıyor.
İşte o benim ben hiç inanmazdım burcumun özelliklerini okudum dedim aaa ben o günden beri burçlara inanırım eşim ikizler anı anını tutmuyo onada inanıyorum artıkBence de bazı insanlar özellikle burçlarının özelliklerini taşıyor.
Ben de aksine gözüm kapalı bile bulmak isterim. Eşyaların yeri değişince alışmam zaman alır.Ben yengeç burcuyum evcimen oldugum için evde degişiklik severim
Toz zencefil ve bal karıştırıp verebilirsin.Selam kızlar. Ben hala çocukların hastalıklarıyla uğraşıyorum.
Canım çok sıkkın çok bunaldım
Bugün sabahtan kontrole götürmüştüm ciğerleri temizlenmiş dedi doktor iyiler dedi yolladı. Akşam uykudan öksürükle uyandı küçük. Uyutmuyo öksürük. Bu saatte götürdük acile. Ordada baktılar temiz. Üstelik hiç öksürmedi çocuk. Onlarda şaşırdı napcaz diye. Eve geldik şimdi. Artık son çare eşimde hastayken balla karabiberi karıştırıp yedirirdim öksürüğü keserdi. Artık son çare onu yedirdim şimdi uyutmaya çalışıyorum bakalım yine olcakmı. Gece yarısı oldu moralim zaten sıfır hala uğraşıyorum. Bugün evde değildim dışarda ne bulursam onu yedim. Ayda bir gün serbest günümdü bari o gün bugün olsun mademki dedim. Yedikklerim çok saçma ama yinede yazayım
Bende aynen senin gibiyim canımBen de aksine gözüm kapalı bile bulmak isterim. Eşyaların yeri değişince alışmam zaman alır.
Ben aslan burcuyum. Bu ozelligimi seviyorum. Biri bir şeyin yerini sorunca incesine kadar tarif edebilirim. Alınan esyam yerine konmayinca çok sinirlenirim. Kafamdan duman çıkar o derece.Bende aynen senin gibiyim canım
Ne nerde kaçıncı sırada onu bile bilirim karanlıkta bile bulurum.
Mobilya yeri Değiştirmekten nefret ederim
Aynen bende öyleyimBen aslan burcuyum. Bu ozelligimi seviyorum. Biri bir şeyin yerini sorunca incesine kadar tarif edebilirim. Alınan esyam yerine konmayinca çok sinirlenirim. Kafamdan duman çıkar o derece.
Ben de aksine gözüm kapalı bile bulmak isterim. Eşyaların yeri değişince alışmam zaman alır.
Yo, tembel olsam 2-3 güne bir eşyaları çekip altını sil supur yapar mıyım? Evi temizkeyecegim zaten. Yarın çocukların öğretmenleri öğlen yemeğine gelecek.
Kız erkekler öyle olsun ister tembelmisin sen
Bende aslan burcuyumBen aslan burcuyum. Bu ozelligimi seviyorum. Biri bir şeyin yerini sorunca incesine kadar tarif edebilirim. Alınan esyam yerine konmayinca çok sinirlenirim. Kafamdan duman çıkar o derece.
Menüde ne var caneYo, tembel olsam 2-3 güne bir eşyaları çekip altını sil supur yapar mıyım? Evi temizkeyecegim zaten. Yarın çocukların öğretmenleri öğlen yemeğine gelecek.
Kıymalı karnabaharMenüde ne var cane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?