Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

2 öğün fazla ekmek tüketimi, tuzlu peynir ve 2 gün az su içmenin sonucu 1100gr +dayım. İnanılır gibi değil.

Menüm

Sabah 10
1 haşlanmış yumurta
1.5 avuç pide
1 tatlı kaşığı bal
1 YK bidon peyniri

Aksam 17:30
6 ince dilim çubuk patates kızartması
Yarım tabak kıymalı karnabahar yemeği.

Su 1 lt.
Bi de kızartma mı yedin
Canım bu hamilelik hormonlarınileyen haftalarda artmıyor mu. İlk haftada 50 olması normal değil mi

Her 48 saatte 2 ye katlar canım. 50-100-200-400-800-1600 diye gitmesi lazım örneğin.

Kızlar benim de bugün biraz eh işte geçti. Yarından itibaren inşallah tekrar asılacağım

Sabah
1 avuç Antep fıstığı
7-8 gün kurusu kayısı

Akşam
Bir kaç çatal menemen (acı biber vardı pis acıydı)
2-3 dilim ev yapımı sucuk
Bir kaç dilim mıhlamalık peynir
H cevizi suyu

Meyveye sardığım bir hafta oldu. Hiç meyve yemiyordum. Acaba karbonu az mı yiyorum diye vücüdu şaşırtmak amaçlı her gün meyve yer oldum. Tekrar keseceğim

Bi de kızartma mı yedin

Her 48 saatte 2 ye katlar canım. 50-100-200-400-800-1600 diye gitmesi lazım örneğin.
Kaptanım bence bu işte bi yanlışlık var bana 2.5saate sonuç çıkar dediler 40dk sonra sonuç çıktı ve bi kişinin daha başına gelmiş kan degeri 3869 Ken aynı gün aynı hastanede 53.70çıkıyo kadın şok oluyo nasıl yani nasıl deger hemen bu kadar düşer diye başka hastaneye gidiyo degeri 5670çıkıyo demekki testte hata var

Bu nasıl menü kız sabah kahvaltını kral gibi ye akşam yemegini fukara gibi ye fıstıkla kahvaltımı olur hiç olmamış bu arada ben niye kaç gündür menü yazmıyom yaaa
Ben kendimi mezun ettim galiba

Bu nasıl menü kız sabah kahvaltını kral gibi ye akşam yemegini fukara gibi ye fıstıkla kahvaltımı olur hiç olmamış bu arada ben niye kaç gündür menü yazmıyom yaaa

Evet canım tesste hata var. Olabiliyor. benim bir kere lökositleri yanlış saymışlar lösemi ilan etmedikleri kalmıştı. Allahım vermesin

Yarın toparlıyorum canım. Ne bileyim cumartesi günleri canım değişiklik istiyor

Bu ara 60 dakika yürüyüşüm var. 1.5 litre de suyum ..

Bi de kızartma mı yedin

Kaptanım bugün çok araştırma yaptım hecege kişiye göre degişiklik göstere biliyormuş kiminin hecege 48saatte iki katı artarken başka birininki 72saatte artış göstere biliyormuş önemli olan %66 artmasıymış %100 degilmiş dedi doktorlar

İyi geceler kızlar,bugün misafirliğe gittik akşam o yüzden pek sağlıklı geçmedi

Menüm

Sabah gerçi sabah değil öğlen 13:30 2 yumurtalı omlet,bir dilim tam buğday ekmeği

Akşam 18:30 Bir kase mercimek çorbası ,1 adet but,3yk pilav,2 yk taze fasulye ve bir dilim etimek tatlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…