Burdaki profu fetöden almışlar. Yerine yenisi gelecekmiş aralık ayında o zaman göstercez. Doktorda masum üfürüm diyor tedbir amaçlı diyor ama ben yinede endişeleniyorum. Daha önce hiç çıkmamıştı ilkkez söyledi doktorö biri bitmeden biri başlıyo iyice bunaldım artıkBenim büyük oglumda vardı, hem de çok belirgindi. Aile hekimimiz sevk etti. O ara İstanbul'a gitmiştim, Siyami Ersek Hastanesi'ne götürdüm, ekoda birşey çıkmadı. Çocukların genelinde masum ufurum olur demişti çocuk kardiyoloji. Ama yine de bir uzman görsün.
Perşembe doktora gitmiştim cumartesi tekrar kan ver demişti verdim 53.77 çıktı acilde ki doktor kan verirken şimdi 100olması gerek demişti 2buçuk saate sonuç çıkar diyince eve geldim netten baktım sonuç çıkmıştı yani olması gerekenin altında çıktı deger o yüzden pazartesi polikinlige gidicem hem ultrason hem yine kan veririm kan çabuk çıkması beni şüpheye düşürdü yalnış mı oldu diye çünkü özelde bile 1.5saatten önce çıkmazHımmm daha çok yeniymiş. Hayırlısı bakalım canım sıkma canını yükselir inşallah... Dr ne dedi.
Pfrofa gerek yok. Çocuk kardiyoloji uzmanı da ekoda rahatlıkla görüyor. Kalp kapakciklarina bakıyorlar zaten. Jan akımına bakılıyor vs. Aralık ayını beklemeyin boşuna.Burdaki profu fetöden almışlar. Yerine yenisi gelecekmiş aralık ayında o zaman göstercez. Doktorda masum üfürüm diyor tedbir amaçlı diyor ama ben yinede endişeleniyorum. Daha önce hiç çıkmamıştı ilkkez söyledi doktorö biri bitmeden biri başlıyo iyice bunaldım artık
Doktordaydım ben. Kontrole götürdüm çocukları. Alerijik bronşittiler ama küçüğün kalbinde üfürüm çıktı canım sıkıldı bilen varmı kızlar geçermi.
Aaa ben seni bekar sanıyordum evli miydin.Tünaydın kızlar,ay ben bugün çok uymuşum,eşim de işe gitti bugün valla tek başıma kalınca anlamamışım saati 13:00 da kalktım resmen ,anca kahvaltı ettim toparlanmaya çalışıyorum
Kolay gelsin ben de yatak odasının şeklini değiştirdim hiç hoşuma gitmedi şimdi biraz dinlenip eski haline getireceğim. Parkeyi de çizdim eşim beni vuracakUfaklığı uyutuyorum şuan, evin her yeri dandini. Geç kalkınca kaldı bütün işler. Halledip gelecegim
Bhcg çabuk çıkıyor canım. Pazartesi bi daha ver bakalım dua edelim yukselir inşallah..Perşembe doktora gitmiştim cumartesi tekrar kan ver demişti verdim 53.77 çıktı acilde ki doktor kan verirken şimdi 100olması gerek demişti 2buçuk saate sonuç çıkar diyince eve geldim netten baktım sonuç çıkmıştı yani olması gerekenin altında çıktı deger o yüzden pazartesi polikinlige gidicem hem ultrason hem yine kan veririm kan çabuk çıkması beni şüpheye düşürdü yalnış mı oldu diye çünkü özelde bile 1.5saatten önce çıkmaz
Çocuk kardiyolojide tek doktor varmış o da gitmiş şimdi yokmuş artık mecburen bekliycezPfrofa gerek yok. Çocuk kardiyoloji uzmanı da ekoda rahatlıkla görüyor. Kalp kapakciklarina bakıyorlar zaten. Jan akımına bakılıyor vs. Aralık ayını beklemeyin boşuna.
evet canım iki senelik evliyim
Geçmiş olsun canım zeytin yağla ağrıyan yeri sonrada ılık bi duş al iyi gelir inşallah.İyi akşamlar kızlar. Bende eşyaları iterken çekerken belimi incitmişim dehşet ağrıyor off yaa
Ahh ben aklıma geleni hemen yapmam lazım. Çatlarım destekçi bulana kadar.Geçmiş olsun canım zeytin yağla ağrıyan yeri sonrada ılık bi duş al iyi gelir inşallah.
Bu temizlik konularında en sevdiğim huyum bi destekçim olmadan hayatta itme çekme halı çırpma falan yapmam.canınızın kıymetini bilin bacım can tatlı
Bende degişiklik yapmayı çok severim hatta odadan odaya bile degiştiririm mobilyaları tek başıma geçen odanın şeklini degiştim diyo ki sanki başkasının evinde misafirimAhh ben aklıma geleni hemen yapmam lazım. Çatlarım destekçi bulana kadar.temizlik yapmayı da çok sevmiyorum böyle değişiklik yaparak yapıyorum. .
Aç karna mı tok karna mı +1100gr bace2 öğün fazla ekmek tüketimi, tuzlu peynir ve 2 gün az su içmenin sonucu 1100gr +dayım. İnanılır gibi değil.
Bugün 1haftanın acısını çıkarmışsın bacım maşallah ekmek lahmacun çikolata ben bile daha ekmege başlamadımHalsizlik vardı bugün bende kızlar giremedim hiç.menünü sporumu yazıyım belki birdaha girmezsem siz ekleyin listeye olurmu .
Sabah ;
Menemen
2 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Çay
Öğlen;
1 mandalina
3 ceviz
İkindi;
2 parça lahmacun
1 bardak ayran
Ara;
1 elma
2 parça çikolata
Akşam ;
3 yk tavuklu bulgur pilavı
1 bardak ayran
Yarım nar...
Yani yedim de yedim kızlar.
1 lt su
200 ip atlama=40 puan
50 squat= 10 puan
Geçmiş olsun canım. Annemi hatırlatıyorsun bana. O da çok tez canlı böyle şeyler başına çok geliyorİyi akşamlar kızlar. Bende eşyaları iterken çekerken belimi incitmişim dehşet ağrıyor off yaa
Canım bu hamilelik hormonlarınileyen haftalarda artmıyor mu. İlk haftada 50 olması normal değil miBugün 1haftanın acısını çıkarmışsın bacım maşallah ekmek lahmacun çikolata ben bile daha ekmege başlamadım
Eski düzenim le devam hatta 100gr daha vermişim
Ay bu hanımlar çok hamarat. Öldürecekler beni. İş yapmayı ne kadar seviyorsunuzBende degişiklik yapmayı çok severim hatta odadan odaya bile degiştiririm mobilyaları tek başıma geçen odanın şeklini degiştim diyo ki sanki başkasının evinde misafirim
Canım o ödemdir.2 öğün fazla ekmek tüketimi, tuzlu peynir ve 2 gün az su içmenin sonucu 1100gr +dayım. İnanılır gibi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?