Floooooooooooooooooooooo12. Takım pazartesi kontrol
anka_misali (57,6/ 57,7
florence_N (73,3/74.4/1.1)
simeranya7 (97,3
asya_01 (69 /
hergaf (110 /
zeynepbbb (60,8
cerulean (59,6/59,9)
jane eyre_ (58,8
gulenyuzumsunsen (82,3 /82,4)
hugocuk (78
gulumse25 (88,5 /
İnşallah canım.Ayy korktum bi an..Gider o eksiye geçeriz canım cumaya
İdeali ayda 4 kilo canım zaten.. Çok iyi bence. Bir de daha çok gitmiştir yağdan ama kas oranın da artmıştır. İncelme var değil mi...İnşallah canım.
Bugün takımda 26. Günüm ve 3 kilo civarı vermişim baya yavaş gidiyor değil mi canım . Aslında birden verip geri almak istemiyorum acelem Yok yeter ki veriyim almayım ama buda çok mu az oldu ne
Tabiki canım kilom 3 derken sanki çok az gibi geliyor ama benim simitler vardı en çok ordan gidiyor yanlarım düz olduİdeali ayda 4 kilo canım zaten.. Çok iyi bence. Bir de daha çok gitmiştir yağdan ama kas oranın da artmıştır. İncelme var değil mi...
Kilo alma yarışmasına hoş geldinizOff nerdeyse hepimiz artıları görmüşüz
Kilo alma yarışmasına hoş geldiniz
Unutmuş tartılmayı. Yarın yazar
Hmmm tamam o zamanUnutmuş tartılmayı. Yarın yazar
Kızma hemen, ödem bu. 5 dilim ekmek yedim cuma kahvaltıda bir de tuzlu peynir. Yumurtlama dönemim bir de. Cumaya gider.. Başka kaçamağım yok. Öğlen misafirim vardı sadece ayran içtim, yemek yemedim, vakit erken diye.Floooooooooooooooooooooo
Cuma günü artıları odem veya kilo diye ayıramıyoruz amaKızma hemen, ödem bu. 5 dilim ekmek yedim cuma kahvaltıda bir de tuzlu peynir. Yumurtlama dönemim bir de. Cumaya gider.. Başka kaçamağım yok. Öğlen misafirim vardı sadece ayran içtim, yemek yemedim, vakit erken diye.
Cumaya gider ödem. Su da az içince böyle oldu.Cuma günü artıları odem veya kilo diye ayıramıyoruz ama
Unutmuş tartılmayı. Yarın yazar
an itibariyle büyük bir kaza atlattim kizlar..
öglen islerim vardi dönerken söförün dikkatsizliginden az kalsin tramvay ile kafa kafaya giriyorduk ve ben en önde sagda oturuyordum yani ilk ben firlardim camdan çarpissaydik Allah‘tan vatman dikkatliydi
elim ayagim titriyor su an..
Off ya geçmiş olsun niye iyileşmedi ki..Selam millet. Biz hala sürünüyorız. Cuma çocukları kontrole götürdüm iyiler geçmiş dedi doktor. O gece ufacık öksürmeye başladı. Pazara öksürüğü arttı. Acile götürdük temizdi ciğerleri. Buu sabah yime kendi doktorumuuza götürdüm yine broşiti başlamış ciğerlerine inmiş 3 iğnne verdi. Daha yaptıramadık akşama babamız gelince gitcez yaptırmaya. Bu ara işler karışık bizde. Giremiyosam bilinki hastanedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?