yanlis düsünüyorsun kaptan
kilo vermek zorlu bir sürec zaten..
hepimizin de is güç çoluk çocuk bi sürü telasi var..baska etkenlere de bagli olarak ara sira motivasyonlar düsebilir ama bence bizi burda tutan biseylerin olmasi cok güzel..
örnegin ben menu paylasmaya firsatim olmasa bile spor yaparken dur bi bes tane daha yapiyim de ankaya 3 puan fazla hava atiyim diye gaza geliyorum
ne demis büyüklerimiz kemmiyet degil keyfiyyet önemli
aha da felsefe bilene yaptim sana
kapatma takimi
ayica sen iyi bi kaptansinyapabileceginden fazla sahip cikiyorsun kendine haksizlik etme
Katılım şartı var, yolla gitsin yazmayanlar..Yani herkes bizim yarımız kadar yazsa sayfalara yetişemeyiz.
Kıyamıyorum kimseye.. Herkesin kendine göre telaşı var.Katılım şartı var, yolla gitsin yazmayanlar..
Kendi telaşemden unuttum. Tahlil verdi bugün di mi?Bu aradaGulumse24 naptın yaa sabah yazacaktım unuttum. Kan verdin mi tekrar.. Sen gelirdin şimdiye kadar inşallah herşey yolundadır.
Öyle de bunu belirtmeyip az gelen varsa da yollayabilirsin.Kıyamıyorum kimseye.. Herkesin kendine göre telaşı var.
[/QUOTE]anka_misali (57,6/ 57,7
florence_N (73,3/74.4/1.1)
simeranya7 (97,3
asya_01 (69 /
hergaf (110 /109,6
zeynepbbb (60,8
cerulean (59,6/59,9)
jane eyre_ (58,8/59,2)
gulenyuzumsunsen (82,3 /82,4)
hugocuk (78
gulumse25 (88,5 /
Kafam çok karışık doluya koyuyorum almıyo boşa koyuyorum dolmuyor evet kan verdim kuzum ama yine yükseliş az kendimi araştırmalara verdim ne duysam araştırıyorum soruşturuyorum bugünde degerim 76.7çıktı hiç iyi degil ama adette olmadım kimyasal desem degil dış gebelik desem degil bilmiyorum ne olacak cumaya kadar doktor görmek istemiyorum adet olmazsam gidicem hiç bi yerden umut yok yaniBu aradaGulumse24 naptın yaa sabah yazacaktım unuttum. Kan verdin mi tekrar.. Sen gelirdin şimdiye kadar inşallah herşey yolundadır.
Ben kendi adıma çok özür dilerim ama burası gerçekten çok sessiz kim ne yapıyo ne ediyo belli olmuyo kafamı dagıt im bakim kızlar napıyo diyorum bakıyorum hiç yazışma yok çıkıyorum evde de kendi kendimi yiyorum bi toparlanalım bence böyle hiç olmuyokaptanım haklıKızlar takımı kapatsak mı ki. Kimse yok zaten. Benim de motivasyonum düştü iyice.kimsede takım ruhu yok.
Ben kendi adıma çok özür dilerim ama burası gerçekten çok sessiz kim ne yapıyo ne ediyo belli olmuyo kafamı dagıt im bakim kızlar napıyo diyorum bakıyorum hiç yazışma yok çıkıyorum evde de kendi kendimi yiyorum bi toparlanalım bence böyle hiç olmuyokaptanım haklıKızlar takımı kapatsak mı ki. Kimse yok zaten. Benim de motivasyonum düştü iyice.kimsede takım ruhu yok.
Sen elinden gelenin fazlasını yaptıgına ben inanıyorum üzülme kuzum kimse kalmasada ben burdayım Allahın izniyleİsteyenler diğer takımlara transfer olabilir... Herkes fikrini belirtsin. Çok canım sıkıldı çünkü... Ben de kaptanlık yapamıyor olabilirim. Ondan da girilmiyor olabilir. Bilmiyorum... Ağlıyorum şu an inan ki.
Sen elinden gelenin fazlasını yaptıgına ben inanıyorum üzülme kuzum kimse kalmasada ben burdayım Allahın izniyleİsteyenler diğer takımlara transfer olabilir... Herkes fikrini belirtsin. Çok canım sıkıldı çünkü... Ben de kaptanlık yapamıyor olabilirim. Ondan da girilmiyor olabilir. Bilmiyorum... Ağlıyorum şu an inan ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?