Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yaaa öyle mi benim için 3,fazla yapıyorsan ne mutlu bana. Çatlatmak için de olsa

anka_misali (57,6/ 57,7
florence_N (73,3/74.4/1.1)
simeranya7 (97,3
asya_01 (69 /
hergaf (110 /109,6
zeynepbbb (60,8
cerulean (59,6/59,9)
jane eyre_ (58,8/59,2)
gulenyuzumsunsen (82,3 /82,4)
hugocuk (78
gulumse25 (88,5 /[/QUOTE]

anka_misali (57,6/ 57,7
simeranya7 (97,3
asya_01 (69 /
hergaf (110 /109,6
zeynepbbb (60,8
cerulean (59,6/59,9)
jane eyre_ (58,8/59,2)
hugocuk (78
gulumse25 (88,5 /
[/QUOTE]
Oooo hergaf kilo alma yarışındaydık kaybettin
Şaka bi yana tebrik ederim eksi gördük çok şükür

Sevgili Anka üzme kendini sen iyi bir kaptansin,seninle alakali degil,insanlarin koşuşturmalari olabilir,her zaman müsait olmayabilirler
Ben de az yazanlardanim,ama yine de elimden geldigince katilmaya çalişiyorum. İlk defa boyle bir platformdayim. Genelde okuyucuyumdur. Gunluk hayatimizda da boyle degilmiyiz,kimi çok konuşur kiimi az.Şurdan zerre kadar faydalansak da kâr.
Hem geçen hafta gayet başariliydik.
Daha da iyi olacağız insallah.

Oooo hergaf kilo alma yarışındaydık kaybettin
Şaka bi yana tebrik ederim eksi gördük çok şükür[/QUOTE]
Sayende canim,kaptanima ayip olmasin diye daha gayret ediyorum
Spor bilem yapiyorum arada

E est
Bu arada Gulumse24 naptın yaa sabah yazacaktım unuttum. Kan verdin mi tekrar.. Sen gelirdin şimdiye kadar inşallah herşey yolundadır.
Kafam çok karışık doluya koyuyorum almıyo boşa koyuyorum dolmuyor evet kan verdim kuzum ama yine yükseliş az kendimi araştırmalara verdim ne duysam araştırıyorum soruşturuyorum bugünde degerim 76.7çıktı hiç iyi degil ama adette olmadım kimyasal desem degil dış gebelik desem degil bilmiyorum ne olacak cumaya kadar doktor görmek istemiyorum adet olmazsam gidicem hiç bi yerden umut yok yani

Anka kaptan olur mu ya kapatma takımı lütfen,bak ben geleli bir buçuk ay oldu anca ama 2.5 kilo verdim şimdiden, kimin göre az olabilir ama ben uzun süredir veremiyordum ,sizlerin tavsiyeleri ile motive oldum,ben kendi adıma söyleyeyim gündüz işten dolayı çok bakamıyorum ama akşam mutlaka okuyorum herkesin yazdıklarını ve herkesten bir şey öğreniyorum,spor çok yapmazdım şimdi düzenli yapıyorum mesela,ha bir iki haftadır dikkat etsem de veremedim hatta aldım ama bir şekilde inanıyorum vereceğim.Reelde kimse kimseyi tanımıyor ama buradaki konuşmalarımız,yorumlar bana çok samimi geliyor,o sebepten kapatmamanı temenni ediyorum

Kızlar takımı kapatsak mı ki. Kimse yok zaten. Benim de motivasyonum düştü iyice. kimsede takım ruhu yok.
Ben kendi adıma çok özür dilerim ama burası gerçekten çok sessiz kim ne yapıyo ne ediyo belli olmuyo kafamı dagıt im bakim kızlar napıyo diyorum bakıyorum hiç yazışma yok çıkıyorum evde de kendi kendimi yiyorum bi toparlanalım bence böyle hiç olmuyokaptanım haklı

Kızlar takımı kapatsak mı ki. Kimse yok zaten. Benim de motivasyonum düştü iyice. kimsede takım ruhu yok.
Ben kendi adıma çok özür dilerim ama burası gerçekten çok sessiz kim ne yapıyo ne ediyo belli olmuyo kafamı dagıt im bakim kızlar napıyo diyorum bakıyorum hiç yazışma yok çıkıyorum evde de kendi kendimi yiyorum bi toparlanalım bence böyle hiç olmuyokaptanım haklı

Sen elinden gelenin fazlasını yaptıgına ben inanıyorum üzülme kuzum kimse kalmasada ben burdayım Allahın izniyle

Sen elinden gelenin fazlasını yaptıgına ben inanıyorum üzülme kuzum kimse kalmasada ben burdayım Allahın izniyle

anka_misali (57,6/ 57,7
simeranya7 (97,3
asya_01 (69 /
hergaf (110 /109,6
zeynepbbb (60,8
cerulean (59,6/59,9)
jane eyre_ (58,8/59,2)
hugocuk (78
gulumse25 (88,5 /88.2

anka_misali (57,6/ 57,7
simeranya7 (97,3
asya_01 (69 /
hergaf (110 /109,6
zeynepbbb (60,8
cerulean (59,6/59,9)
jane eyre_ (58,8/59,2)
hugocuk (78
gulumse25 (88,5 /88.2

Sabah kahvaltım
2küp kaşar peynir
1çatal tere yag
1çatal bal
1dilim ekmek

Ara ögün
1küçük elma

Öglen yemegim
1tabak kıymalı taze fasulye
2kaşık pirinç pilav
Yeşil salata

Akşam yemedim ögleni geç yedim
Belki sütlü yulaf yerim

Spor yok
1.5litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…