Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar takımı kapatsak mı ki. Kimse yok zaten. Benim de motivasyonum düştü iyice. kimsede takım ruhu yok.

Çok geçmiş olsun canım sadaka ver

Valla bende ara ara giriyorum ama geri kimse olmayınca geri gidiyorum . Bol bol başka takımları okuyorum belki bişiler öğrenirim diye
İsteyenler diğer takımlara transfer olabilir... Herkes fikrini belirtsin. Çok canım sıkıldı çünkü... Ben de kaptanlık yapamıyor olabilirim. Ondan da girilmiyor olabilir. Bilmiyorum... Ağlıyorum şu an inan ki.

Aaa saçmalama neden ağlıyorsun canım belki kızların işi vardır senin suçun ne. Herkesin hayatında neler oluyor bilemeyiz ki

Öyle olduğunu düşündüklerini çıkar o zaman listeden canım .
Bensemde
Kendini düşünmeyeni sen niye düşünüyorsun dA ağlıyorsun ki
çok kişi çıkardım canım.. egoist oldum kötü oldum beceriksiz oldum... ne laflar yedim bir zamanlar... artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum... sen veya başkası değil.. sorun takım ruhu oluşmaması... ben bunu yapamıyorum...

Ay çok geçmiş olsun. Minibüs de olsa on koltukta emniyet kemeri takmak gerekli işte. Çok geçmiş olsun.

Günü kapadım yazayım,

Sabah 9
2 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu ekmek
1 tk bal
2 YK lor ile domates salatalık maydanoz salatası

Ara 2 bardak ayran

Ara yarım elma

17:15
5 adet kibrit kutusu kadar köfte
2 bardak ayran.

Yatana kadar 2 litreye tamamlamayi düşünüyorum..

Herkes yoğun oldu bugün sanırım. Takımı kapatmak ne demek ya. Biz takım olmadan ne ederiz anka
Olayı bu gün olarak değerlendirmeyin canım. Genel olarak bakın.
Tamam yeni üyeler çağırdım. Cumaya kadar durum belli olur. Gelen olur toplanırsa devam ederiz inşallah.

Geçen hafta iyiydik anka, niye böyle düşünüyorsun ki .. Katılım da fena değildi. Cuma günü de bunun meyvesini yedik...

yanlis düsünüyorsun kaptan
kilo vermek zorlu bir sürec zaten..
hepimizin de is güç çoluk çocuk bi sürü telasi var..baska etkenlere de bagli olarak ara sira motivasyonlar düsebilir ama bence bizi burda tutan biseylerin olmasi cok güzel..
örnegin ben menu paylasmaya firsatim olmasa bile spor yaparken dur bi bes tane daha yapiyim de ankaya 3 puan fazla hava atiyim diye gaza geliyorum
ne demis büyüklerimiz kemmiyet degil keyfiyyet önemli
aha da felsefe bilene yaptim sana
kapatma takimi
ayica sen iyi bi kaptansin yapabileceginden fazla sahip cikiyorsun kendine haksizlik etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…