Çok geçmiş olsun canım sadaka veran itibariyle büyük bir kaza atlattim kizlar..
öglen islerim vardi dönerken söförün dikkatsizliginden az kalsin tramvay ile kafa kafaya giriyorduk ve ben en önde sagda oturuyordum yani ilk ben firlardim camdan çarpissaydik Allah‘tan vatman dikkatliydi
elim ayagim titriyor su an..
Valla bende ara ara giriyorum ama geri kimse olmayınca geri gidiyorum . Bol bol başka takımları okuyorum belki bişiler öğrenirim diyeKızlar takımı kapatsak mı ki. Kimse yok zaten. Benim de motivasyonum düştü iyice.kimsede takım ruhu yok.
İsteyenler diğer takımlara transfer olabilir... Herkes fikrini belirtsin. Çok canım sıkıldı çünkü... Ben de kaptanlık yapamıyor olabilirim. Ondan da girilmiyor olabilir. Bilmiyorum... Ağlıyorum şu an inan ki.Valla bende ara ara giriyorum ama geri kimse olmayınca geri gidiyorum . Bol bol başka takımları okuyorum belki bişiler öğrenirim diye
Aaa saçmalama neden ağlıyorsun canım belki kızların işi vardır senin suçun ne. Herkesin hayatında neler oluyor bilemeyiz kiİsteyenler diğer takımlara transfer olabilir... Herkes fikrini belirtsin. Çok canım sıkıldı çünkü... Ben de kaptanlık yapamıyor olabilirim. Ondan da girilmiyor olabilir. Bilmiyorum... Ağlıyorum şu an inan ki.
Bu bu günlük bir şey değil ki. Uzun zamandır böyle. Kimse toplanmak için bir şey yapmıyor...Aaa saçmalama neden ağlıyorsun canım belki kızların işi vardır senin suçun ne. Herkesin hayatında neler oluyor bilemeyiz ki
Öyle olduğunu düşündüklerini çıkar o zaman listeden canım .Hayır listede de çok kişi görünüyoruz yeni üye de çağıramıyorum..
çok kişi çıkardım canım.. egoist oldum kötü oldum beceriksiz oldum... ne laflar yedim bir zamanlar... artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum... sen veya başkası değil.. sorun takım ruhu oluşmaması... ben bunu yapamıyorum...Öyle olduğunu düşündüklerini çıkar o zaman listeden canım .
Bensemde
Kendini düşünmeyeni sen niye düşünüyorsun dA ağlıyorsun ki
Ay çok geçmiş olsun. Minibüs de olsa on koltukta emniyet kemeri takmak gerekli işte. Çok geçmiş olsun.an itibariyle büyük bir kaza atlattim kizlar..
öglen islerim vardi dönerken söförün dikkatsizliginden az kalsin tramvay ile kafa kafaya giriyorduk ve ben en önde sagda oturuyordum yani ilk ben firlardim camdan çarpissaydik Allah‘tan vatman dikkatliydi
elim ayagim titriyor su an..
Herkes yoğun oldu bugün sanırım. Takımı kapatmak ne demek ya. Biz takım olmadan ne ederiz ankaKızlar takımı kapatsak mı ki. Kimse yok zaten. Benim de motivasyonum düştü iyice.kimsede takım ruhu yok.
Olayı bu gün olarak değerlendirmeyin canım. Genel olarak bakın.Herkes yoğun oldu bugün sanırım. Takımı kapatmak ne demek ya. Biz takım olmadan ne ederiz anka
Geçen hafta iyiydik anka, niye böyle düşünüyorsun ki .. Katılım da fena değildi. Cuma günü de bunun meyvesini yedik...çok kişi çıkardım canım.. egoist oldum kötü oldum beceriksiz oldum... ne laflar yedim bir zamanlar... artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum... sen veya başkası değil.. sorun takım ruhu oluşmaması... ben bunu yapamıyorum...
İsteyenler diğer takımlara transfer olabilir... Herkes fikrini belirtsin. Çok canım sıkıldı çünkü... Ben de kaptanlık yapamıyor olabilirim. Ondan da girilmiyor olabilir. Bilmiyorum... Ağlıyorum şu an inan ki.
Resmi olarak çıkan yok.Ben bir şey mi kaçırdım? Gruptan çıkanlar mı oldu?
Hayır canım 3-4 kişi çok aktifti.. Hugonun yuzdesi olmasa meyve de yemezdik. Biz 11 kişiyiz aslında.Geçen hafta iyiydik anka, niye böyle düşünüyorsun ki .. Katılım da fena değildi. Cuma günü de bunun meyvesini yedik...
11 mi? Var miyiz o kadar..Resmi olarak çıkan yok.
Hayır canım 3-4 kişi çok aktifti.. Hugonun yuzdesi olmasa meyve de yemezdik. Biz 11 kişiyiz aslında.
Yani herkes bizim yarımız kadar yazsa sayfalara yetişemeyiz.11 mi? Var miyiz o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?