Senin gibi tatlı esprili gelini kim sevmez tatlı dilinle dağınıklığı unutturursun senDış gebelik de çok ağrı olur derler de ondan sordum canım
Evet öyleymiş ama benim karnım agrımıyo şükür tek taraflı Agrı olurmuş şiddetli doktor ve çevremde öyle söylendi yarın sabah gidicem yine kan vermeye bakalım ne diyecek kaptanımDış gebelik de çok ağrı olur derler de ondan sordum canım
Bi iyileşselerdi yaSelam millet nasılsınız. Ben hastanedeydim. Akşam acile gitmiştik büyük hastaydı. Sabah su içti çıkarttı ilaçta durmadı midesinde. Çocuk doktorumuza götürdüm boğazları çok şişmiş. Bikaç gün önce süt vermişler okulda buz gibiymiş. Oğlum soğuk diye içmek istememiş iç diye ısrar etmişler. Bademcikleri şişmiş. 3 iğnede ona verdi doktor. Öğretmenini aradım dün okulda ateşten uyumuş çocuk dedim yok biz uyku oyunu oynuyoduk azcık içi geçmiş dedi. Bende uykudan değil ateşten uyuyakalmış hocam ateşi 38 i geçmişti eve geldiğinde dedim. Hasta olduğundan haberim yoktu diyor
Sağol canımSenin gibi tatlı esprili gelini kim sevmez tatlı dilinle dağınıklığı unutturursun sen
Yok canım niye çıkarayım. İyileşsinler hayırlısıyla toparlarsın inşallah. Böyle günler idare edeceği tabii ki...Ankacım kusura bakma canım bu hafta ne bildirim yapabildim ne diyet ne spor. Çocuklarım çok hastaydı onlarla uğraşmaktan hiçbişey yapamadım. Tüm günüm hastanelerde geçiyor ordada tostla çaydan başka bişey yok onu yiyorum mecburen. Zaten moralimde bu hafta çok bozuktu hiç diyet spor düşünemedim.
Kiloda veremedim almadımda. İstersen listeden çıkarabilirsin beni. Sonuçta bu bir takım ve yarışma var. Ve ben uyamıyorum bazen. Çıkarırsan sorun etmem
Evet öyleymiş ama benim karnım agrımıyo şükür tek taraflı Agrı olurmuş şiddetli doktor ve çevremde öyle söylendi yarın sabah gidicem yine kan vermeye bakalım ne diyecek kaptanım
Amin inş kaptanım çok tşk ederimBi iyileşselerdi ya
Sağol canımO senin görüşün i... Kimine göre cadıyım
Yok canım niye çıkarayım. İyileşsinler hayırlısıyla toparlarsın inşallah. Böyle günler idare edeceği tabii ki...
Hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
Canım tekrar geçmiş olsun. Bu zamana kadar beklediniz 1 hafta da çabuk geçer.Altımızdaki depoyu boşaltıyorlar arkadaşlar nihayet başladılar. Ama çok mal varmış 1 haftayı bulur dediler bakalım. İnşallah haftaya yaptırabiliriz
Hoşgeldin canımbende 100 ad den bbaşladım ip atlamaya
39 yaş 81,5 kg 60 kılo hedef
Ne sorumsuz ögretmenmiş çocuk uyuyo haberi yok bide sütü niye zorla içiriyolar çocuğa ögretmeni tembihle çocuğun rahatsız oldugunu söyle bide iyileşene kadar okula gönderme komşunuz varsa ödevlerini eve getirsin derslerden geri kalmaz ama çocuk kendini bi toparlasın bence bacımSelam millet nasılsınız. Ben hastanedeydim. Akşam acile gitmiştik büyük hastaydı. Sabah su içti çıkarttı ilaçta durmadı midesinde. Çocuk doktorumuza götürdüm boğazları çok şişmiş. Bikaç gün önce süt vermişler okulda buz gibiymiş. Oğlum soğuk diye içmek istememiş iç diye ısrar etmişler. Bademcikleri şişmiş. 3 iğnede ona verdi doktor. Öğretmenini aradım dün okulda ateşten uyumuş çocuk dedim yok biz uyku oyunu oynuyoduk azcık içi geçmiş dedi. Bende uykudan değil ateşten uyuyakalmış hocam ateşi 38 i geçmişti eve geldiğinde dedim. Hasta olduğundan haberim yoktu diyor
Kalorili değilde bol karbonlu bir kahvaltı oldu@madamhd
Aramıza hoşgeldin canıııım
Anka
Yok canım artım yok çok şükür de ,
hedefime ulaşmak istiyorum
Gulumse24
Hayırlı günler canım bugün nasılsın
@asya_01
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz .
C cerulean
Kız kalorili olduğunu biliyon ne diye perşembe günü yiyon
Yarın -100 gr eksik gelirdin belkiiiiii
Kuzu akşam yemegi niye yok menüm çok hafif kalmış yarın bunun üzerine çıkarsan artıya dönersin ben sana diyim ara ögün yapın düzenli yiyin böyle menü olmaz vücut yag depolar sürekli aç gezerekMenümü bırakayım
Sabah 7:00
- 2YK pekmez
- 2 yumurtayla yaptığım tereyağında omlet
Öğle 12:00
- 200 gr kadar tavuk
- yeşil salata
Akşam 16:00
- 1 cappucino
Spor 1,5 saat yürüyüş
2 litre su
Canım midem ağzımda şu an. Çok berbat bir menü oldu. Sabah şeker, sonra proteinin verdiği hararet akşam bir de süt içtim oh. Asidik asidik takıldım bugün. Hava da sıcak değil. Senin ara öğün muhabbetine hiç kayılmıyorum bu ara. Sürekli tıkınarak ben 53 kilo olamamKuzu akşam yemegi niye yok menüm çok hafif kalmış yarın bunun üzerine çıkarsan artıya dönersin ben sana diyim ara ögün yapın düzenli yiyin böyle menü olmaz vücut yag depolar sürekli aç gezerek
Ara ögün tıkınmak degil kuzum 1meyve yada ceviz badem leblebi yogurt yada meyveli yogurt tarzı şeyler me kadar az ve sık Yersen metabolizma sürekli çalışır ama yemezsen çalışmaz ve yag tutar vücut bunu ben degil uzmanlar söylüyoCanım midem ağzımda şu an. Çok berbat bir menü oldu. Sabah şeker, sonra proteinin verdiği hararet akşam bir de süt içtim oh. Asidik asidik takıldım bugün. Hava da sıcak değil. Senin ara öğün muhabbetine hiç kayılmıyorum bu ara. Sürekli tıkınarak ben 53 kilo olamam
Sağol canım bilgilendirdiğin için. İyi niyetli söylediğini biliyorum.Ara ögün tıkınmak degil kuzum 1meyve yada ceviz badem leblebi yogurt yada meyveli yogurt tarzı şeyler me kadar az ve sık Yersen metabolizma sürekli çalışır ama yemezsen çalışmaz ve yag tutar vücut bunu ben degil uzmanlar söylüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?