Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ankacım kusura bakma canım bu hafta ne bildirim yapabildim ne diyet ne spor. Çocuklarım çok hastaydı onlarla uğraşmaktan hiçbişey yapamadım. Tüm günüm hastanelerde geçiyor ordada tostla çaydan başka bişey yok onu yiyorum mecburen. Zaten moralimde bu hafta çok bozuktu hiç diyet spor düşünemedim.
Kiloda veremedim almadımda. İstersen listeden çıkarabilirsin beni. Sonuçta bu bir takım ve yarışma var. Ve ben uyamıyorum bazen. Çıkarırsan sorun etmem

Altımızdaki depoyu boşaltıyorlar arkadaşlar nihayet başladılar. Ama çok mal varmış 1 haftayı bulur dediler bakalım. İnşallah haftaya yaptırabiliriz

Bi iyileşselerdi ya
Senin gibi tatlı esprili gelini kim sevmez tatlı dilinle dağınıklığı unutturursun sen
Sağol canım O senin görüşün i... Kimine göre cadıyım

Yok canım niye çıkarayım. İyileşsinler hayırlısıyla toparlarsın inşallah. Böyle günler idare edeceği tabii ki...
Evet öyleymiş ama benim karnım agrımıyo şükür tek taraflı Agrı olurmuş şiddetli doktor ve çevremde öyle söylendi yarın sabah gidicem yine kan vermeye bakalım ne diyecek kaptanım

Hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım

Amin inş kaptanım çok tşk ederim

Menümü bırakayım

Sabah 7:00
- 2YK pekmez
- 2 yumurtayla yaptığım tereyağında omlet

Öğle 12:00
- 200 gr kadar tavuk
- yeşil salata

Akşam 16:00
- 1 cappucino

Spor 1,5 saat yürüyüş
2 litre su

Ne sorumsuz ögretmenmiş çocuk uyuyo haberi yok bide sütü niye zorla içiriyolar çocuğa ögretmeni tembihle çocuğun rahatsız oldugunu söyle bide iyileşene kadar okula gönderme komşunuz varsa ödevlerini eve getirsin derslerden geri kalmaz ama çocuk kendini bi toparlasın bence bacım

Menümü bırakayım

Sabah 7:00
- 2YK pekmez
- 2 yumurtayla yaptığım tereyağında omlet

Öğle 12:00
- 200 gr kadar tavuk
- yeşil salata

Akşam 16:00
- 1 cappucino

Spor 1,5 saat yürüyüş
2 litre su
Kuzu akşam yemegi niye yok menüm çok hafif kalmış yarın bunun üzerine çıkarsan artıya dönersin ben sana diyim ara ögün yapın düzenli yiyin böyle menü olmaz vücut yag depolar sürekli aç gezerek

Canım midem ağzımda şu an. Çok berbat bir menü oldu. Sabah şeker, sonra proteinin verdiği hararet akşam bir de süt içtim oh. Asidik asidik takıldım bugün. Hava da sıcak değil. Senin ara öğün muhabbetine hiç kayılmıyorum bu ara. Sürekli tıkınarak ben 53 kilo olamam

Kızlar bir süredir fark ediyorum ben de sindirim sorunu var. Mide sanki iflas etmiş çalışmıyor. Bir şey yiyorum oturuyor mideme. Millet nasıl sindiriyor o koca koca menüleri ben anlamıyorum. doktora gideceğim bir ara.

26 ekim spor & su listesi

1. Cerulean
90 dakika yürüyüş = 90 puan
2 litre su + 2 kupa yeşil çayım da var bu ara

Ara ögün tıkınmak degil kuzum 1meyve yada ceviz badem leblebi yogurt yada meyveli yogurt tarzı şeyler me kadar az ve sık Yersen metabolizma sürekli çalışır ama yemezsen çalışmaz ve yag tutar vücut bunu ben degil uzmanlar söylüyo

Sağol canım bilgilendirdiğin için. İyi niyetli söylediğini biliyorum. İnsanın eli alışıksa yemeğe gitmeye evet ara öğün iyi bir şey ilk başlarda. Ama ben zaten 4 saate bir bir şey yiyorum. 2 saate düşüremem bunu. Bence sabah ve öğleyi güzel yemeli akşamı hafif geçirmeli ve 5 ten sonra bir şey yememeli. Vücut için en sağlıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…