- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Maraton mu
İnşallah canım. Evi 24 buçukta tutuyoruz inşallah kesilcek alttan gelen soğukCanım tekrar geçmiş olsun. Bu zamana kadar beklediniz 1 hafta da çabuk geçer.
Aynen. Anaokuluya ders filan yok neyseki. Haftaya iyi olunca göndercemNe sorumsuz ögretmenmiş çocuk uyuyo haberi yok bide sütü niye zorla içiriyolar çocuğa ögretmeni tembihle çocuğun rahatsız oldugunu söyle bide iyileşene kadar okula gönderme komşunuz varsa ödevlerini eve getirsin derslerden geri kalmaz ama çocuk kendini bi toparlasın bence bacım
Belki safra kesesindendir hemencik gitKızlar bir süredir fark ediyorum ben de sindirim sorunu var. Mide sanki iflas etmiş çalışmıyor. Bir şey yiyorum oturuyor mideme. Millet nasıl sindiriyor o koca koca menüleri ben anlamıyorum.doktora gideceğim bir ara.
Ooooo harikaaaaaaaaDün akşam misafirim vardı
Gelirken yaş pasta ve baklava almışlar
Bende saat 18 deki salatadan sonra bir lokma bile birşey yemeyeceğim demiştim kendi kendime ,
Eğer bunu demesem ve yarın da Cuma olmasa yeminle pastaya dalmıştım kızlar
En güzeli böyle şeylerin evde hiç olmaması valla , şeytan beynimde geziyor çünkü ..
Ama ne kadar gezse de
Ben tabiki yemedim
Yani o pastayı yemediğim için
tartının bana güzellik yapıp
bol eksili çıkarması gerekiyor beni .
Hayırdır çocuklar mı hastaMaraton muamanın ben bugün hastanelerde koşturmaktan öldum tek isteğim kendimi yatağa atmak
Valla yemiycem aha sana birde yemin kaptanımOoooo harikaaaaaaaa
Bu gün 1 dilim ye artık. İnce..
Hadi gönder listeyi kaptanımGünaydın canlarım. Hadi bakalım inşallah güzel bir sonuç çıkarırız
Hadş bakalım.Tartılmaya gidiyoruuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?