- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Bu geldiğin anlamına mı geliyor? Ona göre hoşgeldin diyeceğim de..
Kimsin necisin kaç kilosun çoluk çocuk herif... Nelerin var yok anlat hele..
Hoşgeldinmadamhd ... Beraber çok güzel kilolar vereceğiz. Şimdi kaç kilosun boyun kaç hedefin kaç. 1. Sayfada kurallar var. Her gün menü paylaşıyoruz. Spor yapıyoruz... Bir de takımda muhabbete katıldık mı tamam 2 hafta sonra listedesin
Olur kaptan bir daha öyle yaparımNasıl kalorisi var bilmiyorum ama böyle anlatacağın şeyleri cuma tartıdan sonra yesen olmaz mı
Ben de 91.5 ile başladım. 73.5im şuan. Sabırla oluyor. YouTube da leslie diye bir hatun var, 15 dakikalık leslie 1 ile başla. Çok yorucu olmaz. Sana az geldiği zaman 2 ye geçersin.İnşallah veririz çok ihtiyacım var. Boyum 1.70 10 gün falan olmuştur en son tartılalı 91,5 falandı ama yarın tartılır tam bildirim yaparım. Birde bayadır spor yapmadığım için başlangıçta hergün yapamam 2günde bir yaparım zamanla arttırırım inşallah
Yok canımSenin çocuk var mıydı canım
Çok geçmiş olsun canımBugün 17 de büyüğü almaya okuka gittim. Gelirken anne ben okulda bugün hep uyudum dedi. Öğretmen hiç bakmamış. Arkadaşları uyandırmış. Eve geldik baktım ateşi 38 olmuş. Çocuk ateşten uyumuş öğretmenin haberi yok.
Doktora götürdüm boğazlard bişey yok ciğerlerdede yok idrar enfeksiyonuda yok. Ateş halsizlik var. Anaokulunda ilk yılı. 1 aydır gidiyo ve hep hasta. Çocuğu ojuka gidenler sizinde ilk yılınız böylemiydi.
Kız ben seni floyla karıştırdım kuzum özürBebeğim bekarım doğurmadım daha
Ben de 91.5 ile başladım. 73.5im şuan. Sabırla oluyor. YouTube da leslie diye bir hatun var, 15 dakikalık leslie 1 ile başla. Çok yorucu olmaz. Sana az geldiği zaman 2 ye geçersin.
Kız ben seni floyla karıştırdım kuzum özür
Ben o sorunun cevabına göre başka bişey soracaktım unuttumYok canım
Hayırlı sabahlar canım..Günaydınnnnnnnnnnnnnnn sultanlarımm hayırlı sabahlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?