Daha bulantı kusma başlamadı ya ne bileyim. İnşallah başlamaz gerçi. Benim hamileliğim banyoda geçer hep
Elma sirkesindense dukan birası içmenin tavsiye ederim kuzum daha faydalı ödem atıyo aç karna sirke mideyi deliyomuş dogru bilinen yanlışlarda okumuştum75 olsam basın toplantısı yaparım heralde
Kadınlar klubü kurucuları
Zayıflama takımını açanlar
Elma sirkesi üretenler diye başlarım
Ben hamileyken 9 ay hiç almadan gitmiştimDaha bulantı kusma başlamadı ya ne bileyim. İnşallah başlamaz gerçi. Benim hamileliğim banyoda geçer hep
Bende hiç öyle bişey olmuyo kuzum normal geçiyo düşük yaptıgımda peynir tavuk ve karnıbahar dan tiksinmiştim sadeceDaha bulantı kusma başlamadı ya ne bileyim. İnşallah başlamaz gerçi. Benim hamileliğim banyoda geçer hep
Anaaaaa darısı başıma inş keşkeeBen hamileyken 9 ay hiç almadan gitmiştim
Çocukta 3 kilo doğmuştu
Biraz anormalim
Pardon kızlarFarkettim canım. Zaten ben herkesin kilosunu excele yazıyorum orda otomatik hesaplıyorum. Sorun yok siz kilo verin gerisi ben de
Seni böyle mutlu görmek benide mutlu ettiFarkettim canım. Zaten ben herkesin kilosunu excele yazıyorum orda otomatik hesaplıyorum. Sorun yok siz kilo verin gerisi ben de
Geçen haftaki kilonla bu haftaki kilonu çıkar çıkan sonucu 100le çarp tekrar çıkan sonucu bu haftaki kilona böl ben ilk hafta ne çekmiştim hala aklıma geldikçe gülüyorumPardon kızlar
Bende durmadan bakıp bakıp hesapladım da 2 rakamı bilmiyordum Anladım canımGeçen haftaki kilonla bu haftaki kilonu çıkar çıkan sonucu 100le çarp tekrar çıkan sonucu bu haftaki kilona böl ben ilk hafta ne çekmiştim hala aklıma geldikçe gülüyorum
Virgülden sonra 2rakamı yazacaksın kuzum
Kız o saatte olunca daha zayıf olunuyorsa bende öyle yapsaydımBen 8:30 da tartılacağım. Bakalım 57 görecek miyim
Tebrikler canımHayırlı sabahlar
Kilom 109.6 -400gr bu hafta
Yuzdem 0.36 çok duşük ama en azindan almamisim
Hoşgeldin pekmezliGünaydın kızlaaar
Liste nirdeeeee hemen buluyorummmmm
Tebrik ederim canım yüzden güzel
Kilon mu çoktu ki. Ben zaten 49 la hamile kalmıştım ilk bebeğeBen hamileyken 9 ay hiç almadan gitmiştim
Çocukta 3 kilo doğmuştu
Biraz anormalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?