Ay canım inşallahİç iç çok faydalı suyuda bol tüket birlikte gör eksileri kuzum
Evet canım yeşil çay var, tadı da çok kötü gelmedi bana , hadi bakalım tek başına sirke yakmasın mideni ama dikkat et.Yeşil çaylı değil mi canım tarif. Kesin işe yarar. Ben de elma sirkeli suya başlıycam bugün. Sirkemi süzeyim akşam.
Ay uymaz mı yoğurt ve tarçını da çok severim zaten, bir de öyle deneyeyim.Küçük muz yiyebilirsin mesela canım. Anamur muzları mesela minik oluyor. Yanına 2-3 kaşık yoğurt tarçın da olabilir. Zıplatmasın diye kan şekerini. Damak tadına uyar mı bilmiyorum
Kaptanım menü paylaşmayanlardan biri benim çünkü düzenim yok aklıma ne gelirse onu yiyorum sabah Ögle akşam birbirine karışmış durumda kimseye kötü örnek olmak istemiyorumKızlar çok önemli duyurum var.
Lütfen bu mesajı okuyanlar beğen tuşuna bassın. Kimler okumuş kimler okumamış bileyim.
1. Duyuru
Sevgiligulenyuzumsunsen arkadaşımız kaptan yardımcısı olarak devam edecektir.. Benim gibi istediği şekilde uyarı ve ceza verme yetkisine sahiptir...
2. Duyuru
Son zamanlarda ben dahil menü paylaşımında eksikler var. Bundan sonra herkes mutlaka menü paylaşacak.gulenyuzumsunsen arkadaşımız menü takibi yapacak. 3 kere menü paylaşmayan uyarı alır. 5. de liste dışı kalır.
3. duyuru
Spor minimum 30 dk olmak olmak üzere mutlaka yapılacak. Yapılan sporlar ertesi gün saat 11:00 e kadar mutlaka eklenecek. 11:00 den sonra gelen bildirimler kesinlikle kabul edilmeyecektir. Çünkü ben sayfa karıştırmak durumunda kalıyorum ve çok zor oluyor benim için. Spor yapmayan bir sonraki cuma liste dışına çıkarılacak...
4. Duyuru
Herkes mutlaka 2.5 lt üzerinde su içecek. Ve en az 1 fincan bitki çayı içilecek. Bu 2.5 lt suyun 1 lt sini isteyen detox su olarak içebilir.
İçilen su ve bitki çayları mutlaka spor listesinde bildirilecek..
5. Duyuru
Her gün mutlaka minimum 5 mesaj yazılacak. Bu kuralı çok salladım takıma bile uğranmamaya başlandı. Artık sıkı tutacağım.
Kurallara uymayanlar listeden çıkarılacak. Dileyen takımda liste dışı devam edebilir tabii ki.
Canım sen hamilesin kafana göre takıl. Başta da dedim ya kilo almaya başlayınca çıkarsın listeden. Daha önceden de hamişlerimiz oldu öyle yaptıkKaptanım menü paylaşmayanlardan biri benim çünkü düzenim yok aklıma ne gelirse onu yiyorum sabah Ögle akşam birbirine karışmış durumda kimseye kötü örnek olmak istemiyorumSpor yapmıyorum cuma günü bildirimden sonra liste dışına çıkmak istiyorum çünkü iştahım arttı takımı etkilemek istemem artıya çıkarsam ama gel gelelimki kovsanızda burdan gitmem
madamhd naptın alıştın mı takıma. Nasılsın.
arada olur öyle bu hafta daha çok dikkat edersin cumaya kadar düşersin eksiye
Bende 3 gibi uyudum 6 buçukta kalktımGünaydın canlarımm. Gece uyumadım nerdeyse sabaha karşı uyudum. Sabah da 7:30 da leslie 3 mil yaptım. 15 dk stepper yaptım. Az sonra temizlik yapacağım üst üste misafir geldi kapıları dolapları silemedim daha bir suru kişi elledi kaldı öylecetartılmadım ben mezun oldum biraz tardıdan uzak durup diyet psikolojisinden çıkmak istiyorum
Tamam bunları yapmadım ama başka bir tür şeyleri yaptım tamamen bırakmadım yani ama yine de etki etmedi nedense canımAen yazmışsın zaten niye böyle oldu. Yapmadıklarını yaparsın cumaya gider inşallah.
Cuma 80.8 dim
Aynen öyle oldu valla hakettim canımSen şimdi tam dayaklık oldun desene
3yaş için degil ama +600 gr için döferim seniiii
Aha bana bu kilo aldırdı 3 günde diyormuşumBugün itibariyle dukan birasına başlıyorum , umarım faydasını görürüm.
Aman allahımKızlar çok önemli duyurum var.
Lütfen bu mesajı okuyanlar beğen tuşuna bassın. Kimler okumuş kimler okumamış bileyim.
1. Duyuru
Sevgiligulenyuzumsunsen arkadaşımız kaptan yardımcısı olarak devam edecektir.. Benim gibi istediği şekilde uyarı ve ceza verme yetkisine sahiptir...
2. Duyuru
Son zamanlarda ben dahil menü paylaşımında eksikler var. Bundan sonra herkes mutlaka menü paylaşacak.gulenyuzumsunsen arkadaşımız menü takibi yapacak. 3 kere menü paylaşmayan uyarı alır. 5. de liste dışı kalır.
3. duyuru
Spor minimum 30 dk olmak olmak üzere mutlaka yapılacak. Yapılan sporlar ertesi gün saat 11:00 e kadar mutlaka eklenecek. 11:00 den sonra gelen bildirimler kesinlikle kabul edilmeyecektir. Çünkü ben sayfa karıştırmak durumunda kalıyorum ve çok zor oluyor benim için. Spor yapmayan bir sonraki cuma liste dışına çıkarılacak...
4. Duyuru
Herkes mutlaka 2.5 lt üzerinde su içecek. Ve en az 1 fincan bitki çayı içilecek. Bu 2.5 lt suyun 1 lt sini isteyen detox su olarak içebilir.
İçilen su ve bitki çayları mutlaka spor listesinde bildirilecek..
5. Duyuru
Her gün mutlaka minimum 5 mesaj yazılacak. Bu kuralı çok salladım takıma bile uğranmamaya başlandı. Artık sıkı tutacağım.
Kurallara uymayanlar listeden çıkarılacak. Dileyen takımda liste dışı devam edebilir tabii ki.
Aynen öyle yapacağım canım da moralim bozuldu vallagulenyuzumsunsen canım kadınların kilo verme serüveni maalesef böyle inişli çıkışlı oluyor. İnat ediyor vücûd inat. Zor olsa da tartıda gördüğün rakama karşı duygusal davranmamaya çalış. Moral bozmak geri tepiyor. Ben de en azından. Analizlerini yap yola devam et. Tavsiyem
Gerçekten takım psikolojisi işe yarıyor canımArkadaşlar sağolsun alıştım. Diyeti sürdürebilmek için böyle bi itici güç lazım
Gerçekten takım psikolojisi işe yarıyor canım
Kendi adıma söyleyeyim Cuma'ya kadar 80 olmak için elimden ne gelirse yapacağım .
+ larla gelip ortalamayı düşürmek istemiyorum
evet takımların gerçekten faydası oluyor... yeterki takım bilinci olsun.. biz de seni çok sevdik..Arkadaşlar sağolsun alıştım. Diyeti sürdürebilmek için böyle bi itici güç lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?