- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
29 Ekim kutlaması vardı çocukların okula gittim, tam geldim eşim geldi işten, tam sofrayı topladım çocuklar öğlen yemeğine geldi. Tam sofrayı topluyordum misafir geldi çay yaptım. Erkek tek çok şükür, yukarı kvnin evine çıktılar, sigara içmek yasak bizim evde. Sonra akşam yemeğini ocağa koydum, elektrikler de yok, mutfağın yerini elimde sildim çıktım, mesajını gördüm. .florence_N
nerde kaldın canım bugün girmedin sanki .
@hugocuk
Sende tamir işleriyle uğraşıyorsun sanırım canım.
@asya_01
Bizi habersiz koydun tatlım inşallah herşey yolundadır
@Kafam-karisik
Canım sende takıma ilk yazdığın günden beri 15 gün oldu sanırım
Normalde listeye girebilirdin ama git gellerin ve menü spor vermemelerinle biraz olmadı böyle .
En kısa zamanda kilo vericem diye karar verip hergün aramıza bekliyoruz.
Yediğin her lokmada aklına geleceğiz ve olumlu sonuç alacaksın emin ol.
Kızzzz zzz dukan Birama laf yok benim bu kiloları vermeme sebeptir kendileriAha bana bu kilo aldırdı 3 günde diyormuşum
Valla +600 le -600 ü kıyasladığım da birayla Leslie de bi değişim var .Kızzzz zzz dukan Birama laf yok benim bu kiloları vermeme sebeptir kendileri
evet takımların gerçekten faydası oluyor... yeterki takım bilinci olsun.. biz de seni çok sevdik..
ben etiketlemesem sen yazmayı düşünüyor muydun.. ben altta konuyu okuyanı tutuyorum yakasından
Az yiyorsunuz sonra biraz fazla kaçırdın mı artı çıkıyo kuzum az yiyin sık yiyin ara ögün yapın o zaman metebolizma sürekli çalışıyo ama yemeyince vücut yag depolama başlıyor kilo verilsede yakın zamanda geri almak kaçınılmaz bir sondur ben bu zamana kadar sabah akşam yiyordum ve kilo almama tek sebep buydu çünkü vücut sürekli aç kalınca yag depolamaya başlıyor metebolizma çalışmıyodu tabi sporda çok önemli ben evde akşama kadar oturmam nerdeyse ama sporun yerini tutmuyoValla +600 le -600 ü kıyasladığım da birayla Leslie de bi değişim var .
ikisinden birine ihalenin kalması lazım .
Ben senin menülerini çok begeniyorum hem doyurucu hem protein agırlık lı oluyo favorim sensin gözüm üzerinde çok güzel zayıflıycandan eminim kuzumYalnız diyet yapmayı pek beceremiyorum. Destek arıyordum kendime. Öyle uzaktan bakıyordum gruplara kurallara uyabilir miyim diye düşünüyordum insanın her günü bir olmuyor sonuçta. Ama başlayınca çok da zor gelmiyor devamı geliyor işte şimdilik iyi gittiğimi düşünüyorum kendimce
Aynen zor olacak birşey Yok niyet edilince kurallarda kolay oluyorYalnız diyet yapmayı pek beceremiyorum. Destek arıyordum kendime. Öyle uzaktan bakıyordum gruplara kurallara uyabilir miyim diye düşünüyordum insanın her günü bir olmuyor sonuçta. Ama başlayınca çok da zor gelmiyor devamı geliyor işte şimdilik iyi gittiğimi düşünüyorum kendimce
Az yiyorsunuz sonra biraz fazla kaçırdın mı artı çıkıyo kuzum az yiyin sık yiyin ara ögün yapın o zaman metebolizma sürekli çalışıyo ama yemeyince vücut yag depolama başlıyor kilo verilsede yakın zamanda geri almak kaçınılmaz bir sondur ben bu zamana kadar sabah akşam yiyordum ve kilo almama tek sebep buydu çünkü vücut sürekli aç kalınca yag depolamaya başlıyor metebolizma çalışmıyodu tabi sporda çok önemli ben evde akşama kadar oturmam nerdeyse ama sporun yerini tutmuyo
Kızlar çok önemli duyurum var.
Lütfen bu mesajı okuyanlar beğen tuşuna bassın. Kimler okumuş kimler okumamış bileyim.
1. Duyuru
Sevgiligulenyuzumsunsen arkadaşımız kaptan yardımcısı olarak devam edecektir.. Benim gibi istediği şekilde uyarı ve ceza verme yetkisine sahiptir...
2. Duyuru
Son zamanlarda ben dahil menü paylaşımında eksikler var. Bundan sonra herkes mutlaka menü paylaşacak.gulenyuzumsunsen arkadaşımız menü takibi yapacak. 3 kere menü paylaşmayan uyarı alır. 5. de liste dışı kalır.
3. duyuru
Spor minimum 30 dk olmak olmak üzere mutlaka yapılacak. Yapılan sporlar ertesi gün saat 11:00 e kadar mutlaka eklenecek. 11:00 den sonra gelen bildirimler kesinlikle kabul edilmeyecektir. Çünkü ben sayfa karıştırmak durumunda kalıyorum ve çok zor oluyor benim için. Spor yapmayan bir sonraki cuma liste dışına çıkarılacak...
4. Duyuru
Herkes mutlaka 2.5 lt üzerinde su içecek. Ve en az 1 fincan bitki çayı içilecek. Bu 2.5 lt suyun 1 lt sini isteyen detox su olarak içebilir.
İçilen su ve bitki çayları mutlaka spor listesinde bildirilecek..
5. Duyuru
Her gün mutlaka minimum 5 mesaj yazılacak. Bu kuralı çok salladım takıma bile uğranmamaya başlandı. Artık sıkı tutacağım.
Kurallara uymayanlar listeden çıkarılacak. Dileyen takımda liste dışı devam edebilir tabii ki.
Kız deme öyle sakın, büyük umutlarla başladım ben buna:)Aha bana bu kilo aldırdı 3 günde diyormuşum
Hoşgeldinizzmerhaba arkadaşlar,
Bende aranıza katılıp bir an önce beni gerçekten çok mutsuz eden kilolarımdan kurtulmak istiyorum.
44 yaşındayım, 79,5 kiloyum. hedefim ilk önce 65 kilo
Çalışan bir bayanım. Evli değilim. Oldukça hareketsiz bir yaşamım var.
Oturduğum yer fazlaca yokuş bir yer olduğu için halaaaa yürüyüş yapmaya başlayamadım. Markete ekmek almaya bile arabayla çıkıyorum.
Hevesle diyete başlıyorum fakat önüme çıkan baştan çıkarıcı bir yemekte ( özellikle pasta) bir seferden bir şey olmaz diyerek hemen bozuyorum.
Desteklerinizi bekliyorum.
Yok ya demiyorum şaka yapıyorum canımKız deme öyle sakın, büyük umutlarla başladım ben buna:)
Sen benim hedefimdeki kilodasın canım ben verdiysem herkez verir 26temmuzda diyete başladım 13kilo verdim önce kendine inan ve güven neden olmasınki bu güne kadara yemek için yaşayanlardandım şimdi yaşamak için yiyenlerdenim inan aynada kendini zayıflamış gördükçe o pastanın tadından daha çok zevk alacaksın anlık mutluluklara kaptırma kendini sadece den degilsin bu yolda emin ol böyle düşün diyet diyede düşünme saglıklı beslenme diye düşün ve ne canın isterse ben onun tadını biliyorum de ve yeme saglıklı beslen sporunu yap bol su tüket gerisi gelir inş hepimiz aynı durumdan müzdaribiz malesef görenler ne kadar zayıflamışsın dedikleri zamanki mutluluğu hiç bir şeye degişmem beni görüp çevremde diyete başlayan çok oldu unutma Ya Bahanelerin Olur Ya Sonuçlarınmerhaba arkadaşlar,
Bende aranıza katılıp bir an önce beni gerçekten çok mutsuz eden kilolarımdan kurtulmak istiyorum.
44 yaşındayım, 79,5 kiloyum. hedefim ilk önce 65 kilo
Çalışan bir bayanım. Evli değilim. Oldukça hareketsiz bir yaşamım var.
Oturduğum yer fazlaca yokuş bir yer olduğu için halaaaa yürüyüş yapmaya başlayamadım. Markete ekmek almaya bile arabayla çıkıyorum.
Hevesle diyete başlıyorum fakat önüme çıkan baştan çıkarıcı bir yemekte ( özellikle pasta) bir seferden bir şey olmaz diyerek hemen bozuyorum.
Desteklerinizi bekliyorum.
Sen sanırım Cuma günü aramıza katılmıştın canım.Merhabalar herkese,
Berbat bir hafta sonu ve yoğun başlayan bir iş günün ardından kendimi hemen buraya attım.
Hafta sonu cepten giremedim, uygulama indiremiyorum telefona webden de forumlara giriş yapmayı beceremedim bir türlü..
Kaptancım,
Kurallar kabul, ama öncelikle ben takıma girdim mi girmedim mi? ne zamandan itibaren listede yer alacağım?
Birde pc olmadan giriş yapamadığım durumlar olursa telafi edebilir miyiz? mesela hafta sonu menülerimi pazartesi sabahtan yazsam falan olabilir mi?
Hafta sonu başıma geldi neticede, acemi kaldım
Hoşgeldinizz
Hergün menülerinizi saatleriyle yazmanızı
Sporlarınızı da bildirmenizi bekliyoruz
Pastanın önünüze çıkmaması için gerekirse yolunuzu değiştirin
Önüne düşünce insan yiyor çünkü .
Herşey güzel olur inşallah sizin için .
Özelde dediklerimi tavsiye için tekrar söyleyebilirim,
Birde 1. Sayfadaki kuralları anlayalım uygulayalım inşallah herşey gönlünüze göre olsun
Aynen katılıyorumSen benim hedefimdeki kilodasın canım ben verdiysem herkez verir 26temmuzda diyete başladım 13kilo verdim önce kendine inan ve güven neden olmasınki bu güne kadara yemek için yaşayanlardandım şimdi yaşamak için yiyenlerdenim inan aynada kendini zayıflamış gördükçe o pastanın tadından daha çok zevk alacaksın anlık mutluluklara kaptırma kendini sadece den degilsin bu yolda emin ol böyle düşün diyet diyede düşünme saglıklı beslenme diye düşün ve ne canın isterse ben onun tadını biliyorum de ve yeme saglıklı beslen sporunu yap bol su tüket gerisi gelir inş hepimiz aynı durumdan müzdaribiz malesef görenler ne kadar zayıflamışsın dedikleri zamanki mutluluğu hiç bir şeye degişmem beni görüp çevremde diyete başlayan çok oldu unutma Ya Bahanelerin Olur Ya Sonuçların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?