Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

29 Ekim kutlaması vardı çocukların okula gittim, tam geldim eşim geldi işten, tam sofrayı topladım çocuklar öğlen yemeğine geldi. Tam sofrayı topluyordum misafir geldi çay yaptım. Erkek tek çok şükür, yukarı kvnin evine çıktılar, sigara içmek yasak bizim evde. Sonra akşam yemeğini ocağa koydum, elektrikler de yok, mutfağın yerini elimde sildim çıktım, mesajını gördüm. .

evet takımların gerçekten faydası oluyor... yeterki takım bilinci olsun.. biz de seni çok sevdik..
ben etiketlemesem sen yazmayı düşünüyor muydun.. ben altta konuyu okuyanı tutuyorum yakasından

Yalnız diyet yapmayı pek beceremiyorum. Destek arıyordum kendime. Öyle uzaktan bakıyordum gruplara kurallara uyabilir miyim diye düşünüyordum insanın her günü bir olmuyor sonuçta. Ama başlayınca çok da zor gelmiyor devamı geliyor işte şimdilik iyi gittiğimi düşünüyorum kendimce

Valla +600 le -600 ü kıyasladığım da birayla Leslie de bi değişim var .
ikisinden birine ihalenin kalması lazım .
Az yiyorsunuz sonra biraz fazla kaçırdın mı artı çıkıyo kuzum az yiyin sık yiyin ara ögün yapın o zaman metebolizma sürekli çalışıyo ama yemeyince vücut yag depolama başlıyor kilo verilsede yakın zamanda geri almak kaçınılmaz bir sondur ben bu zamana kadar sabah akşam yiyordum ve kilo almama tek sebep buydu çünkü vücut sürekli aç kalınca yag depolamaya başlıyor metebolizma çalışmıyodu tabi sporda çok önemli ben evde akşama kadar oturmam nerdeyse ama sporun yerini tutmuyo

Ben senin menülerini çok begeniyorum hem doyurucu hem protein agırlık lı oluyo favorim sensin gözüm üzerinde çok güzel zayıflıycandan eminim kuzum

Aynen zor olacak birşey Yok niyet edilince kurallarda kolay oluyor

merhaba arkadaşlar,

Bende aranıza katılıp bir an önce beni gerçekten çok mutsuz eden kilolarımdan kurtulmak istiyorum.

44 yaşındayım, 79,5 kiloyum. hedefim ilk önce 65 kilo

Çalışan bir bayanım. Evli değilim. Oldukça hareketsiz bir yaşamım var.

Oturduğum yer fazlaca yokuş bir yer olduğu için halaaaa yürüyüş yapmaya başlayamadım. Markete ekmek almaya bile arabayla çıkıyorum.

Hevesle diyete başlıyorum fakat önüme çıkan baştan çıkarıcı bir yemekte ( özellikle pasta) bir seferden bir şey olmaz diyerek hemen bozuyorum.

Desteklerinizi bekliyorum.

Kız sen bunu diyon da benim listem dün herzamankinden az dı yani cumartesi az olsa pazar çok olsa ve +olsam haklısın

Merhabalar herkese,
Berbat bir hafta sonu ve yoğun başlayan bir iş günün ardından kendimi hemen buraya attım.
Hafta sonu cepten giremedim, uygulama indiremiyorum telefona webden de forumlara giriş yapmayı beceremedim bir türlü..

Kaptancım,

Kurallar kabul, ama öncelikle ben takıma girdim mi girmedim mi? ne zamandan itibaren listede yer alacağım?
Birde pc olmadan giriş yapamadığım durumlar olursa telafi edebilir miyiz? mesela hafta sonu menülerimi pazartesi sabahtan yazsam falan olabilir mi?
Hafta sonu başıma geldi neticede, acemi kaldım

Hoşgeldinizz
Hergün menülerinizi saatleriyle yazmanızı
Sporlarınızı da bildirmenizi bekliyoruz
Pastanın önünüze çıkmaması için gerekirse yolunuzu değiştirin
Önüne düşünce insan yiyor çünkü .
Herşey güzel olur inşallah sizin için .
Özelde dediklerimi tavsiye için tekrar söyleyebilirim,

Birde 1. Sayfadaki kuralları anlayalım uygulayalım inşallah herşey gönlünüze göre olsun

Sen benim hedefimdeki kilodasın canım ben verdiysem herkez verir 26temmuzda diyete başladım 13kilo verdim önce kendine inan ve güven neden olmasınki bu güne kadara yemek için yaşayanlardandım şimdi yaşamak için yiyenlerdenim inan aynada kendini zayıflamış gördükçe o pastanın tadından daha çok zevk alacaksın anlık mutluluklara kaptırma kendini sadece den degilsin bu yolda emin ol böyle düşün diyet diyede düşünme saglıklı beslenme diye düşün ve ne canın isterse ben onun tadını biliyorum de ve yeme saglıklı beslen sporunu yap bol su tüket gerisi gelir inş hepimiz aynı durumdan müzdaribiz malesef görenler ne kadar zayıflamışsın dedikleri zamanki mutluluğu hiç bir şeye degişmem beni görüp çevremde diyete başlayan çok oldu unutma Ya Bahanelerin Olur Ya Sonuçların

Sen sanırım Cuma günü aramıza katılmıştın canım.
Menü-spor-su -mesaj düzenine göre
2 Cuma geçince listeye girebilirsin .
Şu an takımdasın sohbete bildirime devam ..
İmkanlarını sonuna kadar kullanıp bildirimde bulunman tercihimiz tabi.

Pazartesi günü bildirme konusunda @anka_misali karar versin

Özelde yazdıklarınızı hemen uygulamaya başlayacağım inş. teşekkür ederim

Aynen katılıyorum
Sonuçta bizim bayılıp yediğimiz kilo aldıran şeyler ne hikmetse sağlığa zararlı oluyor.
Hareketi ve yeme düzenini Yaşam tarzımız yapmalıyız
Burda bi arkadaş ben 75 olsam yeter diyince 75 olunca yetmeyecek daha çok vermek isteyeceksin demişti gerçekten doğru sanırım .
5 kilo verdim havalara uçuyordum inceldim diye bi -5 daha olsam da yetmeyecek buna emin oldum..

Ya Bahanelerin Olur Ya Sonuçların bu lafı çok tuttum.

Ben de şu ana kadar hep bahaneler işledi. Bundan sonra sonuçları yazalım.

Bir de evdeki baskülüm hiç sağlıklı tartmıyor. Yeni baskül almak istiyorum. Yağ analizi yapan basküllerden almamı tavsiye eder misiniz?

30 Ekim Pazartesi Menü LiStesi
anka_misali
florence_N
simeranya7
asya_01
hergaf
zeynepbbb
cerulean
jane eyre_
gulenyuzumsunsen
hugocuk
gulumse25

Yeni uyeler:
Afatmas
Madamhd
Kafası-karışık
Lacivert34

30 Ekim Pazartesi Su- SporLiStesi
anka_misali
florence_N
simeranya7
asya_01
hergaf
zeynepbbb
cerulean
jane eyre_
gulenyuzumsunsen
hugocuk
gulumse25

Yeni uyeler:
Afatmas
Madamhd
Kafası-karışık
Lacivert34

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…