Aen yazmışsın zaten niye böyle oldu. Yapmadıklarını yaparsın cumaya gider inşallah.Niye böyle oldu kızlar
600 gr almışım
Cuma'dan önceki günlerden farklı olarak dün 2 dilim ekmek yedim sadece,
bi de elma sirkesi içmedim 2 gün,
Suyu dA bir litre az içtim.
Spor dA da Leslie yapmadım farklı olarak
Niye böyle oldu ya
Tartı aldın mı canım.Kizlar gunaydin yine ben geldim
Bn haftasonlari cok yogun oluyorum girip yazilanlari okuyamiyorum
Bu aralar yediklerime dikkat ediyorum
Oylesine yemek icin yememeye calisiyorum
Sağol canım bakayım hemen,ya ceru deme öyle muz en sevdiğim meyvelerden biri benim.jane eyre_ canım Çağla Şikel video paylaşmıştı YouTube da. nasıl beslendiğiyle ilgili. O videoyu izlesene. Çok faydalı. Sabah müsli yerine meyve yulaf yiyebilirsin. Muz en kötü meyvelerden (şeker oranı, glisemik indeksi).
Devam et canım sakın bırakma su içmeyiAfiyet olsun canım. Havalar soğudu. Ben su içmeyi bıraktım iyice. 2 litre süper olmuş
Kız sen benim menüleri görmedin daha önce sanırım hep dolu dolu yiyorum, bari dün için az yiyeyim dedimBir ofsayt menü daha ya çok az yiyorsunuz siz fazla kalmaz bu kiloları geri alırsınız benden demesi
Tebrikler ortim0 Ekim Pazartesi Kontrol Tartısı
anka_misali (56.9/
florence_N (73,2
simeranya7 (97,3
asya_01 (69
hergaf (109.6
zeynepbbb (60,4
cerulean (58,9/58,7/-0,2)
jane eyre_ (59.1/58.9/-0,2)
gulenyuzumsunsen (80,8/81,4/+0,6)
hugocuk (78
gulumse25 (87.
Yeni uyeler:
Afatmas(82.5
Madamhd (92.5/91,3/-1,2)
Sen şimdi tam dayaklık oldun deseneNiye böyle oldu kızlar
600 gr almışım
Cuma'dan önceki günlerden farklı olarak dün 2 dilim ekmek yedim sadece,
bi de elma sirkesi içmedim 2 gün,
Suyu dA bir litre az içtim.
Spor dA da Leslie yapmadım farklı olarak
Niye böyle oldu ya
Sağol ortim ben de seni tebrik ederim umarım bu şekilde devam eder.Tebrikler ortim
İç iç çok faydalı suyuda bol tüket birlikte gör eksileri kuzumBugün itibariyle dukan birasına başlıyorum , umarım faydasını görürüm.
Yeşil çaylı değil mi canım tarif. Kesin işe yarar. Ben de elma sirkeli suya başlıycam bugün. Sirkemi süzeyim akşam.Bugün itibariyle dukan birasına başlıyorum , umarım faydasını görürüm.
Küçük muz yiyebilirsin mesela canım. Anamur muzları mesela minik oluyor. Yanına 2-3 kaşık yoğurt tarçın da olabilir. Zıplatmasın diye kan şekerini. Damak tadına uyar mı bilmiyorumSağol canım bakayım hemen,ya ceru deme öyle muz en sevdiğim meyvelerden biri benim.
Günaydın hamiş güzelimGünaydınnnnnnnnnnnnnnn hayırlı sabahlar yeni bir güne başladık hamdolsun evinizden saglık huzur mutluluk bereket eksik olmasın inş Allah canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?