- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Anladım canım Allah yardımcın olsun29 Ekim kutlaması vardı çocukların okula gittim, tam geldim eşim geldi işten, tam sofrayı topladım çocuklar öğlen yemeğine geldi. Tam sofrayı topluyordum misafir geldi çay yaptım. Erkek tek çok şükür, yukarı kvnin evine çıktılar, sigara içmek yasak bizim evde. Sonra akşam yemeğini ocağa koydum, elektrikler de yok, mutfağın yerini elimde sildim çıktım, mesajını gördüm. .
Benim listeme göre sen kilo alırsın kuzum Çünkim neden sen az yiyorsun benim menüm bu güne kadar aldıgınız calori miktarının üzerine çıkar o yüzden dogru olmaz nasıl alışırsan aynı düzen devam etmen lazım kuzum şimdi aynı tempoda devam etmen lazım kaçamak yapamazsın artıya çıkarsın senin diyet sıkı yönetim onun dışına çıkamazsın malesef
Sen sanırım Cuma günü aramıza katılmıştın canım.
Menü-spor-su -mesaj düzenine göre
2 Cuma geçince listeye girebilirsin .
Şu an takımdasın sohbete bildirime devam ..
İmkanlarını sonuna kadar kullanıp bildirimde bulunman tercihimiz tabi.
Pazartesi günü bildirme konusunda @anka_misali karar versin
Ama seni kırmim kendi menümden örnek yazim
Ben senin menülerini çok begeniyorum hem doyurucu hem protein agırlık lı oluyo favorim sensin gözüm üzerinde çok güzel zayıflıycandan eminim kuzum
Balık ye balık iyidir ekmeksiz 1tabak yerim salataya birlikte oh mis dünde ben yedimBaşka başlıkta daha iyi oluyor. Burada kaynayıp gidiyor bazen arada. Kızlar canım yemek istiyor. Okuldan geldim avuç kadar pide yedim acuka ile. Çocuklara balık kizartmistim kibrit kutusu kadar onu yedim. Ağzıma az bir peynir attım şimdi. 1 de küçük salatalık yedim... İstahimi kapatsın diye yeşil çay demliyorum şimdi. Adetime 5-6 gün var ne bu şimdiden anlamadım. Duvarları yiyecegim o kadar yani....
Ben örnek yaz dedim de madem çıkama ne diye her menümün altına az yiyon diyon doğrusunu öğrencem işteBenim listeme göre sen kilo alırsın kuzum Çünkim neden sen az yiyorsun benim menüm bu güne kadar aldıgınız calori miktarının üzerine çıkar o yüzden dogru olmaz nasıl alışırsan aynı düzen devam etmen lazım kuzum şimdi aynı tempoda devam etmen lazım kaçamak yapamazsın artıya çıkarsın senin diyet sıkı yönetim onun dışına çıkamazsın malesef
Az önce paylaştığım listede adının altına yazacaksın canım,Arkadaşlar ilk günün acemiliğine verin, menülerimizi, içtiklerimizi ve sporu buraya yazıyoruz değil mi? Yoksa ayrı bir başlıktan mı yazılıyor?
Burda paylaşacağız yorumlayacağız ,Teşekkür ediyorum :)
Birde menüleri farklı bir başlıkta mı paylaşacağız ? Son karar bu yönde sanırım.
Kızlar ben menümü ekledim
Menü ekleyecekler mesajımı kopyalayıp kendi isminin altına yazsınlar lütfen
Netten baktım ama 70 kalori yazıyorduTrabzon hurmasının kalorisi çok diye biliyorum senin +600 ondan olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?