Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kuralları okudumda baya zormuş heaaa sz valla iyi yapıonız hanımlar alıştınız yada
Çok dA zor değil canım ,
Ben de çok önceden bir kere bakmıştım takımlara gözüm korkmuştu,
Girmemiştim, aradan bir kaç ay geçti hiç ortada yoktu kendimi burda buldum Ama şimdi iyiki gelmişim diyorum .
O kadar kararlıyım ki kilo vermeye birazda o yüzden zor gelmiyor sanırım

Kuralları okudumda baya zormuş heaaa sz valla iyi yapıonız hanımlar alıştınız yada
Valla hiç bir zorluğu yok İsen acemisin sana öyle geliyo 2gün takıl burda dersin 2aydır burdayım sanki alışırsın yani bizi çekim gücümüz yüksek kuzum bak ben yeni geldim hiç ordan yeni gelmişe benziyommu hele bak şu surata

30 Ekim Pazartesi Kontrol Tartısı
anka_misali (56.9/
florence_N (73,2
simeranya7 (97,3
asya_01 (69
hergaf (109.6
zeynepbbb (60,4
cerulean (58,9
jane eyre_ (59.1
gulenyuzumsunsen (80,8/81,4/+0,6)
hugocuk (78
gulumse25 (87.

Yeni uyeler:
Afatmas(82.5
Madamhd 92.5

Niye böyle oldu kızlar
600 gr almışım
Cuma'dan önceki günlerden farklı olarak dün 2 dilim ekmek yedim sadece,
bi de elma sirkesi içmedim 2 gün,
Suyu dA bir litre az içtim.
Spor dA da Leslie yapmadım farklı olarak
Niye böyle oldu ya

30 Ekim Pazartesi Kontrol Tartısı
anka_misali (56.9/
florence_N (73,2
simeranya7 (97,3
asya_01 (69
hergaf (109.6
zeynepbbb (60,4
cerulean (58,9
jane eyre_ (59.1
gulenyuzumsunsen (80,8/81,4/+0,6)
hugocuk (78
gulumse25 (87.

Yeni uyeler:
Afatmas(82.5
Madamhd (92.5/91,3/-1,2)

Tebrik ederim canım
Takımın yüz karası ben oldum bugün

Elma sirkesi içmedim ama yeşil çay limon soda içtim ,
Leslie yapmadım ama geri kalan günlük hareketlerimi aynen yaptım.
Yediğim 2 dilim ekmek mi böyle yaptı sizce

Normalde çok az yiyorsunuz bacım ya sonra fazladan bi tane bişey yesen artıya dönüyor maalesef Ama tabi bu kilo değil de ödem şiş falan da olabilir

Normalde çok az yiyorsunuz bacım ya sonra fazladan bi tane bişey yesen artıya dönüyor maalesef Ama tabi bu kilo değil de ödem şiş falan da olabilir
Bilmiyorum neden böyle oldu ben çok az da yemiyorum aslında , kendimi dün çok şiş hissetmiştim çok yemiş gibi Ama menüye bakınca fazla birşey görememiştik söylemiştim burda hatta

Günaydın canlarımm. Gece uyumadım nerdeyse sabaha karşı uyudum. Sabah da 7:30 da leslie 3 mil yaptım. 15 dk stepper yaptım. Az sonra temizlik yapacağım üst üste misafir geldi kapıları dolapları silemedim daha bir suru kişi elledi kaldı öylece tartılmadım ben mezun oldum biraz tardıdan uzak durup diyet psikolojisinden çıkmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…