Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Trabzon hurması lif deposudur

100 gramında 3,6 gr lif içeriği ile lif açısından zengin gıdalar arasında yer alır. Lifli yiyecekler bağırsak çalıştırıcı oldukları için metabolizmayı hızlandırır. Erken doymayı sağlar. Tokluk hissinin daha uzun süreler hissedilmesine neden olur.

C vitamini içeriği ile zayıflatır

100 gram Trabzon hurmasında 66 mg C vitamini bulunmaktadır. Neredeyse bir portakal kadar içinde vitamin barındırır. Günlük C vitamini ihtiyacınızın %10'u karşılar. C vitamini yağ yakımını uyaran ve tetikleyen bir vitamin türüdür. Yapılan araştırmalarda kilo problemi yaşayan insanların çoğunda C vitamini eksikliği gözlenmiştir. C vitamini düşüklüğünde genellikle yağ bel çevresinde toplanır.

Trabzon hurması yağları eritiyor

Diyetisyen Berrin Yiğit, mucizevi hurmanın kilo vermeye etkilerinden bahsetti. Yiğit, 'Hebrew Üniversitesi araştırma grubu tarafından yapılan bilimsel çalışmada kolesterolden yüksek ve düşük diyetle beslenen iki fare grubu incelemeye alınıyor. Bu gruplardan biri aynı zamanda taze hurmasıyla da besleniyor. Kan yağının yükselmesi beklenirken hurma ile beslenen gruptakilerin kan yağları beklenilenin çok altına indiği gözlenmiştir.' ifadelerini kullandı.

Ara öğün olarka cennet hurması tüketin

Diyetisyen Oya Neva Demirkol Trabzon hurmasının zayıflamaya nasıl etki ettiğini anlattı. Bu meyvenin kilo vermek isteyenler trafından rahatlıkla tüketilebileceğine dikkat çeken Diyetisyen Demirkol, 'Cennet hurmasının sadece
1 adeti 57 kaloridir. Daha uzun süre tok kalmak isteyenler protein açısından zengin bir besinle tüketebilir. Örneğin 1 kase yoğurdun içine taze hurma, tarçın ve yulaf ekleyerek hem tatlı ihtiyacınızı bastırıp hem de tokluk süresini uzatabilirsiniz.' önerilerinde bulundu.

burda ne güzel anlatıyor ben sevmiyorum yemiyorum zaten ama anneme kesinlikle yeme demişti diyetisyeni
Muz da lifli gıda 80 kalori ama diyette mümkün olduğunca yememeye çalışıyoruz

Ayy kızlar valla temizliğe giriştim bi komşu gelmiş, bi oğlanın okulundan veli gelmiş iki ayağım bi pabuca girdi.

Selam arkadaşlar nassınız benden hayır yok valla.
Dün gece oğlanın astımı tuttu sabaha dek uyumadık öksürükten bugün doktorumuza gittik o da profa yönlendirdi. Tüm gün hastanedeydik. Yarında öyle olacak diyetime uyamadım mecburen. Hastanede tost çay başka bişey yok onları yedim yarında öyle olacak. Kardiyo yapamadım ama akşamları tv izlerken 1 saat dumbbelle kol göğüs bacak muhakkak yapıyorum. Barfiks işini hala çözemedim bakalım nolcak

Kimisi karataycı kimisi karbonhidrat düşmanı(ben).
Listeleri neye göre yorumluyciz

Zaten zayıflamak adına ne yenecek ne yenmeyecek az çok biliyoruz, diyet listesine göre giden arkadaşların ekmek hakları bellidir. Hiç yemeyen karbonhidrat kısıtlı diyet yapıyor demektedir. Bence zamanla ayırt edilir.

Selam arkadaşlar nassınız benden hayır yok valla.
Dün gece oğlanın astımı tuttu sabaha dek uyumadık öksürükten bugün doktorumuza gittik o da profa yönlendirdi. Tüm gün hastanedeydik. Yarında öyle olacak diyetime uyamadım mecburen. Hastanede tost çay başka bişey yok onları yedim yarında öyle olacak. Kardiyo yapamadım ama akşamları tv izlerken 1 saat dumbbelle kol göğüs bacak muhakkak yapıyorum. Barfiks işini hala çözemedim bakalım nolcak

innuk sen mezun mu oldun. İzne mi ayrıldın canım.

Önce yıllar önce bir mezun olmuşluğum var. Bir kerede izne çıkıp dönememişliğim ( kilo aldığım için dönmeye yüzüm olmamıştı)
İki kez katıldım takım yarışmalarına..
Bu üç oluyor. Ama bu sefer kalıcı olması lazım, sonuçta planlanan çocuk sayısına ulaşıldı, yaş kemale erdi, acilen fazlalıklardan kurtulup, estetikle kaportayı düzeltmek hedefindeyim

Şuan 66 kiloyu gördüm, 50-52 gibi rakamlara ulaşmayı planlıyorum. 69 ile başlamıştım. 17-19 kg arası vermem lazım.
Yolum uzun benim

Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin, astım çok zor bizde yaşadık. Gideceğiniz Prof kim?

Kimisi karataycı kimisi karbonhidrat düşmanı(ben).
Listeleri neye göre yorumluyciz
Evet ya çok haklısın bu konuda
Gülümsenin dilinde tüyler bitecek korkuyorum
Karataycılar 2 öğün, leptin diyor uğraşıyor .
Kimiside ara öğün olmadan olmaz metabolizma çalışmaz yağ diyor .
Şimdi burda menüleri yorumlama görevimizde var
Napsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…