- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Canım menüler uzun karışır öyle. Hem kimin menusunu nasıl yorumlayacqğız.Kızlar ben menümü ekledim
Menü ekleyecekler mesajımı kopyalayıp kendi isminin altına yazsınlar lütfen
Trabzon hurması lif deposudur
100 gramında 3,6 gr lif içeriği ile lif açısından zengin gıdalar arasında yer alır. Lifli yiyecekler bağırsak çalıştırıcı oldukları için metabolizmayı hızlandırır. Erken doymayı sağlar. Tokluk hissinin daha uzun süreler hissedilmesine neden olur.
C vitamini içeriği ile zayıflatır
100 gram Trabzon hurmasında 66 mg C vitamini bulunmaktadır. Neredeyse bir portakal kadar içinde vitamin barındırır. Günlük C vitamini ihtiyacınızın %10'u karşılar. C vitamini yağ yakımını uyaran ve tetikleyen bir vitamin türüdür. Yapılan araştırmalarda kilo problemi yaşayan insanların çoğunda C vitamini eksikliği gözlenmiştir. C vitamini düşüklüğünde genellikle yağ bel çevresinde toplanır.
Trabzon hurması yağları eritiyor
Diyetisyen Berrin Yiğit, mucizevi hurmanın kilo vermeye etkilerinden bahsetti. Yiğit, 'Hebrew Üniversitesi araştırma grubu tarafından yapılan bilimsel çalışmada kolesterolden yüksek ve düşük diyetle beslenen iki fare grubu incelemeye alınıyor. Bu gruplardan biri aynı zamanda taze hurmasıyla da besleniyor. Kan yağının yükselmesi beklenirken hurma ile beslenen gruptakilerin kan yağları beklenilenin çok altına indiği gözlenmiştir.' ifadelerini kullandı.
Ara öğün olarka cennet hurması tüketin
Diyetisyen Oya Neva Demirkol Trabzon hurmasının zayıflamaya nasıl etki ettiğini anlattı. Bu meyvenin kilo vermek isteyenler trafından rahatlıkla tüketilebileceğine dikkat çeken Diyetisyen Demirkol, 'Cennet hurmasının sadece
1 adeti 57 kaloridir. Daha uzun süre tok kalmak isteyenler protein açısından zengin bir besinle tüketebilir. Örneğin 1 kase yoğurdun içine taze hurma, tarçın ve yulaf ekleyerek hem tatlı ihtiyacınızı bastırıp hem de tokluk süresini uzatabilirsiniz.' önerilerinde bulundu.
Canım menüler uzun karışır öyle. Hem kimin menusunu nasıl yorumlayacqğız.
Etiketleriz diye düşündüm herkes bir anda yazmıyor yorumlamak zor olmaz diyeCanım menüler uzun karışır öyle. Hem kimin menusunu nasıl yorumlayacqğız.
Valla aslında ben genel olarak menüye yorum yapıyorum. Aklımda munkun değil tutamam. Alıntı yapıp altına yazarız.Etiketleriz diye düşündüm herkes bir anda yazmıyor yorumlamak zor olmaz diye
Siz bilirsiniz nasıl derseniz öyle olsun
Niye düştü hayırdır.Benim baya modum düştü kızlar akşam spor listesin de görüşürüz inşallah .
Siz bilirsiniz canımValla aslında ben genel olarak menüye yorum yapıyorum. Aklımda munkun değil tutamam. Alıntı yapıp altına yazarız.
Öyle bilmiyorum canımNiye düştü hayırdır.
Kimisi karataycı kimisi karbonhidrat düşmanı(ben).
Listeleri neye göre yorumluyciz
Kimisi karataycı kimisi karbonhidrat düşmanı(ben).
innuk sen mezun mu oldun. İzne mi ayrıldın canım.
Selam arkadaşlar nassınız benden hayır yok valla.
Dün gece oğlanın astımı tuttu sabaha dek uyumadık öksürükten bugün doktorumuza gittik o da profa yönlendirdi. Tüm gün hastanedeydik. Yarında öyle olacak diyetime uyamadım mecburen. Hastanede tost çay başka bişey yok onları yedim yarında öyle olacak. Kardiyo yapamadım ama akşamları tv izlerken 1 saat dumbbelle kol göğüs bacak muhakkak yapıyorum. Barfiks işini hala çözemedim bakalım nolcak
Evet ya çok haklısın bu konudaKimisi karataycı kimisi karbonhidrat düşmanı(ben).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?