- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Tekrar geçmiş olsun canım .bi ferahlasaydın sendeSelam arkadaşlar nassınız benden hayır yok valla.
Dün gece oğlanın astımı tuttu sabaha dek uyumadık öksürükten bugün doktorumuza gittik o da profa yönlendirdi. Tüm gün hastanedeydik. Yarında öyle olacak diyetime uyamadım mecburen. Hastanede tost çay başka bişey yok onları yedim yarında öyle olacak. Kardiyo yapamadım ama akşamları tv izlerken 1 saat dumbbelle kol göğüs bacak muhakkak yapıyorum. Barfiks işini hala çözemedim bakalım nolcak
Önce yıllar önce bir mezun olmuşluğum var. Bir kerede izne çıkıp dönememişliğim ( kilo aldığım için dönmeye yüzüm olmamıştı)
İki kez katıldım takım yarışmalarına..
Bu üç oluyor. Ama bu sefer kalıcı olması lazım, sonuçta planlanan çocuk sayısına ulaşıldı, yaş kemale erdi, acilen fazlalıklardan kurtulup, estetikle kaportayı düzeltmek hedefindeyim
Şuan 66 kiloyu gördüm, 50-52 gibi rakamlara ulaşmayı planlıyorum. 69 ile başlamıştım. 17-19 kg arası vermem lazım.
Yolum uzun benim
Bende sabah kahvaltısında karataycıyım 3. Bir türKaratayla karbonhidrat düşmanı aynı kapıya çıkmıyor mu
Sen benimi özledinnnnnn
Eşimin yengesi geldi hamile oldugumu duymuş hayırlı olsuna yemek yedik çay namaz derken şimdi yolcu ettim kuzum akşam namazı okundu hoca hiç minareden inmiyo sanki peş peşe okuyo
Du geliyommm
Ben daha size karışmıyomEvet ya çok haklısın bu konuda
Gülümsenin dilinde tüyler bitecek korkuyorum
Karataycılar 2 öğün, leptin diyor uğraşıyor .
Kimiside ara öğün olmadan olmaz metabolizma çalışmaz yağ diyor .
Şimdi burda menüleri yorumlama görevimizde var
Napsak
işte herkes vücüduna iyi gelene göre yapmalı... ara öğün bana hiç iyi gelmiyor içime kurt kaçıyor resmen arada yiyinceBen daha size karışmıyomne karataycıyım ne başka bişeyim sadece artık vücudumu tanıyorum bana neler faydalı neler zararlı biliyorum ve bilinçli tüketiciyim
Bende sabah kahvaltısında karataycıyım 3. Bir tür
Ekmeği de baya baya bıraktım .
Ama ara öğünsüz yapamıyorum o yüzden fikren Karataycı oluyorum sanırım.
Allahım nasıl bi kadın oldum
saatler alınmayınca iyice tuhaf oldu dimi... ne akşam olduğu belli ne sabah...
Ay aynısını dün ben dedim valla birini selam vermeden diğer okunuyo tövbe tövbebeni güldürdün
Aslan kaptanımişte herkes vücüduna iyi gelene göre yapmalı... ara öğün bana hiç iyi gelmiyor içime kurt kaçıyor resmen arada yiyince
bi de ben karatayla şeker hastalığından kurtuldum. sivilcelerimden kurtuldum... ölü gibiydim hayat buldum.. inanır mısın çocuklara kalkıp 1 tas çorba kaynatamazdım hep yorgundum... hep uyurdum.. çok şukur kurtuldum onlardan... kendimi buldum... sana yap demiyorum ama karatayı kötüleme...
Aynen ya benim çocuklar 6 buçukta kalkıyor heryer karanlıksaatler alınmayınca iyice tuhaf oldu dimi... ne akşam olduğu belli ne sabah...
zifiri karanlıkta okula gidiyor çocuklar...
Tamam beraber depresyona girelim degulenyuzumsunsen ben de mutsuzum gel beraber depresyona girek
ben de göbeğime ve kollarıma taktım... kurtulamayacakmışım gibi geliyor.. estetik de olmak istemiyorum... bakalım gider inşallah...
Ben sana boşa Aslan demedim az öncezaten alışma evresinde ara yapabilirsin... bi anda bırakman gerekmiyor...
Aha küstüBen daha size karışmıyomne karataycıyım ne başka bişeyim sadece artık vücudumu tanıyorum bana neler faydalı neler zararlı biliyorum ve bilinçli tüketiciyim
İzine çıktığın zaman 6 aydan uzun süreyse bu cuma alabilirim listeye seni. Ama benimle yarıştın önceden hatırlıyorsun dimi. Hafta sonu idare edilir ama hafta içi mutlaka paylaşımlarını yap canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?