Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar valla benim psikolojim bozuldu şu an ağlıyorum ya

+600 beni aldı götürdü.
Az önce Leslie yaparken aynada kendime baktım
Aman allahım
Nasıl bi kötülük yapmışım kendime yıllardır
Nasıl yapacam bilmiyorum ama
Bu görüntümden çok mutsuzum ve düzelmem lazım

Tekrar geçmiş olsun canım .bi ferahlasaydın sende

İzine çıktığın zaman 6 aydan uzun süreyse bu cuma alabilirim listeye seni. Ama benimle yarıştın önceden hatırlıyorsun dimi. Hafta sonu idare edilir ama hafta içi mutlaka paylaşımlarını yap canım.

Gulumse24
Nereye gittin kııız
Gel tamam menü istemiyorum valla bak

Hatta sen tahminen 28 yaşındasın

Sen benimi özledinnnnnn
Eşimin yengesi geldi hamile oldugumu duymuş hayırlı olsuna yemek yedik çay namaz derken şimdi yolcu ettim kuzum akşam namazı okundu hoca hiç minareden inmiyo sanki peş peşe okuyo
Du geliyommm

Ay aynısını dün ben dedim valla birini selam vermeden diğer okunuyo tövbe tövbe beni güldürdün

Ben daha size karışmıyom ne karataycıyım ne başka bişeyim sadece artık vücudumu tanıyorum bana neler faydalı neler zararlı biliyorum ve bilinçli tüketiciyim

Ben daha size karışmıyom ne karataycıyım ne başka bişeyim sadece artık vücudumu tanıyorum bana neler faydalı neler zararlı biliyorum ve bilinçli tüketiciyim
işte herkes vücüduna iyi gelene göre yapmalı... ara öğün bana hiç iyi gelmiyor içime kurt kaçıyor resmen arada yiyince
bi de ben karatayla şeker hastalığından kurtuldum. sivilcelerimden kurtuldum... ölü gibiydim hayat buldum.. inanır mısın çocuklara kalkıp 1 tas çorba kaynatamazdım hep yorgundum... hep uyurdum.. çok şukur kurtuldum onlardan... kendimi buldum... sana yap demiyorum ama karatayı kötüleme...

Aslan kaptanım

gulenyuzumsunsen ben de mutsuzum gel beraber depresyona girek
ben de göbeğime ve kollarıma taktım... kurtulamayacakmışım gibi geliyor.. estetik de olmak istemiyorum... bakalım gider inşallah...
Tamam beraber depresyona girelim de
sen 57 kilosun elimden bi kaza çıkabilir

57 ya 57 ..

Ya ben
81.400

6 aydan çok daha uzun oldu canım eminim. Hafta sonu giremezsem bile mutkala pazartesinden rapor veririm. Ayrıca hafta içi hep burdayım zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…