Valla kaptanım Karatay dediginizde aklıma bi canan Karatay geliyo diyetinde neler var neler yok hiç bi bilgim yok ve bu güne kadar kötülemedimde çünkü hakkında hiç birşey Bilmiyorum kiişte herkes vücüduna iyi gelene göre yapmalı... ara öğün bana hiç iyi gelmiyor içime kurt kaçıyor resmen arada yiyince
bi de ben karatayla şeker hastalığından kurtuldum. sivilcelerimden kurtuldum... ölü gibiydim hayat buldum.. inanır mısın çocuklara kalkıp 1 tas çorba kaynatamazdım hep yorgundum... hep uyurdum.. çok şukur kurtuldum onlardan... kendimi buldum... sana yap demiyorum ama karatayı kötüleme...
Ben kolay kolay küsmem şekerim zayıflayalımda nasıl olursa olsunAha küstü
Bilinçli bacım kızma
Bizde onu okuyup öğrenmişiz ya baklava yiyince öleceğimizi düşünüyoruz
Tamam o zaman bahara sordum cevap gelsin de alırım cuma listeye6 aydan çok daha uzun oldu canım eminim. Hafta sonu giremezsem bile mutkala pazartesinden rapor veririm. Ayrıca hafta içi hep burdayım zaten..
Genelde sanki öyle bi elektrik alıyorum da ondan şey ettim.Valla kaptanım Karatay dediginizde aklıma bi canan Karatay geliyo diyetinde neler var neler yok hiç bi bilgim yok ve bu güne kadar kötülemedimde çünkü hakkında hiç birşey Bilmiyorum ki
Sağlıklı zayıflayalım inşallahBen kolay kolay küsmem şekerim zayıflayalımda nasıl olursa olsun
gulenyuzumsunsen ben cuma birini çağırmıştım s harfiyle başlıyordu hatırlıyor musun ?
Nasılda yakalıyor
Buldum @senkoyadımıAdınısenkoy muydu acaba bende düşündüm bugün de bulamadım
Nasılda yakalıyor
Bi de ytmz mi vardı ya kaptanımBuldum @senkoyadımı
Ertesi gün 11 e kadar ne zaman istersen paylaş canım. Ama genelde akşamları yazarsan yorumlanıyor ertesi güne kalınca arada kaynıyor.Tekrar merhaba, şimdi bugün yiyeceklerimizi yedik, günü kapadık.
Yediklerimizi paylaşalımmı yoksa geneli ertesi sabah mı paylaşalım. Farketmez büyük ihtimalde işin kuralı varsa bozmayayım dedim
Bugün paylaşalım canım fırsat varsaTekrar merhaba, şimdi bugün yiyeceklerimizi yedik, günü kapadık.
Yediklerimizi paylaşalımmı yoksa geneli ertesi sabah mı paylaşalım. Farketmez büyük ihtimalde işin kuralı varsa bozmayayım dedim
Bilmem bakalım.. Son zamanlarda bir suru kişi yakaladım ama madamhd kaldı sadeceBi de ytmz mi vardı ya kaptanım
Evet o ..20 aylık oğlu vardı sankiBilmem bakalım.. Son zamanlarda bir suru kişi yakaladım ama madamhd kaldı sadece
@Ytmz geçen gelen sensen uç kere tıklaaaa
Maşallah ne hafıza varEvet o ..20 aylık oğlu vardı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?