- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Sabret bebişin doğsun 6 aylık olsun yaparsınKeşke benim olsa kıskandım
Nerede oldugunu anlamak icin begenmen sart degil ki zaten topigi actiginda en son hangi sayfadaysan ordan devam edersincanım benim başım biraz dertteydi polis molis
son iki günde yaşadıklarım yüzünden iki gündür ölümüne hastaydım yeni gözüm açıldı
beğenileri yapmazsam kaldığım yeri bulamıyorum canım birikince anca okuyorum
Bende seni ozluyrm kuzum valla
Nerede oldugunu anlamak icin begenmen sart degil ki zaten topigi actiginda en son hangi sayfadaysan ordan devam edersin
Gecmis olsun bua rada
Hiç bir degişiklik yok ben anormal hamileler denim iştahım açıldı evet nerden bildin ordan çokmu yiyo gibi görünüyom gıı abbowwwwBende seni ozluyrm kuzum valla
Gozlerim ariyor sicakligini
Nasilsin
Bulanti falan var mi ? Ya da istahin mi acildi
Geceyi bnde seviyorum sessizlik huzur mis gibi...Sonunda gece oldu ve sessizlik geldi evime. Bütün gün elektrikler kesikti. Oğlanı yazılıya çalıştırdıktan sonra yeğenim geldi onu da çalıştırdım. Bütün çocuklar kıskandilar. Ufaklık hele zivanadan çıktı. Ne babanede durdu ne eşimde.. Kafam bi milyon oldu, ders ve curcunadan...
Dünyaları yememişsin canım. Sık sık az az yemişsin sadece . Afiyet olsun.Bugünkü kargaşa da ne spor yapabildikleri ne su icebildim. 1 litre ya oldu ya olmadı.
Sabah 9
2 haşlanmış yumurta
2 YK lor
1 büyük kase domates, salatalık ve taze soğan salatası
11:30
2 avuç içi pide
1 tatlı kaşığı bal
12:00
1 lokma kızarmış uskumru
18:00
1 kase mercimek çorbası
Yarım tabak patlıcan yemeği
Yarım kase yoğurt
Avuç içi kadar tombik pide.
Kendimi dünyaları yemiş gibi hissediyorum. Adetim de yaklaşıyor. Sisiyorum yavaştan.. Benim de motivasyonum düştü. İnşallah yarın sabah aç karna yapacağım yürüyüşümü.
Pekmezli yumurta nasıl oluyo ya yanında kaymak iki tatlı nasıl yedin gııİyi akşamlar kızlar,
Bugün karbonhidrat denizlerinde bığuldum resmen. Başarılı bir diyet menüsü olmadı. Yarın toparlıycam inşallah
Sabah 8:00
Pekmezli yumurta
2-3 YK kaymak
Öğle 12:00
4-5 gün kurusu
Bir avuç ayçiçek çekirdeği
40 gr bitter
Akşam 15:30
Bir parça ızgara tavuk göğsü
Su 1 fincan bitki çayı bütün
Spor 50 dakika yürüyüş, 30 dakika step
Yarın kesin artıyım ben.toparlanmam lazım acilen
Çok mu iğrenç takılmışım bugün.Pekmezli yumurta nasıl oluyo ya yanında kaymak iki tatlı nasıl yedin gıı
En son paylaşan kimse ondan alıntı yap 30ekim den önceki tüm yazıları sil aşayada kendi sporunu yaz cevapla bu kadar basit kuzumKizlar simdi siz sirayla spor listesine adinizi ekliyosunuz ya onu nasil yapiyoruz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?