Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Evet zararlı maalesef Karatayın kitaplarını aldım bende uygularım diye ama yarısını okuyunca bıraktım vazgeçtim. Ben tatlı, çikolata düşkünüyüm ben bunları hayatımdan çıkartmak istemiyorum ki benim hayat felsefeme ters

Bir tatlı ve çikolata canavarı da benim , yememek için kendimle savaşıyorum resmen

Ceru pekmezli yumurta nasıl bir şey ola ki öyle:) Bu arada evet sabah karbonhidrat var ama akşamı bayağı erken kapatmışsın ve spor da yapmışsın artıya çıkmazsın bence.

ama karatay olmamış canım o menü... sabah ceviz zeytin olması lazım mutlaka...

Pek gözelllll afiyet olsun

ama karatay olmamış canım o menü... sabah ceviz zeytin olması lazım mutlaka...

Evde kalmamış sabah sabah bulduklarımla hallettim

innuk senin bebeğin kaç aylık canım... senin takımın kapanmış sonrasında mı hamile kaldın..

Benim ki artık bebek değil 3 yaşına girecek 18 gün sonra. Evet takım kapandıktan sonra hamile kaldım.
En son takımlara girdiğimden bu yana 2 sene den fazla olmuştur.

Pasaklı bacım benim kız evi götür çöpe koy kökten kurtulmuş olursun işten güçten
Ben bazen sofrayı toplamaya işeniyorum diyorum şu sofrayı şöylece çöpe bıraksak olmazmı
Eşim diyo olur balkondan aşa sal gitsin

Ceru pekmezli yumurta nasıl bir şey ola ki öyle:) Bu arada evet sabah karbonhidrat var ama akşamı bayağı erken kapatmışsın ve spor da yapmışsın artıya çıkmazsın bence.
Ortim 5 gr artı çıktı bugün. Bugün yarın regl olurum bakalım cuma ne olacak..

Canım doğu mutfağına ait aslında bilindik bir tarif. Google a verince bir sürü tarif çıkıyor. Tereyağında yumurtanın üzerine bir kaç kaşık pekmez. Bir çeşit omlet. Yanına ev yoğurdu. Annem kışları okuldan önce yapıp yedirirdi bize. Çok iştah açıcı bir görüntüsü yok ama güzel kesiyor. Canım yaramazlık çektikçe hala yapıyorum.

Kanada da/ ABD de waffle üzerine akçaağaç şurubu üzerine tavuk servis ediyorlar restoranlarda. Chicken and waffles. Onun gibi absürt bir o kadar lezzetli bir şey

Sizin yüzünüzden daha çocuk dogmadan çocuktan soguttunuz beni bendemi öyle olcam yaaaaaaa
Tabi öyle olacan
Vallahi çocuk odayı topladım mutfağa girdim arkamı döndüm ki ne göreyim
Eskisinden beter olmuş
Yatakların pikesine varana kadar indirmişler
Tekrar topladım napıyım
Çocuklarım annelerini daha fazla hareket ettirme peşindeler tamamen iyi niyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…