Evet, karatay yaptığım için ara öğün yok.
Aslında günde iki öğün yenmesi gerekiyor ama çalıştığım için 3 öğün yapıyorum, diğer türlü saatler şaşıyor.
iki öğün arasında 5 saat ağzıma lokma koymuyorum ki yağ yakımı olsun diyee..
sadece çay, kahve ve su..
Ama etkisini görüyorum, karnımda ki şişkinlik indi, yüzümdeki yağ bezeleri gitti. ayrıca sebepsiz halsizlik ve yorgunlukta eskisi kadar yok artık. Karbonhidrat ve şeker ne kadar zararlıymış meğer.
Bir tatlı ve çikolata canavarı da benim , yememek için kendimle savaşıyorum resmenEvet zararlı maalesefKaratayın kitaplarını aldım bende uygularım diye ama yarısını okuyunca bıraktım vazgeçtim. Ben tatlı, çikolata düşkünüyüm ben bunları hayatımdan çıkartmak istemiyorum ki benim hayat felsefeme ters
Bugunden itibaren icmeye baslarim sarimsak pek cazip gelmedi ama zencefille limonu severim :)İçilir mi bu ay
Ceru pekmezli yumurta nasıl bir şey ola ki öyle:) Bu arada evet sabah karbonhidrat var ama akşamı bayağı erken kapatmışsın ve spor da yapmışsın artıya çıkmazsın bence.İyi akşamlar kızlar,
Bugün karbonhidrat denizlerinde bığuldum resmen. Başarılı bir diyet menüsü olmadı. Yarın toparlıycam inşallah
Sabah 8:00
Pekmezli yumurta
2-3 YK kaymak
Öğle 12:00
4-5 gün kurusu
Bir avuç ayçiçek çekirdeği
40 gr bitter
Akşam 15:30
Bir parça ızgara tavuk göğsü
Su 1 fincan bitki çayı bütün
Spor 50 dakika yürüyüş, 30 dakika step
Yarın kesin artıyım ben.toparlanmam lazım acilen
ama karatay olmamış canım o menü... sabah ceviz zeytin olması lazım mutlaka...Evet, karatay yaptığım için ara öğün yok.
Aslında günde iki öğün yenmesi gerekiyor ama çalıştığım için 3 öğün yapıyorum, diğer türlü saatler şaşıyor.
iki öğün arasında 5 saat ağzıma lokma koymuyorum ki yağ yakımı olsun diyee..
sadece çay, kahve ve su..
Ama etkisini görüyorum, karnımda ki şişkinlik indi, yüzümdeki yağ bezeleri gitti. ayrıca sebepsiz halsizlik ve yorgunlukta eskisi kadar yok artık. Karbonhidrat ve şeker ne kadar zararlıymış meğer.
kızlar ben spora gidiyrum var mı gelen peşimden
gidemedim zaten ...ben işteyim bi daha akşam yapacam sporu inşallah
gidemedim zaten ...akşam senle de yaparız
Sizin yüzünüzden daha çocuk dogmadan çocuktan soguttunuz beni bendemi öyle olcam yaaaaaaaÇovıklsr
bende aynen cümlenin altına imza atıyorum
Günaydın kızlar
Pek gözelllll afiyet olsunGünaydın,
Hemen dünkü menümü yazayım;
Kahvaltı;
2 haşlanmış yumurta,
1 dilim beyaz peynir,
1 salatalık, maydonoz
Öğle yemeği,
1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği,
1 kase yoğurt,
salatalık, turp, marul
Akşam yemeği;
1 tabak yeşil fasulye yemeği,
salata
1 kase yoğurt
1 fincan limonlu yeşil çay,
2 lt su,
1 fincan tük kahvesi,
6-7 fincan çay
Spor yapamadım,
ama karatay olmamış canım o menü... sabah ceviz zeytin olması lazım mutlaka...
innuk senin bebeğin kaç aylık canım... senin takımın kapanmış sonrasında mı hamile kaldın..
Pasaklı bacım benim kız evi götür çöpe koy kökten kurtulmuş olursun işten güçtenHehehe. Valla dağınık olsun razıyım. Çekyat altlarında fare olsa durmaz. Tozlar gözle bile görünüyor. Ev müstakil ya, ister istemez 5 günde bu hale geliyor. Sadece din yazılısına hazırlık kaldı. Onlar okuldayken evi halledeyim yeter bana. Yatagimi bile yapmadim
Milleti gaza getiriyor kendide gitmiyor iyi taktik kaptanımgidemedim zaten ...akşam senle de yaparız
Ortim 5 gr artı çıktı bugün. Bugün yarın regl olurum bakalım cuma ne olacak..Ceru pekmezli yumurta nasıl bir şey ola ki öyle:) Bu arada evet sabah karbonhidrat var ama akşamı bayağı erken kapatmışsın ve spor da yapmışsın artıya çıkmazsın bence.
Sen en azından çocuk konusunda tecrübelisin, benim tamamen ödüm kopuyorSizin yüzünüzden daha çocuk dogmadan çocuktan soguttunuz beni bendemi öyle olcam yaaaaaaa
Tabi öyle olacanSizin yüzünüzden daha çocuk dogmadan çocuktan soguttunuz beni bendemi öyle olcam yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?