Bu şikayetler safra kesesi taşındanda oluyo alınınca geçiyo yivrumişte herkes vücüduna iyi gelene göre yapmalı... ara öğün bana hiç iyi gelmiyor içime kurt kaçıyor resmen arada yiyince
bi de ben karatayla şeker hastalığından kurtuldum. sivilcelerimden kurtuldum... ölü gibiydim hayat buldum.. inanır mısın çocuklara kalkıp 1 tas çorba kaynatamazdım hep yorgundum... hep uyurdum.. çok şukur kurtuldum onlardan... kendimi buldum... sana yap demiyorum ama karatayı kötüleme...
Estetik ol neden olumsuz düşünüyosun 3 doğumla normal göbeğin kalması. Zor bir ameliyat değil. Sezeryan gibi. Allahın günü eşimin başının etini yiyorum karın gerdirme diyede benimki seneye kalır çok masraf ettik sen ol yani.gulenyuzumsunsen ben de mutsuzum gel beraber depresyona girek
ben de göbeğime ve kollarıma taktım... kurtulamayacakmışım gibi geliyor.. estetik de olmak istemiyorum... bakalım gider inşallah...
Saol canım himmet haluk akar adı.Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin, astım çok zor bizde yaşadık. Gideceğiniz Prof kim?
Yok kız alınmam ben ama senin midede hakkaten iyi yaniÇok mu iğrenç takılmışım bugün.midem her şeyi alır benim
Tabii millet neler neler yiyor yazmıyor Allah bilirGulumse24 . Alındın mı gıııı
Tam tahmin ettigim gibiHiç bir degişiklik yok ben anormal hamileler denim iştahım açıldı evet nerden bildin ordan çokmu yiyo gibi görünüyom gıı abbowwww
Benim safram ağustosta alındı canım. Bu dediklerim çookkkk önce... Karatayın etkisi kesinlikle.Bu şikayetler safra kesesi taşındanda oluyo alınınca geçiyo yivrum
İçilir mi bu ay
canım benim başım biraz dertteydi polis molis
son iki günde yaşadıklarım yüzünden iki gündür ölümüne hastaydım yeni gözüm açıldı
Adamın soyadı bile alerjik. AkarSaol canım himmet haluk akar adı.
Siz nasıl kurtuldunuz naptınız
Ben dun temizledim gel bak heryer her yerdeeGünaydın kızlar. Evimi b.k götürüyor, hiç bir yerini toplamadım, malum temizlik günüm bugün. Ama ben n'apıyorum? Yürüyüş!!
bende aynen cümlenin altına imza atıyorumBen dun temizledim gel bak heryer her yerdee
Hehehe. Valla dağınık olsun razıyım. Çekyat altlarında fare olsa durmaz. Tozlar gözle bile görünüyor. Ev müstakil ya, ister istemez 5 günde bu hale geliyor. Sadece din yazılısına hazırlık kaldı. Onlar okuldayken evi halledeyim yeter bana. Yatagimi bile yapmadimBen dun temizledim gel bak heryer her yerdee
Ay cnm hatirladim evet ya
Kasim anneleri konusuna yaziyrm hala
Tabi durgun cok
Berna nicki neydi
Leyla isyan degil mi
Bende ikinciyi dogurdum haziran annesi oldum
4,5 aylik
Iki erkek annesi olmak cok guZel bence :)
Biz uzun süre pulmicort ve ventolin fısfıs kullandık. Ama bizim asıl sorunumuz beslenme alerjisiydi. Onu çözünce kalmadı birşey, şimdi rahatız çok sükür. Aşırı hijen veya aşırı toz sevmiyor bu hastalık. ikisinin ortası olacak.Saol canım himmet haluk akar adı.
Siz nasıl kurtuldunuz naptınız
Günaydın,
Hemen dünkü menümü yazayım;
Kahvaltı;
2 haşlanmış yumurta,
1 dilim beyaz peynir,
1 salatalık, maydonoz
Öğle yemeği,
1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği,
1 kase yoğurt,
salatalık, turp, marul
Akşam yemeği;
1 tabak yeşil fasulye yemeği,
salata
1 kase yoğurt
1 fincan limonlu yeşil çay,
2 lt su,
1 fincan tük kahvesi,
6-7 fincan çay
Spor yapamadım,
Menün güzel cnm. Benimkine benziyor ama ara öğün yapmıyorsun sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?