Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bu şikayetler safra kesesi taşındanda oluyo alınınca geçiyo yivrum

gulenyuzumsunsen ben de mutsuzum gel beraber depresyona girek
ben de göbeğime ve kollarıma taktım... kurtulamayacakmışım gibi geliyor.. estetik de olmak istemiyorum... bakalım gider inşallah...
Estetik ol neden olumsuz düşünüyosun 3 doğumla normal göbeğin kalması. Zor bir ameliyat değil. Sezeryan gibi. Allahın günü eşimin başının etini yiyorum karın gerdirme diyede benimki seneye kalır çok masraf ettik sen ol yani.

Çok mu iğrenç takılmışım bugün. midem her şeyi alır benim

Tabii millet neler neler yiyor yazmıyor Allah bilir Gulumse24 . Alındın mı gıııı
Yok kız alınmam ben ama senin midede hakkaten iyi yani
Millet neler neler yiyorsa yesin kim ne eder kendine eder önce kendini kandırmış olur o kadar zayıflamak isteyen insan varki gruplara girmek isteyen onlarında hakkına girmiş olur bu sayede kul hakkınada girmiş olur herkez kendinden sorumlu kuzum

Günaydın kızlar. Evimi b.k götürüyor, hiç bir yerini toplamadım, malum temizlik günüm bugün. Ama ben n'apıyorum? Yürüyüş!!

Ben dun temizledim gel bak heryer her yerdee
Hehehe. Valla dağınık olsun razıyım. Çekyat altlarında fare olsa durmaz. Tozlar gözle bile görünüyor. Ev müstakil ya, ister istemez 5 günde bu hale geliyor. Sadece din yazılısına hazırlık kaldı. Onlar okuldayken evi halledeyim yeter bana. Yatagimi bile yapmadim

Ay cnm hatirladim evet ya
Kasim anneleri konusuna yaziyrm hala
Tabi durgun cok
Berna nicki neydi
Leyla isyan degil mi
Bende ikinciyi dogurdum haziran annesi oldum
4,5 aylik
Iki erkek annesi olmak cok guZel bence :)

Hayırlı olsun arkadaşım, güle güle büyüt inşallah, iki erkek annesi oldun demek :)
Ben artık hiç girmiyorum konudan uzak olunca :) Nil hala geliyor mu onu merak ediyorum en çok.
Evet Leyla isyan dı Berna nında eithlya gibi garip bir nicki vardi tam yazılışını hatırlayamadım şimdi.

Saol canım himmet haluk akar adı.
Siz nasıl kurtuldunuz naptınız
Biz uzun süre pulmicort ve ventolin fısfıs kullandık. Ama bizim asıl sorunumuz beslenme alerjisiydi. Onu çözünce kalmadı birşey, şimdi rahatız çok sükür. Aşırı hijen veya aşırı toz sevmiyor bu hastalık. ikisinin ortası olacak.
Bir ara evde halı battaniye, pelüş oyuncak ne varsa kaldırmıştık. yatak yastık günlük değişiyordu. Ama doktor bağışıklığın alışması için o kadar hassas davranmayın dedi. Her doktor farklı söylüyor.

En kısa zamanda atlatırsınız inşallah.

Günaydın,
Hemen dünkü menümü yazayım;

Kahvaltı;
2 haşlanmış yumurta,
1 dilim beyaz peynir,
1 salatalık, maydonoz

Öğle yemeği,
1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği,
1 kase yoğurt,
salatalık, turp, marul

Akşam yemeği;
1 tabak yeşil fasulye yemeği,
salata
1 kase yoğurt

1 fincan limonlu yeşil çay,
2 lt su,
1 fincan tük kahvesi,
6-7 fincan çay
Spor yapamadım,

Menün güzel cnm. Benimkine benziyor ama ara öğün yapmıyorsun sanırım

Menün güzel cnm. Benimkine benziyor ama ara öğün yapmıyorsun sanırım

Evet, karatay yaptığım için ara öğün yok.
Aslında günde iki öğün yenmesi gerekiyor ama çalıştığım için 3 öğün yapıyorum, diğer türlü saatler şaşıyor.
iki öğün arasında 5 saat ağzıma lokma koymuyorum ki yağ yakımı olsun diyee..
sadece çay, kahve ve su..

Ama etkisini görüyorum, karnımda ki şişkinlik indi, yüzümdeki yağ bezeleri gitti. ayrıca sebepsiz halsizlik ve yorgunlukta eskisi kadar yok artık. Karbonhidrat ve şeker ne kadar zararlıymış meğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…