Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Erzurumda pestil vardır biliyormusunuz bilmem ama pestille tere yangında yumurta yaparlar adıda pestil çullaması ama nasıl diye sorarsanız

Evet bayağı değişik şeylermiş canım, regl öncesi durumdandır o ya, yoksa hemen 500 gr artar mı artmasın yani

Bir tatlı ve çikolata canavarı da benim , yememek için kendimle savaşıyorum resmen
canım tatlı herkesi bağlıyor kendine. Bıraksan hiç tatlı isteğin kalmaz. Meyve yoğurt ye canım. Yaban mersini yoğurt. Böğürtlen yoğurt çok güzel oluyor. Yoğurt zaten mucizevi bir gıda. Doyurucu hafif tam diyete uygun.

Ben onların iyi niyetini sevimmm ayyyy dagınıklıga hiç gelemiyorum sigortalarım atıyo koyduğum koyduk yerden kalkmasın istiyorum ben napıcam Allahım sana geliyorum şimdiden içim daraldı

Erzurumda pestil vardır biliyormusunuz bilmem ama pestille tere yangında yumurta yaparlar adıda pestil çullaması ama nasıl diye sorarsanız
Ben kesin bayıla bayıla yerdim yoğurtla ahaha .

Çok yoğun olduğu için canım pis dalmak istediğinde yemeğe yapıyorum bunları hemen kesiliyor iştahım.

Sen en azından çocuk konusunda tecrübelisin, benim tamamen ödüm kopuyor
Kızım küçükken hiç dagınık degildi hiç zorlanmadım uykusuz kalmadım degişik bi çocuktu şimdi çok dagınık ama çıldırtıyor beni inş bu sıpanın küçüklüğüde ablası gibi olur yoksa şimdiden kendime tımarhaneden yer ayarlim

Canım ben yoğurda bayılırım zaten , ama işte çikolatanın yerini tutmuyor.Benim bir de hem anne hem baba tarafımda şeker hastaları var doktor bana çok dikkat etmen lazım demişti, günde iki büyük paket çikolatalardan yediğimi bilirim, en çok korktuğum hastalıklardan şeker hastalığı . O sebeple yavaştan dikkat etmeye başladım.

Ayyy, Allah yardımcın olsun inşallah, ben de uykuya ve rahatlığa çok çok düşkünüm o sebeple de biraz çocuk mevzusunu erteliyorum.

Canım bitter çikolata denesene. Hafif ısıtıp yemeli. h a r i k a oluyor. İki paket yemekte mümkün olmuyor yağ/kakao oranı yüksek olduğu için. çabuk kesiyor insanı. Benim kaçamak tatlılarım bitter, pekmezli yumurta ve meyveli yoğurt

Ayyy, Allah yardımcın olsun inşallah, ben de uykuya ve rahatlığa çok çok düşkünüm o sebeple de biraz çocuk mevzusunu erteliyorum.
Uykuya falan degilde evin dagınıklıgına hiç gelemiyorum o konuda sıkıntı yaşarım galiba temizlik yaptıgım gün bile kimse yere basmasın havada yürüsün istiyorum ay aklıma bi fıkra geldiiiii

Benim 900 gr nutellayı bir gecede yemişliğim var

Uykuya falan degilde evin dagınıklıgına hiç gelemiyorum o konuda sıkıntı yaşarım galiba temizlik yaptıgım gün bile kimse yere basmasın havada yürüsün istiyorum ay aklıma bi fıkra geldiiiii
Ben de dehşet dağınığım ya çocuklarım da bana çekmiş. Bu huyları babalarına çekseydi keşke. Eşim topludur bana göre

Kadının biri koridoru silmiş kocası da ayaklarıyla içeri girmiş kadı kocasını öldürmüş polisler kadını tutuklamaya gidiyo telsizden konser diyo ki durum ne diyo ki kadın koridoru silmiş ayaklarıyla içeri giren kocasını öldürmüş konser diyo ki kadını tutukladınızmı polis diyo ki hayır efendim yerlerin kurumasını bekliyoruz
Benden manyaklar da varmış

Anladım canım. Ayrıldıktan sonraysa sorun yok. Girersin cuma listeye.. Hazır mısın

Ben de dehşet dağınığım ya çocuklarım da bana çekmiş. Bu huyları babalarına çekseydi keşke. Eşim topludur bana göre
Bende diyom eşime biraz benim babama çekseydin ne olurdu adam temizlik hastası çok düzenli ama eşim dagınık boşver diyo bu kadar titiz olma o yüzden işin bitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…