Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menün güzel canım
ama kahvaltısız durabilmen farklıymış
ben hayatta güne başlayamam
İlla o zeytin peynir marul maydanoz yenecek .

Canım normalde her gün yaparım kahvaltımı. Dün gerçekten acıkmadım.
canımda hiç yemek istemedi.
Bakalım tartıya etkisi ne olacak..
Benim en büyük sıkıntım akşam yemeğinin 20:00-20:30 a kalması.
o saatten sonra harekette edemiyorum. Zaten gün boyu oturarak çalışıyorum.
Spor yapabilsem harika olacak.

Doğru geç oluyormuş akşam yemeklerin
Azar azar arttırarak İp atlama ve ya Leslie 1 falan dene canım

Aynen bnde bir spora tam anlamiyla baslayamadim leslie diye bir sey varmis her gun acim yapayim diyorum snra bugun yorgunum diyerek erteliyorum
Bir yerden baslamak gerek ama

Aynen bnde bir spora tam anlamiyla baslayamadim leslie diye bir sey varmis her gun acim yapayim diyorum snra bugun yorgunum diyerek erteliyorum
Kesinlikle ertelemeyin o kadar söylüyorum
Diyete daha fazla asılacaksın
Daha fazla motive olacaksınız
Ben buraya başladıktan sonra sporla hareketle tanıştım ama gerçekten çok geç kalmışım

Selam kızlar napıyorsunuz.
Benim ateşim bir düşüyor bir çıkıyor. Hiç halim yok

Doğru geç oluyormuş akşam yemeklerin
Azar azar arttırarak İp atlama ve ya Leslie 1 falan dene canım

İp atlamak ya da leslie benim evde yapabileceğim şeyler değiller ne yazık ki. Evdeki iki küçük canavar ben spor yapmaya kalkıştığımda tepeme çullanıyorlar. Aslında evde eliptik bisikletim var. Ama işte onda bile rahat bırakmıyorlar. Ancak onlar uyuduktan sonra yapabilirim ama o zamanda benim halim kalmıyor..
Bahanelerrr, bahaneler...

Sabah erken kalkacaksın o zaman canım

O zaman sabah bi 30 dakka erken kalkacaksın canım. Ben ip atlarken benimkiler de durmuyor müzik açıyorum hadi beraber zıplayalım falan diyorum hareketleri de oyun olarak yapıyoruz yoksa yaptırmazlar onlarda bana

merhaba ben alya
kilo verip verip verip alanlardanım
kaç kere 70 e inip sonra şımarıp çıktım sayamadım
yaklaşık bir yıl önce başka bir guruba katılmıştım sonra izine ayrıldım ve dönmedim
bu aralar hep önüme 12. takım cıkınca sakıncası yoksa bende size katılıp disipline olup yeniden başlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…