- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Allah rahmet eylesin canım tekrarEvet canım doğru,bugün itibariyle tekrar başlıyorum inşallah, her şekilde yavaştan toparlanmam lazım.
Menün güzel canım
ama kahvaltısız durabilmen farklıymış
ben hayatta güne başlayamam
İlla o zeytin peynir marul maydanoz yenecek .
Doğru geç oluyormuş akşam yemeklerinCanım normalde her gün yaparım kahvaltımı. Dün gerçekten acıkmadım.
canımda hiç yemek istemedi.
Bakalım tartıya etkisi ne olacak..
Benim en büyük sıkıntım akşam yemeğinin 20:00-20:30 a kalması.
o saatten sonra harekette edemiyorum. Zaten gün boyu oturarak çalışıyorum.
Spor yapabilsem harika olacak.
Aynen bnde bir spora tam anlamiyla baslayamadim leslie diye bir sey varmis her gun acim yapayim diyorum snra bugun yorgunum diyerek erteliyorumCanım normalde her gün yaparım kahvaltımı. Dün gerçekten acıkmadım.
canımda hiç yemek istemedi.
Bakalım tartıya etkisi ne olacak..
Benim en büyük sıkıntım akşam yemeğinin 20:00-20:30 a kalması.
o saatten sonra harekette edemiyorum. Zaten gün boyu oturarak çalışıyorum.
Spor yapabilsem harika olacak.
Kesinlikle ertelemeyin o kadar söylüyorumAynen bnde bir spora tam anlamiyla baslayamadim leslie diye bir sey varmis her gun acim yapayim diyorum snra bugun yorgunum diyerek erteliyorum
Bir yerden baslamak gerek ama
Doğru geç oluyormuş akşam yemeklerin
Azar azar arttırarak İp atlama ve ya Leslie 1 falan dene canım
Aynen bnde bir spora tam anlamiyla baslayamadim leslie diye bir sey varmis her gun acim yapayim diyorum snra bugun yorgunum diyerek erteliyorum
Bir yerden baslamak gerek ama
Geçmiş olsun kaptan. Allah acil şifalar versin.Selam kızlar napıyorsunuz.
Benim ateşim bir düşüyor bir çıkıyor. Hiç halim yok
Sabah erken kalkacaksın o zaman canımİp atlamak ya da leslie benim evde yapabileceğim şeyler değiller ne yazık ki. Evdeki iki küçük canavar ben spor yapmaya kalkıştığımda tepeme çullanıyorlar. Aslında evde eliptik bisikletim var. Ama işte onda bile rahat bırakmıyorlar. Ancak onlar uyuduktan sonra yapabilirim ama o zamanda benim halim kalmıyor..
Bahanelerrr, bahaneler...
Sağol canım ne olduğunu da bilmiyorum öğleden sonra gideceğim hastaneyeGeçmiş olsun kaptan. Allah acil şifalar versin.
Canım bademciklerin falan mı şiş yoksa bedeninde başka bi iltihaplanmamı var acaba bi test yaptır bence gecikmedenSelam kızlar napıyorsunuz.
Benim ateşim bir düşüyor bir çıkıyor. Hiç halim yok
O zaman sabah bi 30 dakka erken kalkacaksın canım. Ben ip atlarken benimkiler de durmuyor müzik açıyorum hadi beraber zıplayalım falan diyorum hareketleri de oyun olarak yapıyoruz yoksa yaptırmazlar onlarda banaİp atlamak ya da leslie benim evde yapabileceğim şeyler değiller ne yazık ki. Evdeki iki küçük canavar ben spor yapmaya kalkıştığımda tepeme çullanıyorlar. Aslında evde eliptik bisikletim var. Ama işte onda bile rahat bırakmıyorlar. Ancak onlar uyuduktan sonra yapabilirim ama o zamanda benim halim kalmıyor..
Bahanelerrr, bahaneler...
Hayırdır canım hastamısın?Sağol canım ne olduğunu da bilmiyorum öğleden sonra gideceğim hastaneye
L karnitini içtim 70 dakika koşcamSessiz prensesleeeeeeeerrrr
Nerdesiniz ya
Sizi bi görsem varya ahanda böyle getirecem takıma
Allahım takıma ne oluyor böyleHayırdır canım hastamısın?
Ben çok kötüyüm. Doktora gittim bugün..
Allahım takıma ne oluyor böyleHayırdır canım hastamısın?
Ben çok kötüyüm. Doktora gittim bugün..
Ne içtin neL karnitini içtim 70 dakika koşcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?