Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Selam kızlar. Orta kulak iltihabım varmış çok ilerlemiş. Daha önce de olmuştu ağrım geçince antibiyotiği bırakmıştım bitirmemiştim. İğne verdi bu sefer. başım da önceki kadar ağrımıyordu aslında nasıl bu kadar ilerledi anlamadım.

Hoşgeldin canım. Ben seni bi yerden tanıyorum sanki.

hoşbuldum
yarın sabahtan itibaren sizinleyim ben genelde gündüz takip edebiliyorum
akşamları çok giremiyorum
yarın sabah tartılıp güncel kilomu yazarım
sizden ricam kuralları yazarmısınız
1. Sayfada yazıyor canım kurallar. Her gün menü paylaşımı yapacaksın, spor paylaşımı yapacaksın. Bol sohbet muhabbetle zayıflayacağız inşallah.
Ama senin 70.5 veya daha az olman lazım listeye girmek için.

8. takımdan izine ayrıldığım için buraya katılamam mı
Hayır katılabilirsin. Ama ayrıldığın zamandan sonra aldığın kiloları verene kadar listeye katılamazsın. 8. Takıma da gitsen öyle olur. Ama çok kilo almışsın. Dur bakalım ben kafamı toplayınca bi hesap yapayım

burdan devam edeyimde liste de olur inşallah
zaten 2 hafta deneme olacak ( 2 haftada 7 kilo veremem ama ) bir buçuk ayda belki listeye girebilirim

burdan devam edeyimde liste de olur inşallah
zaten 2 hafta deneme olacak ( 2 haftada 7 kilo veremem ama ) bir buçuk ayda belki listeye girebilirim
Tamam canım. Ben hastayım bu gün biraz. Konuşalım sonra inşallah
Ben yokum diye kızlar da kaytarmış

Menümü yazayım
Sabah:1 dilim esmer ekmek. Çeri domates. Sivribiber. 1 dilim süzme peynir. 1 yumurta. 4 siyah zeytin ayvalı şekersiz ıhlamur çayı
Öğlen: 3 tavuk baget ve közlenmiş patlıcan salatası
Ara:2 kivi 6 badem şekersiz filtre kahve
Akşam: 6 kaşık yeşilmercimek yemeği. 2 kaşık yoğurt.

1 bardak sirkeli ballı su.
1 tk çörekotu yağı
1 kaşık zencefilli zerdeçallı tarçınlı yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…