Hoşgeldin canım. Ben seni bi yerden tanıyorum sanki.merhaba ben alya
kilo verip verip verip alanlardanım
kaç kere 70 e inip sonra şımarıp çıktım sayamadım
yaklaşık bir yıl önce başka bir guruba katılmıştım sonra izine ayrıldım ve dönmedim
bu aralar hep önüme 12. takım cıkınca sakıncası yoksa bende size katılıp disipline olup yeniden başlamak istiyorum
evet şeker orucundanHoşgeldin canım. Ben seni bi yerden tanıyorum sanki.
evet şeker orucundanHoşgeldin canım. Ben seni bi yerden tanıyorum sanki.
Evett hatırladım.. Şu an kaç kilosun. 70.5 ile izine ayrılmışsın. .evet şeker orucundan
hoşbuldumHoşgeldin canım. Ben seni bi yerden tanıyorum sanki.
77 üzgünümEvett hatırladım.. Şu an kaç kilosun. 70.5 ile izine ayrılmışsın. .
1. Sayfada yazıyor canım kurallar. Her gün menü paylaşımı yapacaksın, spor paylaşımı yapacaksın. Bol sohbet muhabbetle zayıflayacağız inşallah.hoşbuldum
yarın sabahtan itibaren sizinleyim ben genelde gündüz takip edebiliyorum
akşamları çok giremiyorum
yarın sabah tartılıp güncel kilomu yazarım
sizden ricam kuralları yazarmısınız
Hayır katılabilirsin. Ama ayrıldığın zamandan sonra aldığın kiloları verene kadar listeye katılamazsın. 8. Takıma da gitsen öyle olur. Ama çok kilo almışsın. Dur bakalım ben kafamı toplayınca bi hesap yapayım8. takımdan izine ayrıldığım için buraya katılamam mı
burdan devam edeyimde liste de olur inşallah1. Sayfada yazıyor canım kurallar. Her gün menü paylaşımı yapacaksın, spor paylaşımı yapacaksın. Bol sohbet muhabbetle zayıflayacağız inşallah.
Ama senin 70.5 veya daha az olman lazım listeye girmek için.
Tamam canım. Ben hastayım bu gün biraz. Konuşalım sonra inşallahburdan devam edeyimde liste de olur inşallah
zaten 2 hafta deneme olacak ( 2 haftada 7 kilo veremem ama ) bir buçuk ayda belki listeye girebilirim
Troit sorunum hiç olmadı canım demir eksikliğim oluyo diyet spor yapıncaTiroid değerlin nasıl canım? Saç dedinde bu cumartesi kuaför terminim var.Boya ve kesim için. Çok uzadılar kurtulucam nihayet.
Canım geçmiş olsun noldu. İyimisinTamam canım. Ben hastayım bu gün biraz. Konuşalım sonra inşallah
Ben yokum diye kızlar da kaytarmış
Faranjit canım. Boğazım çok fena.. Paspas gibi yapıştırdı beni yatağa.Allahım takıma ne oluyor böyle
Sana da geçmiş olsun canım grip misin
Geçmiş olsun canım hani kasım bizim ayımızdıFaranjit canım. Boğazım çok fena.. Paspas gibi yapıştırdı beni yatağa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?