Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar sporlarınızı takip ediyorum çok eksik var bu hafta spor ve menuden kalanları listeden izine ayıracağım haberiniz olsun. Telden etiketleyemiyorum ama herkes kendini biliyor zaten

Benim menüm de şöyle
Kahvaltı 08:30
yeşil soğanlı 2 yumurtayla omlet
Yarım çay bardağı mandalina suyu

İkindi 14:30
1 kase tavuk haşlama
5 yemek kaşığı yoğurtlu ıspanak
1 marulun içine konulmuş tere dürümü

15:00 sade Türk kahvesi

Ara 16:30 Yeşil elma

Akşam 18:00
1 kase mercimek çorbası
5 kaşık tavuk göğüs sote
Ayran

Son düzenleme:
!!!!!!!

Gulumse24
Sensiz olmuyor nerelerdesin dön bize
Kuzum bugün hiç gelemedim başım kalaba acillik oldum sag tçtarafımda sancıyla gittim kese yok dedi büyük ultrasona gittim kese yok doktora dedim vajinal ultrason bakalım tmm dedi tekrar büyük ultrasona gittim doktor vajinal ultrason bilmiyormuş kendi doktorum geldi baktı şurada bi karartı var bu ola bilir dedi işaretledi 5hafta 2günlük görünüyo dedi kan verdim artış varsa bu kese sıkıntı yok ama deger düşükse dış gebelikten şüphelencem dedi serum taktı biraz iyiyim bide benim böbrek te haziranda taş vardı yine onun sancısıöı bilmiyorum degerlerim yüksek çıktı şükür 1246dan 3388çıkmış 2gğn sonra tekrar gel dedi acilin doktoru ama ben pazartesiye kadar gitmiycem inş kese iyce oluşsun karından görünür olsun inş

Canım geçmiş olsun neler oluyor böyle takım hep hasta

Bugünkü menüm

Sabah aç karna
Maydanoz limon kürü

9:30
1 haşlanmış yumurta
2 YK lor
1 kase domates salatalık taze soğan

12:00
3 YK tavuk sote
2 bardak ayran

Akşam 18:00
1 kase mercimek yemeği
Yarım bardak kola

Su 1 lt.

Kızlaaaar napıyorsunuz
Nasıl oldunuz..
Hasta değilken çok sohbet yoktu
şimdi de resmen bitişe geçtik ...

Toparlanınca gelin hadi kendi başıma konuşup duruyorum burda

Haftasonu motivasyonum çok düştü, çok k yedim ve çok + çıktım. Gelmeye yüzüm olmadı. +1100 deyim. Bugün de buzdolabını temizledim, ödev falan derken bu saat oldu.
Valla benim de motivasyonum düştü
kendi kendime bişiler yapmaya çalışıyorum ama hiç canım istemiyor kimsecikler Yok

Menün güzel canım
Toparlanırsın sen inanıyorum ben sana
2 günümüz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…