Aaa sakın bir daha bırakma canım .Sağol canım. O zaman da ilerlemiş demişlerdi ben ciddiye almadım ilacı yarım bıraktım
!!!!!!!Selam kızlar. Orta kulak iltihabım varmış çok ilerlemiş. Daha önce de olmuştu ağrım geçince antibiyotiği bırakmıştım bitirmemiştim. İğne verdi bu sefer.başım da önceki kadar ağrımıyordu aslında nasıl bu kadar ilerledi anlamadım.
Kuzum bugün hiç gelemedim başım kalaba acillik oldum sag tçtarafımda sancıyla gittim kese yok dedi büyük ultrasona gittim kese yok doktora dedim vajinal ultrason bakalım tmm dedi tekrar büyük ultrasona gittim doktor vajinal ultrason bilmiyormuş kendi doktorum geldi baktı şurada bi karartı var bu ola bilir dedi işaretledi 5hafta 2günlük görünüyo dedi kan verdim artış varsa bu kese sıkıntı yok ama deger düşükse dış gebelikten şüphelencem dedi serum taktı biraz iyiyim bide benim böbrek te haziranda taş vardı yine onun sancısıöı bilmiyorum degerlerim yüksek çıktı şükür 1246dan 3388çıkmış 2gğn sonra tekrar gel dedi acilin doktoru ama ben pazartesiye kadar gitmiycem inş kese iyce oluşsun karından görünür olsun inş
Hiç sorma.. Yarın doğum günüm ve ben yatakta..Geçmiş olsun canım hani kasım bizim ayımızdıHiç yaramadı bize
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin herkez dökülüyorHiç sorma.. Yarın doğum günüm ve ben yatakta..
Canım geçmiş olsun neler oluyor böyle takım hep hastaKuzum bugün hiç gelemedim başım kalaba acillik oldum sag tçtarafımda sancıyla gittim kese yok dedi büyük ultrasona gittim kese yok doktora dedim vajinal ultrason bakalım tmm dedi tekrar büyük ultrasona gittim doktor vajinal ultrason bilmiyormuş kendi doktorum geldi baktı şurada bi karartı var bu ola bilir dedi işaretledi 5hafta 2günlük görünüyo dedi kan verdim artış varsa bu kese sıkıntı yok ama deger düşükse dış gebelikten şüphelencem dedi serum taktı biraz iyiyim bide benim böbrek te haziranda taş vardı yine onun sancısıöı bilmiyorum degerlerim yüksek çıktı şükür 1246dan 3388çıkmış 2gğn sonra tekrar gel dedi acilin doktoru ama ben pazartesiye kadar gitmiycem inş kese iyce oluşsun karından görünür olsun inş
Valla öyleymiş kara bulutlar dolanıyor takımın başında kurbanmı kesek napalımCanım geçmiş olsun neler oluyor böyle takım hep hasta
Haftasonu motivasyonum çok düştü, çok k yedim ve çok + çıktım. Gelmeye yüzüm olmadı. +1100 deyim. Bugün de buzdolabını temizledim, ödev falan derken bu saat oldu.
Valla benim de motivasyonum düştüHaftasonu motivasyonum çok düştü, çok k yedim ve çok + çıktım. Gelmeye yüzüm olmadı. +1100 deyim. Bugün de buzdolabını temizledim, ödev falan derken bu saat oldu.
Menün güzel canımBugünkü menüm
Sabah aç karna
Maydanoz limon kürü
9:30
1 haşlanmış yumurta
2 YK lor
1 kase domates salatalık taze soğan
12:00
3 YK tavuk sote
2 bardak ayran
Akşam 18:00
1 kase mercimek yemeği
Yarım bardak kola
Su 1 lt.
2 hafta çok dikkat ettiğim halde kilo veremeyince çok kötü oldu. Zaman kaybı resmen. Dibine vurdum yemenin. Utancimdan da yazamadım.Valla benim de motivasyonum düştü
kendi kendime bişiler yapmaya çalışıyorum ama hiç canım istemiyor kimsecikler Yok
İğnenin oldun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?