Her gün dikkat et bir gün etme hemen artı oluyor. Hain bünye.Haftasonu motivasyonum çok düştü, çok k yedim ve çok + çıktım. Gelmeye yüzüm olmadı. +1100 deyim. Bugün de buzdolabını temizledim, ödev falan derken bu saat oldu.
Komşumu bekliyorum o vuracakİğnenin oldun mu?
Bugün adet oldum. Onun etkisiyle belki sabit çıkarım. Dün temizlik bugün buzdolabı derken baş ve bel ağrısıyla uyudum öğlen bugün.Menün güzel canım
Toparlanırsın sen inanıyorum ben sana
2 günümüz var
Hasta mı?Gulumse24 canım geçmiş olsun
Sagol kuzum Allah razı olsunGulumse24 canım geçmiş olsun
Bazen öyle oluyormuş canım2 hafta çok dikkat ettiğim halde kilo veremeyince çok kötü oldu. Zaman kaybı resmen. Dibine vurdum yemenin. Utancimdan da yazamadım.
Hiç sorma..Her gün dikkat et bir gün etme hemen artı oluyor. Hain bünye.Verirken ama çimdik çimdik.
Buzdolabı ne kadar yorar kiBugün adet oldum. Onun etkisiyle belki sabit çıkarım. Dün temizlik bugün buzdolabı derken baş ve bel ağrısıyla uyudum öğlen bugün.
Bayağı değiştirdim. Cumartesi sabah 5te 6 tane baklava yedim...Bazen öyle oluyormuş canım
alışılmış birşeyleri değiştir daha çok asıl bıkma usanma
Dedem vefat ettiğinde babam yıkılmıştı. Mezarın başındaki görüntüyü hala unutamıyorum. Allah rahmet eylesin tekrar canım. Karbon ağırlıklı beslenince insan karnı doya yiyemiyor buna rağmen tartı bildiğini yapıyorCanım daha iyiyim , babam da toparlamaya çalışıyor.Paylaşımlara başlayacağım bugünden itibaren artık, bu ara çok dengesiz beslendim, çok fazla bir şey de yememe rağmen +900'ü gördüm.Dikkat etmeye başlıyorum tekrar.
Alıp alıp kaçan bir bebeyle hayal et beniBuzdolabı ne kadar yorar ki
Bayağı değiştirdim. Cumartesi sabah 5te 6 tane baklava yedim...
Bayağı değiştirdim. Cumartesi sabah 5te 6 tane baklava yedim...
Gün içinde 6-7 tane mayasız poğaça bi de...
Ah flo ah..Gün içinde 6-7 tane mayasız poğaça bi de...
Allah mekanlarını cennet eylesin canımDedem vefat ettiğinde babam yıkılmıştı. Mezarın başındaki görüntüyü hala unutamıyorum. Allah rahmet eylesin tekrar canım. Karbon ağırlıklı beslenince insan karnı doya yiyemiyor buna rağmen tartı bildiğini yapıyor
Flo bel ağrısı baş ağrısı bilmem 100 JUMPİNG JACK 50 SQUAT yapılacak.Gün içinde 6-7 tane mayasız poğaça bi de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?