Senin artılar gitti mi canım. Menülerine bakayım mı birHiç sorma..
Bugünlerde kilosunu koruyanların nasıl yaptığını merak ediyorum
Bunları yediğim için gelemedim zaten ya.. Pazartesi de +1100 üzerine görünce hiç yüzüm olmadı...Ah flo ah..
Burdan uzak kalırsan öyle olur niye gidiyorsun ki yazmıyorsun .
Amin canımAllah mekanlarını cennet eylesin canım
1000/500 yapsam da yakmaz onları... JJ çok zonklatir kafamı. Squati çok yapayım.Flo bel ağrısı baş ağrısı bilmem 100 JUMPİNG JACK 50 SQUAT yapılacak.
Gelmiyoz şişiyon geliypz şişiyon seni bi turlu memnun edemedikAyyy valla darlandım kızlar
İçim şişti
Senin artılar gitti mi canım. Menülerine bakayım mı bir
Sende haklısın kaptanımGelmiyoz şişiyon geliypz şişiyon seni bi turlu memnun edemedik
Yaktığı kadar napalım. Dağ tırmanışı yap o zaman 50 tane1000/500 yapsam da yakmaz onları... JJ çok zonklatir kafamı. Squati çok yapayım.
Bugünkü menüyü paylaştın mı canım. Bulamadım daha ben. Diğer topiğe bakayımtartılmadım canım yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum bak bakalım beğenecekmisin
Paylaştım canımBugünkü menüyü paylaştın mı canım. Bulamadım daha ben. Diğer topiğe bakayım
Yazmıştı sankiBugünkü menüyü paylaştın mı canım. Bulamadım daha ben. Diğer topiğe bakayım
Bu hafta eksi çıkmazsak dua edicem.Sende haklısın kaptanımama
Bu hafta da yerlerdeyiz sanırım onun için dedim
Dün ve bugün azar azar da olsa her gün verdim. Kendimden ümitliyim şu an canım çok bir şeyler yemek istesedeSende haklısın kaptanımama
Bu hafta da yerlerdeyiz sanırım onun için dedim
Olsun inşallah ne diyelimDün ve bugün azar azar da olsa her gün verdim. Kendimden ümitliyim şu an canım çok bir şeyler yemek istesede. Ortalamamız kötü olacak bu hafta. Artılı bir hafta oluyor gibi. Canımız sağolsun
Gelmiyoz şişiyon geliypz şişiyon seni bi turlu memnun edemedik
Bilmiyorum canım valla olabilir ..Canım pazar çok mu karbon ağırlıklı olmuşgulenyuzumsunsen . Ondan mı artık geldin acaba. Kuru meyveler, yaş meyve, börek, dondurma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?