Evet az yemişsin gördüm canım. Üst üste gelince belki şaşırdı vücûdBilmiyorum canım valla olabilir ..
Kuru Meyveler i kabızlık için yiyorum
Yaş meyve de bi elma yiyorum
Börek ve dondurmanında miktarları çok az dı ama yine de etki etmiş olabilir
Utanma canım. Kaptancım
Utandım bu mesajından valla kaptanım ben gelmediğimizde seslenmek çağırmak toparlamak için öyle diyordum
Ben başlatmıştım canımSpor listesini başlatan oldu mu kızlar. Bulamadım
Senden sonra ismini ekleyen oldu mu canım.Ben başlatmıştım canım
İş-odev-bebek üçgeninde pek aklıma gelmedi. Bir de mesanenin doldukça ağrım artıyordu, pek icemedim.Canımflorence_N suyu niye az içtin bugün?
Abbowwww hem baklava hem poaça hemde 6.7taneGün içinde 6-7 tane mayasız poğaça bi de...
Bilemedim ki canım. Arkadaşlar benden daha tecrübeli. Onlar ne diyecek bakalımKızlar benim bu sancım nolcak sag Kasıgım felaket agrıyo sıcak su koydum yok soguk torba yok nasıl geçecek bu kıbrandırıyo resmen ya
Sıcak su koyma canım düşük falan olur Allah korusun. Yerleşme ağrısı mı acaba...Kızlar benim bu sancım nolcak sag Kasıgım felaket agrıyo sıcak su koydum yok soguk torba yok nasıl geçecek bu kıbrandırıyo resmen ya
Küçük bi kese gördü doktor 5hafta 2günlük çıktı dedi daha ne yerleşme agrısı ki bu kuzum yaSıcak su koyma canım düşük falan olur Allah korusun. Yerleşme ağrısı mı acaba...
Randevun ne zaman canım? Bir danış istersen.Kızlar benim bu sancım nolcak sag Kasıgım felaket agrıyo sıcak su koydum yok soguk torba yok nasıl geçecek bu kıbrandırıyo resmen ya
2 hafta geç yumurtlamissin bak.Küçük bi kese gördü doktor 5hafta 2günlük çıktı dedi daha ne yerleşme agrısı ki bu kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?