O zaman sana da 100 jumping jack 50 squat yazıyorum canım hadi bakalımMerhaba kızlar ,tekrar başlıyorum inşallah ,regl dönemimde yaklaşıyor şiştim ,zaten moral bozukluğu da vardı ne bilim kilo da aldım işte ayarım kaçtı ,beni gerekirse sert bir şekilde de olsa uyarın olur mu C cerulean dedipin gibi karbon ağırlıklı beslenince kötü oldu neyse menümü yazayım
Sabah 08:30 tam buğday ekmeğine sandviç peynir ve domatesli
Ara 10:00 Bir avuç leblebi,trileçe Yeşim maalesef
Öğle 12:30 ton balığı zeytinyağlı,bir dilim tam buğday ekmeği
Akşam 18:30 5 adet bu küçük köftelerden ve bir kase çorba
Kuzum eşim okuldan geldi yine gittim acile 2serum taktılar peş peşe idrar kan aldılar sonuçlar temiz enfeksiyon falan yok serumlar çok rahatlattı beni Allahıma sonsuz şükürler olsun saglıktan önemli hiç bişey yokmuş valla allahım saglık versin gerisi boş
Geçmiş olsun canım. Bi goreydik keseyi net, kalp atışını duyaydık rahatlayaydık. Kerata bi doğsun çekicem saçından onunKuzum eşim okuldan geldi yine gittim acile 2serum taktılar peş peşe idrar kan aldılar sonuçlar temiz enfeksiyon falan yok serumlar çok rahatlattı beni Allahıma sonsuz şükürler olsun saglıktan önemli hiç bişey yokmuş valla allahım saglık versin gerisi boş
Olsun sen metabolizmanı çok şaşırtmışsın çok yiyince hızlanıyor hemencik elma sirkeli su iç iştahın kapansın aynen yola devamGün içinde 6-7 tane mayasız poğaça bi de...
Maşşallah doktor reçetesi gibiO zaman sana da 100 jumping jack 50 squat yazıyorum canım hadi bakalım
Şaşırmak ne kelime. Şok oldu..Olsun sen metabolizmanı çok şaşırtmışsın çok yiyince hızlanıyor hemencik elma sirkeli su iç iştahın kapansın aynen yola devam
Listeye ekle canım onları. Arada kaynamasınSaat 22:30 dan 00:30 a kadar ağırlıkla kol çalıştım açlıktan elim ayağım titredi elma sirkeli ballı su içtim kan şekerini ayarlasın diye
en sevdiğim iki hareket... bütün kaçamak yapanlara yazıyorumMaşşallah doktor reçetesi gibi
Kahvaltı 08:30
yeşil soğanlı 2 yumurtayla omlet
Yarım çay bardağı mandalina suyu
İkindi 14:30
1 kase tavuk haşlama
5 yemek kaşığı yoğurtlu ıspanak
1 marulun içine konulmuş tere dürümü
15:00 sade Türk kahvesi
Ara 16:30 Yeşil elma
Akşam 18:00
1 kase mercimek çorbası
5 kaşık tavuk göğüs sote
Ayran
7 Kasım salı
Sabah aç karna
Maydanoz limon kürü
9:30
1 haşlanmış yumurta
2 YK lor
1 kase domates salatalık taze soğan
12:00
3 YK tavuk sote
2 bardak ayran
Akşam 18:00
1 kase mercimek yemeği
Yarım bardak kola
Su 1 lt.
mantarı haşladın mı canım.. nasıl kattın salataya...Bugünkü menüm
Sabah 7:30
2.5 yumurtalı omlet
1 parça hindi
Filtre kahve
Öğle 12:00
170 gr kadar ızgara hindi
1 küçük kase haş brokoli
1 kase yeşil salata (içinde peynir, mantar da vardı)
Akşam 16:00
1 orta boy kase yoğurt
Su 2.5 litre + 2-3 fincan bitki çayı
Spor 60 dakika yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?