- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Evet canım,ekmek niyetinecanım tere dürümü ne ...
marulun içine tere mi sarıp yedin
Ooooo hadi bakalım cumaya gelsin eksilerrrrrGünaydın.. Hastalar nasıllar? Çocuklar iyi oldular mı? Hava kötü ben itim ama. 73.3ü tekrar gördüm. Biraz yoğun geçmiş gece, yoksa ben verdiğimi sanmıyorum..
Kalp krizi geçireceğim sandim akşam, birden 100 jj yapınca fena attı. Adetim da epey yoğun, onun da etkisi var sanırım.Iıı
Ooooo hadi bakalım cumaya gelsin eksilerrrrr
ohhh beeee bi rahatladım şimdi. Akşam 5 dk bile hareket etsen gece metabolizma çalışıyor. Ben 1 happy miles videosunu yapar yatardım... Bayadır yapmıyorum. İyileşeyim spora döneceğim yine
Sayende 30 puanı oldu. Eklemese miydim acaba? Cezaydi ya..7 Kasım Salı Su/Spor Listesi
1.gulenyuzumsun sen
2 litre su
1 bardak limonlu su
500 ipatlama=. 100 puan
500 Side leg lift=100 puan
30 dk leslie =. 30 puan
100 bridge=. 20 puan
50 squat=. 10 puan
Toplam =. 260 puan
2. Cerulean
60 dakika yürüyüş = 60 puan
2.5 litre su + 2-3 fincan bitki çayı
3.jane eyre_
40 dk yürüyüş:40 puan
2,5 litre su
4 florence 101 jj
51 squat
30 puan
Set set yapıyorum ben. 30 jumping jack 20 squat 30 dağ tırmanışı 30 bridge 2 dakika mola baştan tekrar 50 jumping jackle bitiriyorum.Kalp krizi geçireceğim sandim akşam, birden 100 jj yapınca fena attı. Adetim da epey yoğun, onun da etkisi var sanırım.
Olur mu canım yaptın sonuçta ekle tabii.Sayende 30 puanı oldu. Eklemese miydim acaba? Cezaydi ya..
50jj-51squat-51jj şeklinde yaptım ama hiç ara vermeden.Set set yapıyorum ben. 30 jumping jack 20 squat 30 dağ tırmanışı 30 bridge 2 dakika mola baştan tekrar 50 jumping jackle bitiriyorum.
Listeye girmek istiyorum aslindabu hafta listedeflorence_N , jane eyre_ , gulenyuzumsunsen @cerulean kalıyor... 4 kişi kaldı resmen...
liste dışı yarışan arkadaşlar menü paylaşmayacak mı acaba...
@hugocuk
@simeranya7
innuk 12 ye kadar gelirsen bu hafta lsteye girersin canım ama spor da yapman lazım mutlaka fırsatını bul canım...
@Alya39 seni de hesapladım 6 ayı geçmiş ve %5 üzerinde almışsın... haftaya listeye girebilirsin... ama paylaşımların çok olmalı, mutlaka menü paylaşmalı ve en az 30 dakika spor yapmalısın canım...
@Lacivert34 bıraktın mı canım diyeti...
Kafam-karisik sen listeye girecek misin canım... liste dışından mı devam edeceksin...
Bugün paylaş o zaman canımListeye girmek istiyorum aslinda
Dun ailevi skntilar vardi o yuzden menumu paylasacak gucum kalmamisti
Bugun duzenli olarak devam ederim insallah
Birakmamya calisiyorum her yazdiginizi okumaya calisiyorumBugün paylaş o zaman canım
Burayı hiç bırakma ..
Evet canım o ..Birakmamya calisiyorum her yazdiginizi okumaya calisiyorum
Cnm leslie 1 dediginiz 15 dk bir video vardi o mu acaba dun onuda yaptim
Sen hic ara yapmamissin ne guzelGünaydın hanımlar,
Öncelikle menümü paylaşayım hemen
07.11.2017 Salı,
Kahvaltı 08:10
1 yumurta- 1 dilim kaşar ile omlet,
1 dilim beyaz peynir,
1 küçük turp,
7-8 zeytin,
10-15 fındık
Öğle 13:00
1 kase kereviz çorbası,
1 tabak tavuklu pazı yemeği,
5-6 tane mercimek köftesi
Akşam 20:15
1 tabak etli kuru fasulye
1 kase yoğurt
turşu
innuk canım öğünlerini biraz öne alsana. 20'de helvalı akşam yemeği olmaz ki. Sabah saatleri karın doyurmak için ideal. Akşam kaloriler misli misli geçiyor haneye haberin ola
bu hafta listedeflorence_N , jane eyre_ , gulenyuzumsunsen @cerulean kalıyor... 4 kişi kaldı resmen...
liste dışı yarışan arkadaşlar menü paylaşmayacak mı acaba...
@hugocuk
@simeranya7
innuk 12 ye kadar gelirsen bu hafta lsteye girersin canım ama spor da yapman lazım mutlaka fırsatını bul canım...
@Alya39 seni de hesapladım 6 ayı geçmiş ve %5 üzerinde almışsın... haftaya listeye girebilirsin... ama paylaşımların çok olmalı, mutlaka menü paylaşmalı ve en az 30 dakika spor yapmalısın canım...
@Lacivert34 bıraktın mı canım diyeti...
Kafam-karisik sen listeye girecek misin canım... liste dışından mı devam edeceksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?