- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Aaa kaptanımMaşallah yaa ben sabahtan beri boş boş yatıyorum. Canım hiç bişey istemiyor. Ev darmadağın. Modum çok düşük bu gün
Oyle tabii. Ama yorganı kafama kadar çekip yatasım var. Çocuklar yatırmıyor zaten. Depresyona gireceğim ona bile giremiyorum çocuklardanAaa kaptanım
Elini yüzünü kollarını enseni soğuk suyla yıka
başla bi ucundan hadi
Şeytan miskinlik veriyor bazen ama harekette bereket vardır değil mi ama
Aynen benim de çok uyuyasım var ama işteOyle tabii. Ama yorganı kafama kadar çekip yatasım var. Çocuklar yatırmıyor zaten. Depresyona gireceğim ona bile giremiyorum çocuklardan
2 yıl da bir de 5 yılını dolduran memur gerekçe göstermeksizin 1 yıl ücretsiz izin alabiliyor. Onu alacağım. 2 yılın ocakta bitiyor.Maşallah yaa ben sabahtan beri boş boş yatıyorum. Canım hiç bişey istemiyor. Ev darmadağın. Modum çok düşük bu gün
He he harikasın.
Bu arada sen yarın listeden çıkmak istiyorsun ya çıkarsan 6 ay tekrar giremezsin biliyorsun değil mi.
Ohh iyi.. 3 yıl mı izin hakkı. Ben 2 yıl sanıyordum. Neler aldın alışverişte.
ben bunu bilmiyordum çok iyiymiş2 yıl da bir de 5 yılını dolduran memur gerekçe göstermeksizin 1 yıl ücretsiz izin alabiliyor. Onu alacağım. 2 yılın ocakta bitiyor.
Biliyorum canım ama böylede sizi zor durumda bırakacam hastane işi bir çıktımı haftalarca düzenli yazamıyorum aksatıyorum bemim yerime daha düzenli biri gelsin yer işgal etmeyeyim ama paylaşımlara devam sporumu diyetimi kaç kilo verdiğimi düzenli yazcam inşallahMaşallah yaa ben sabahtan beri boş boş yatıyorum. Canım hiç bişey istemiyor. Ev darmadağın. Modum çok düşük bu gün
He he harikasın.
Bu arada sen yarın listeden çıkmak istiyorsun ya çıkarsan 6 ay tekrar giremezsin biliyorsun değil mi.
Ohh iyi.. 3 yıl mı izin hakkı. Ben 2 yıl sanıyordum. Neler aldın alışverişte.
Olsun olsun 1 sene daha çalışma burda kal muhabbet ederik zayıflarıkYoldayım, eve gidiyoruz. Şefle konuştum. Gorumcemde acı kahve içtim. Şef ok verdi ama kurumda yapılanma olacakmış. Beni gonderirlerse bir şey diyemem dedi.. burada olursam onaylarım dedi. Alışveriş ve pazar yaptık gidiyoruz.
Sen bilirsin canım zaten şu an 10 kişilik yerimiz varBiliyorum canım ama böylede sizi zor durumda bırakacam hastane işi bir çıktımı haftalarca düzenli yazamıyorum aksatıyorum bemim yerime daha düzenli biri gelsin yer işgal etmeyeyim ama paylaşımlara devam sporumu diyetimi kaç kilo verdiğimi düzenli yazcam inşallah
Tavuklu salatanın tarifini alabilir miyim. Bu arda ben hala elimi işe surmedimBunun dışında ağzıma bir lokma birşey koymayacağım.
Belki akşam menüsünü 17:00 de de yiyebilirim
Yemeği biraz daha erken bırakmak adına .
Yarın büyük gün ne de olsa
Sen bugün gerçekten iyi değilsin desene kaptanımTavuklu salatanın tarifini alabilir miyim. Bu arda ben hala elimi işe surmedim
Hımm anladım canım çok sağol.Sen bugün gerçekten iyi değilsin desene kaptanım
Ama olmaz ki böyle seni böyle görmek istemiyoruz hiç.
Tarife gelince
Benim uydurduğum bişi;
Marul maydanoz yeşil soğan
Yarım havuç rendesi
Küçük küçük doğranmış domates
1 haşlanmış butu ayıklayıp içine koyuyorum
Limon tuz az bişi zeytin yağ koyup karıştırıyorum .bayaa tok tutuyor
Ne demekHımm anladım canım çok sağol.
Napıyorsunuz kızlar. Bu gün çok moralim bozuldu ya. Benim doğum günümdü bugün ve annemden başka kimse hatırlamadı.. Allahtan abone olduğum yerler var da oralardan mesajlar geldihaa bi de hepsi burada bana özel indirim yapmış. Bi hepsi burada kadar olamadılar
Valla hediye falan çok önemli değil de insan bi mesaj bir telefon bekliyor. 1 kişiden bile gelmedi ya
Aaa iyiki doğdun kaptanıııımNapıyorsunuz kızlar. Bu gün çok moralim bozuldu ya. Benim doğum günümdü bugün ve annemden başka kimse hatırlamadı.. Allahtan abone olduğum yerler var da oralardan mesajlar geldihaa bi de hepsi burada bana özel indirim yapmış. Bi hepsi burada kadar olamadılar
Valla hediye falan çok önemli değil de insan bi mesaj bir telefon bekliyor. 1 kişiden bile gelmedi ya
Napıyorsunuz kızlar. Bu gün çok moralim bozuldu ya. Benim doğum günümdü bugün ve annemden başka kimse hatırlamadı.. Allahtan abone olduğum yerler var da oralardan mesajlar geldihaa bi de hepsi burada bana özel indirim yapmış. Bi hepsi burada kadar olamadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?