- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Menüm hafif ve guzel afiyet olsun sporları yazmiyormusunuz yoksa yapmadin miMenü zamanıııı
Sabah aç karna maydanoz limon kürü
8:15 kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği ile tost
1.5 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
13:00
Yarım muz
1 mandalina
18:00
1.5 dilim tam buğday ekmeği
6 kaşık az etli patlıcan yemeği
1 kase iceberg salata
Şuan yapıyorum. Bitirince yazacağım. Spor listemiz de ayrı.Menüm hafif ve guzel afiyet olsun sporları yazmiyormusunuz yoksa yapmadin mi
Anladım ayrı dediğin başka bir yerdeki paylaşıyorsunuz yoksa burdaki paylasimlarŞuan yapıyorum. Bitirince yazacağım. Spor listemiz de ayrı.
1. Sayfada link var menüleri orada da paylaşıyoruz. Yorumları buraya yazıyoruz ama. Birimiz başlatıyor listeyi, alintilayip kendimizi ekliyoruz. Ertesi gün saat 11e kadar yazmazsak yaptığımız spor yanıyor ve puan alamıyoruz.Anladım ayrı dediğin başka bir yerdeki paylaşıyorsunuz yoksa burdaki paylasimlar
Evet canım yoksa nerden tanıyacağız sizi... Biz yediklerinizle ve hareketlerinizle ilgileniyoruz.Gördüm linki anladim. Adaylarda yazıyor mu menü yoksa
TamamEvet canım yoksa nerden tanıyacağız sizi... Biz yediklerinizle ve hareketlerinizle ilgileniyoruz.
Aboooo 5 çocuk169 boyunda 7 gebelik geçirdim 5 sezeryan 1 doğum sonrası vefat eden 1 de 4 aylık bebek düşürdüm. 5 tane çocuğum var en büyük 13. En küçük 16 aylık. Hassas tartıda 78.240 normal evdeki tartıda 80 kilo yum nasil oluyor bende anlamadim. Güzellik ve kuaför üzerin e çalışırken çocuklar yüzünden ara verdim. Bu güne kadar hiç diyet yapmadım doğum sonrası hep 68 kilo olurdum ye gayet iyiydim ama artık 80 oldum diyetle 70 kilo olmak istiyor ve diliyorum.
Inşallah verir kurtulurum bu göbektenAboooo 5 çocuk
Rekor 3 le floyla bendeydi. Aldın elimizden.
Olursun inşallah canım beraber veririz.
Guvenebilecegim 1 2 aile yakinimiz var birde arada yengeme bırakıyorum 2 gündür taburcu olduk şimdi benim yanımda canımCanımasya_01 tekrar geçmiş olsun. Bebeğine kim bakıyor
Taburcu oldu canım 2 gün oldu.felci düzeldi çokşükür.ama hafıza gelip gidiyorNe diyor doktorlar canım düzelme şansı varmı. Bu arada bebeğine kim bakıyo
AA harbi kız. Geçen hafta demiştin perşembe günü diye. Birinin daha doğumgünüydu bu hafta ama kim..Bu gün doğum günümü kutlayanlara 50 puan benden hediyeflo kutlamadı mesela 50,puan kesicem
Şükür, çok sevindim. Allah bir daha yaşatmasın. Zamanla hafıza da düzelir canım.Taburcu oldu canım 2 gün oldu.felci düzeldi çokşükür.ama hafıza gelip gidiyor
Geçmiş olsun canım felci düzelmiş en azındanTaburcu oldu canım 2 gün oldu.felci düzeldi çokşükür.ama hafıza gelip gidiyor
Şükür, çok sevindim. Allah bir daha yaşatmasın. Zamanla hafıza da düzelir canım.Taburcu oldu canım 2 gün oldu.felci düzeldi çokşükür.ama hafıza gelip gidiyor
Anam Allah sabır versin. Koğuş resmen. Koğuş kalk! Koğuş yat! Bir de benimkiler gibi hepsi erkekse vah zavallı kadıncağız...Aboooo 5 çocuk
Rekor 3 le floyla bendeydi. Aldın elimizden.
Olursun inşallah canım beraber veririz.
3 kız 2 erkek canim kreş gibi valla. Akşam sıra ile uyur sabah uyandır 3 tanesini okula yolla akşam ders çalıştır offffŞükür, çok sevindim. Allah bir daha yaşatmasın. Zamanla hafıza da düzelir canım.
Anam Allah sabır versin. Koğuş resmen. Koğuş kalk! Koğuş yat! Bir de benimkiler gibi hepsi erkekse vah zavallı kadıncağız...
Geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versinTaburcu oldu canım 2 gün oldu.felci düzeldi çokşükür.ama hafıza gelip gidiyor
Yaşları kaç?3 kız 2 erkek canim kreş gibi valla. Akşam sıra ile uyur sabah uyandır 3 tanesini okula yolla akşam ders çalıştır offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?