- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Mutlu saglikli uzun omurler dilerimTeşekkür ederim kızlar. Aslında kaç kere de yazdım geçen gün perşembe doğum günüm diye.burda da kimse kutlamadı
Hoşgeldin canım. 1. Sayfada kurallar yazıyor. Onları oku sonra kendini tanıtarak başlayalım canımMerhabalar kizlar araniza yeni geldim aday olarak
Çok teşekkür ediyorum canımMutlu saglikli uzun omurler dilerim
Sen de mi unuttun. Çok ayıp gerçektenKaptan Doğum günün kutlu olsun.
Demek sende 09 kasım doğumlusun. Bugün benimde oğluşumun doğum günü sabah o da bana sitem etti. Unuttun sanırım bugün benim doğum günüm diye..Bir anne olarak unutmuş olmak da kötü yaa.
İyi ki doğdunuz.. İyi ki varsınız
Benim eşim geliyormuş sofra hazırlayacağım akşam muhabbet ederizTama okudum zaten geçmiş mesajlarınızı okuyordum
Nice yıllara kaptanTeşekkür ederim kızlar. Aslında kaç kere de yazdım geçen gün perşembe doğum günüm diye.burda da kimse kutlamadı
MerhabaHeyoo kimse yok mu? Napiyonuz perşembe perşembe. Ben yürüyüş bandına çıktım. 73.3 çıkıyorum iki gündür. Bu spor yarın biraz eksiktir beni. +1100 gitti şükür.
Pist sen yenisini galiba. Hoşgeldin.Merhaba
Evet öyle yeni katildin.canim sagolPist sen yenisini galiba. Hoşgeldin.
Yoruldum?daha yeni başlıyoruz.Evet öyleyim yeniyim canim sagol
Yoruldum yazmayacaktım t9 açık telefonda onun azizliğine uğradımYoruldum?daha yeni başlıyoruz.
Hahaha 2. Flo :) ben de genelde yanlış yazıyorum. Bazen farkedip düzeltiyorum. Kızlar alışıkYoruldum yazmayacaktım t9 açık telefonda onun azizliğine uğradım
Iyi o zaman beni yadirgamazsinizHahaha 2. Flo :) ben de genelde yanlış yazıyorum. Bazen farkedip düzeltiyorum. Kızlar alışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?